[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Egyébként 'bizonyos' országokban vannak olyan kevert egységek, akik dedikáltan 'mental health' problémákhoz (is)
kerülnek riasztásra.

Túsztárgyalás. Nagyobb kuruzslás, mint televíziós kézrátétellel gyógyítás. És most egy ilyen túsztárgyaló szélhámos miatt meghalt egy kompetens TEK-es, aki fegyverrel pikk-pakk meg tudta volna oldani a problémát!
Azt hogy bemennek e nem a túsztárgyaló dönti el.
Ő javaslatot tehet.
Az akció parancsnoka dönt.

Másrèszt sajnos látjuk fegyverrel pikk pakk nem tudták megoldani az esetet.
Hisz ha minden igaz amikor rámentek akkor robbantott.

De mivel nem tudjuk a rèszleteket, nehèz eldönteni.
Mert ha èpp az ajtót törtèk be ès akkor robbantott akkor sok mindent nem tehettek.
Lehet mèg a kutyát sem tudták ráküldeni. Ami meg sokszor nagyobb kuruzslás mint a túsztárgyaló. :confused:

Amit nem èrtek az ilyen embereket mièrt nem hagyják a faszba.
Vegyèk körbe a házat.
Kösse fel magát.
Robbantás fel magát.
Vagdossa el az ereit.

Ki a faszt èrdekel. Ezèrt kockáztatni rendőröket nettó fasság.
Ha nincs mellette valóban túsz, èn hagynám a faszba.

Azt hogy bemennek e nem a túsztárgyaló dönti el.
Ő javaslatot tehet.
Az akció parancsnoka dönt.

Másrèszt sajnos látjuk fegyverrel pikk pakk nem tudták megoldani az esetet.
Hisz ha minden igaz amikor rámentek akkor robbantott.

De mivel nem tudjuk a rèszleteket, nehèz eldönteni.
Mert ha èpp az ajtót törtèk be ès akkor robbantott akkor sok mindent nem tehettek.
Lehet mèg a kutyát sem tudták ráküldeni. Ami meg sokszor nagyobb kuruzslás mint a túsztárgyaló. :confused:

Amit nem èrtek az ilyen embereket mièrt nem hagyják a faszba.
Vegyèk körbe a házat.
Kösse fel magát.
Robbantás fel magát.
Vagdossa el az ereit.

Ki a faszt èrdekel. Ezèrt kockáztatni rendőröket nettó fasság.
Ha nincs mellette valóban túsz, èn hagynám a faszba.
És azt honnan tudod, hogy mekkorát akar pukkantani?
Csak magát fogja vagy a fél kerületet?

Gondolom róla van szó! Szerinted?

Ne EGY ilyen hülye tusztargyalo (aki így utána olvasva egy idióta) alapján ítéljük meg azt a maradék maroknyi szakmabelit.
Ez olyan mintha én egy hülye rendőrrel össze akadok és onnantól mindegyikre azt mondom h az, pedig nem..igaz nagyot esett a színvonal mióta át álltam másik csapatba de igyekeznek a fiúk khm :cool: :oops:

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Bizonyos országokban minden bizonnyal több gyakorlatra tehetnek szert, mert több az egyedi, elszigetelt pszichiátriai eset.
Szerintem nem. Csak ott elismerik, mint létező probléma, és nem rögtön lelövik a mentálisan zavart delikvenst, vagy
kezelik ugyan úgy, mint egy egészségeset.
Szvsz Mo-n pont hogy erre lenne szükség, tekintve milyen parádésan melankolikusan öngyihajlamosak vagyunk....

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Szerintem nem. Csak ott elismerik, mint létező probléma, és nem rögtön lelövik a mentálisan zavart delikvenst, vagy
Szvsz Mo-n pont hogy erre lenne szükség, tekintve milyen parádésan melankolikusan öngyihajlamosak vagyunk....
Szerintem nem ment át, h minden allahuakbart kiabáló kretént teljes Ny-Európában kötelező "elszigetelt, mentálisan sérült személy"-nek hívni.
Amúgy nézz utána, h Magyarországon évente hány ember lesz rendőri intézkedés áldozata, meg a bezzegországokban mennyi.

Itt is elismerik mint lètező problèma.
Ès ezekre hívják a tek-et.

Ès nem szokták őket agyonlőni.
Ha azt tennèk, most sem hal meg egy rendőr, ès sebesül meg több.

De az nem lenne túl elfogadható az unióban. "Nyugat" európában.