[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

A nagyobb hatas kedveert az egesz legierot es legelharitast is odavisszuk. A technikai reszet nagyon konnyen lehet mozgatni... :D
Már le is léptek... :D

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and enzo
Kezd egeszen komikus szintre sullyedni ez a mostani latvanyos, lelkes magyar, lengyel stb hardcore cionizmus:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: L.O.B

Che Guevara képét tette ki az új szlovák parlamenti alelnök​

75 %-ban egyetértek vele. Az EU zászlót és az elnökasszony képet kidobta az irodából. Az rendben. Che Guevarat felakasztotta, oké. Mondjuk én nem a képét a falra, de mind1. :cool:

Viszacsapot a cseh kormánytagok részvétele egy pro-Izraeli tuntetésen és az ENSZ határozat kritikája.
A saudok lemondták az olajszállítási targyalást a gazdasági miniszterjukkel, aki tuntetésen izraeli zászlóban fotózkodot.

Dél-koreai szindikált hitel a lengyel fegyvervásárlásokhoz.

Dél-koreai szindikált hitel a lengyel fegyvervásárlásokhoz.
Hitelből fegyverkeznek?? Jönne a kérdés, ha Magyarország lenne. Igen, ekkora tételeket lám mki, az USA is.

7,800 mrd HUF hitel. Szép összeg. A magyar GDP kb. 9-10%--a.

Uniós szinten nálunk az egyik leggyengébb a vásárlóerő – derül ki az Eurostat adataiból

2022-ben az unióban rendelkezésre álló medián jövedelem 18 706 PPS volt
a legalacsonyabb értéket Bulgáriában mérték (9671 PPS), amit Szlovákia (9826 PPS), Románia (10 033 PPS), Magyarország (10 217 PPS) és Görögország (10 841 PPS) követ

Egyesek mennyit szidtak Orbánt, hogy Kínában tárgyal ahelyett, hogy részt venne Von Der sebtében osszehivott semmit mondó, a terrorizmust elitelo konferenciáján.

Komoly dilemma, F-15EX-et, vagy Typhoon-t vegyenek a lengyelek a jó sok pénzükön:

Szerintem a legjobb lenne, ha az F-35-ös és az F-16-os mellé megvennék az F-15EX-et és esetleg még egy kis Super Hornetet is, de csak ha ezzel nem válalják túl magukat.

Komoly dilemma, F-15EX-et, vagy Typhoon-t vegyenek a lengyelek a jó sok pénzükön:

Szerintem a legjobb lenne, ha az F-35-ös és az F-16-os mellé megvennék az F-15EX-et és esetleg még egy kis Super Hornetet is, de csak ha ezzel nem válalják túl magukat.
Ezt nem értem: az F-16 és az F-35 mellé milyen role indokolná bármelyiket...?