• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 114
11 257
113
Hát személy szerint nem, de nekik szurkolnak nyilván.

(Nem tudok róla, hogy sok palesztin lenne a migrik között, vagy Görögországban, a tweet lehet elfogult. Én kétlem, hogy azok ott palesztinok, csak muszlimok, akik utálják Izraelt természetesen.)
Így értettem,ahogy a zárójelben írtad.
A nemzet náluk nem annyira szempont, inkább a vallás, H muszlim legyen. Az európában élő muszlim azt látja, hogy a közel-keleti muszlimtesó megtámadta Izraelt és ennek nagyon örül. Lehet lelkes felindulásában utcára megy azt felgyújt pár zsinagógát Párizsban, vagy összever pár francia zsidót.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 089
92 218
113
Görög menekülttábor, állítólag a Hamaszt ünneplik

Amikor 2016-ban Münchenben lőtt le több embert ( köztük egy magyar gyereket ) egy iráni, pont Németországban éltem és sokkolt, amikor pár tízkilométerre Münchentől ezt arabok vagy törökök a szemem láttára ünnepelték. Aznap, amikor még tartott a merénylet.

Ma pont a franciáknál vagyok Ha ma itt este hallgatnom kell a csürhét, ahogy az utcán ünnepel, kidobom a fejükre a muskátlit. ;)
 

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 698
15 462
113
Csurka Pistán nevelkedtem, úgyhogy volt bennem erős fenntartás Izraellel szemben. De 2015 megmutatta, hogy közös az ellenségünk.

És amikor ugyanezek a srácok Párizsban gyilkoltak, vagy Brusszelben robbantottak, akkor onnantól nem az ő, hanem a saját helyzetünk érdekel.
Márpedig akik ma a gázai kerítés rácsán kopogtatnak, lehet 2 hónap múlva a röszkei rácsnál ütik a magyar rendőrt.

Ma kiakadunk ha átlőnek, dobálnak a szerb oldalról sajnos napi rutin. De ha kifüstöli az IDF őket, akkor jóval durvább és nagyobb lesz nálunk is a nyomás.
Reméljük nem a "palesztin" lesz az új "szír"...
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 476
46 627
113
Amikor 2016-ban Münchenben lőtt le több embert ( köztük egy magyar gyereket ) egy iráni, pont Németországban éltem és sokkolt, amikor pár tízkilométerre Münchentől ezt arabok vagy törökök a szemem láttára ünnepelték. Aznap, amikor még tartott a merénylet.

Ma pont a franciáknál vagyok Ha ma itt este hallgatnom kell a csürhét, ahogy az utcán ünnepel, kidobom a fejükre a muskátlit. ;)
Azért ne ilyen hevesen, nehogy bajod essen!
 
  • Tetszik
Reactions: Anti and laci74

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 476
46 627
113
A Militarista figyelemre méltó információkat oszt meg:
A pletykák szerint a Fehér Ház sürgősségi katonai segítséget nyújthat Izraelnek az 5,2 milliárd dollár értékű ukrán csomag maradványaiból.
 

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 114
11 257
113
Csak nem lapatolja valami hatékonyan…van egy olyan érzésem, hogy nem
Mostanság lesz puls beszerzés ha így halad a mai nap… :confused:
Nem a plusz beszerzésen múlik a dolog...fontos a modern haditechnika, de elsősorban a gondolkodásunkat kell átállítani...direktben kondícionálni magunkat arra, hogy amit eddig alapnak és magától értetődőnek gondoltunk az ezentúl nem alap és nem magátólértetődő, csak ha megvédjük.

Európa még mindig gazdag és gyenge...ez olyan a barbároknak, mint a tengerben a vér a cápáknak.

Ha megszűnnek a segélyek nyugat-európában, megszűnik az ingyenélet a feketéknek, muszlimoknak, tisztelet a kivételnek,mert biztos van, szerinted akkor mi lesz ? Mert efelé megyünk....az unió elvágta magát az olcsó orosz nyersanyagtól,ami a gazdasága versenyképességének alapját adta.

Innentől kezdve vége az európai jólétnek...megyünk lefele.. és ez felszínre fogja hozni a dolgokat az őslakosok és az idegenkultúrájúak között.
 

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
4 930
12 569
113
A Militarista figyelemre méltó információkat oszt meg:
A pletykák szerint a Fehér Ház sürgősségi katonai segítséget nyújthat Izraelnek az 5,2 milliárd dollár értékű ukrán csomag maradványaiból.
Kepzeld el mi lenne ha azt a penzt amit a hibbantakra pazaroltak a 2 ev alatt - a drogos meg a bandaja semmit sem tudott kihozni belole- azt izraelnek adtak volna...
 

Vipera kapitány

Well-Known Member
2021. május 11.
940
8 155
93
Itt már nem petárdaeső van mint ahogy a sajtó írja, ezeket rendesen lerohanták! Szerintem ide a földközi-tengeri és perzsa-öbölbeli (irán miatt) flotta meg azonnali légi support (lőszer, fegyver, vérplazma, dillomata kimentés, műholdas támogarás/felderítés) kell, mert látszik hogy hógolyó-lavina effektus alakult ki a felbátorodott muszlimok miatt és ha így zúdulnak rájuk elvesziti izrael a kontrollt kicsúszik a kezéből.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 326
84 532
113
Így kezdődött reggel:

Ilyen, amikor TÉNYLEGESEN lakóövezetek a cél, nem pedig mert:
A. ott katonák vannak
B. véletlenül beleszáll a házba a légvédelem


A jeruzsálemi mecsetekben hangosbemondók arra szólítanak fel minden muszlimot és palesztint, hogy keljenek fel „szent háború” indítására az izraeli védelmi erők és az izraeli kormány ellen.

Mentik az F-16osokat:

Ha ez igaz, kicsit beljebb vannak a palesztínok, mint gondolhatták:
(És több területet szereztek, mint június óta az ukránok otthon ...)

Zsirinovszkíj anno:
"2024-re konfliktus tör ki a Közel-Keleten, és mindenki egyszerűen elfelejti, mi is az Ukrajna, mert Irán nem a KNDK, nem Vietnam és nem is Koszovó. A legszörnyűbb események itt fognak megtörténni. A harmadik világháborúról beszélünk."

Ennyit a már szeptember óta nem valós 24/24 Intelről:

Arab zsákmányok:

Remek döntések:

Izraeli civilek, akik szemetesben bujkálnak, élőznek:

Nahal és a palesztín média:

Nyugati média:

Égő autóraktár:

Palesztin dróncsapás izraeli előretolt építményre:

Egyéb dróncsapás:

Durva. Lesből támadások:


A Merkava legénységét meglincselték: