To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Én mondtam. Ahogy a hordozókkal baxhatták a csatahajókat, a drónok megjelenésével kb. mindent.

18++
Izrael ezért (hullagyalázásért) lekaszálja majd az arabokat. Hiába fognak sírni Allahhoz.

Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak. :)
Ezt gagyogom a különleges művelet megkezdése óta. A mostani Ukrajna vezetőségének a pedigréje is magáért beszél. Az orosz nem akar maga mellett egy Ukraelt. A mérleg nyelve itt Törökország lehet, ha ők is beleállnak a kurdok miatt Izrael ellen, akkor ott lehet pakolni. Szíria...Golan fennsík. Ha eldurvul a helyzet, Izraelnek honnan lesz üzemanyaga?

Megj. utálom a szombatokat. Mindig akkor volna időm kertimunkára, otthoni barkácsolásra, jó az idő is, erre Prigozsin is a szombatot választotta, és ugye köztudott, hogy még kik nem dolgoznak szombaton ..., erre most harcolhatnak.

De megyek, mert ha itt ragadok, tuti borul minden. :)

Szemita vs. szemita...szerintem Usrael légihidat épít, és megalakítja Ukraelt.... mióta mondom már? Egy éve lassan...
Ennyi. Az oroszok kapnak egy nem náci területet maguk és a nyugat közé, amelyeket kivándorolt zsidók kormányoznak. :)
Ne basszatok már be kora reggel...

Az oroszok aztán piszokul elviselnének egy full USA szövetséges zsidó (bónusznak atomhatalom) katonaállamot a lágy alfelükben, mi? Pill... az egész Zele vonal ezt csinálta volna, éppen ezért indult meg az SMO. Amúgy él ott még vagy 20 millió ember, akik ehhez kurvára nem asszisztálnának (kb. átállna az egész ország az oroszokhoz), ahogy az orosz sem állitaná le a támadásukat csak mert zsidókat telepitenek oda.

Simán a zsidók túltolták az elmúlt pár évben, a paleszok meg visszavágtak, mert az elmúlt években felhalmozták a készleteket. De sokra nem mennek, mikor az első feltöltött páncéloshadosztály beletapossa őket a sivatag homokjába, majd mennek vissza ajvékolós üzemmódba és csá. Az, hogy szombaton támadtak adott némi előnyt, de mivel mindenki amúgy kussban van (főleg Irán), sok jóra nem számithatnak.

Megj. utálom a szombatokat. Mindig akkor volna időm kertimunkára, otthoni barkácsolásra, jó az idő is, erre Prigozsin is a szombatot választotta, és ugye köztudott, hogy még kik nem dolgoznak szombaton ..., erre most harcolhatnak.

De megyek, mert ha itt ragadok, tuti borul minden. :)
Pont én is így vagyok füvet kéne nyírjak.

Mivel lőhették ki a wundervaffe merkavát?
Az izraeli Merkava tankot egy palesztin drón semmisítette meg.
Ismerős kép az ukrajnai háborúról, de Izrael csak most ismeri meg.