Szerintem egyszerűbb még két hajót építeni a kettő melléHaahó. Mintha én azt mondtam volna feljebb, hogy nem kell sokat alakítani rajta jelenleg.
De szerintem az RN nek jelenleg a kisebb hajók pl több új romboló fontosabb lenne.Szerintem egyszerűbb még két hajót építeni a kettő melléHaahó. Mintha én azt mondtam volna feljebb, hogy nem kell sokat alakítani rajta jelenleg.
De szerintem az RN nek jelenleg a kisebb hajók pl több új romboló fontosabb lenne.A kamera mutat mindent, csak a zenekart nem.

ukdefencejournal.org.uk

https://www.portfolio.hu/global/202...ruen-lerobbant-a-fegyveres-erok-ekkove-667041
"A brit fegyveres erők személyzeti és képességbeli hiányosságokkal küzdenek, ami befolyásolja a háborús felkészültségüket. Ha ez nem lenne elég, egyre nagyobb problémák merülnek fel a harci eszközök készletében és állapotában is - írta a Sky News."
Pedig még a Portfolio is lehozta a Sky News hírét...a botrány ami a mai médiát mozgatja szerintem.
Az más kérdés, hogy az alábbi mondatért a kedves cikkírót összekötözném a hírszerkesztővel meg a lektorral és áthúzatnám őket a hajó gerinc alatt...
"ENNEK KÖVETKEZTÉBEN A ZÁSZLÓSHAJÓT A HMS PRINCE OF WALES A NATO LEGÚJABB, ÉS A HIDEGHÁBORÚ ÓTA NEM LÁTOTT MÉRTÉKŰ HADGYAKORLATÁN."![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..