nekem a sátorlap a lényeg nincs még veszve semmisem ha a kettőlövésznél van sátorlap akkor meg vagyunk mentve.Van cz/cg.
Ès milyen szèp hely.
(nyomok egy smilét látod e ? )nekem a sátorlap a lényeg nincs még veszve semmisem ha a kettőlövésznél van sátorlap akkor meg vagyunk mentve.Van cz/cg.
Ès milyen szèp hely.
(nyomok egy smilét látod e ? )A sajátjaim nem jelentek meg.nekem a sátorlap a lényeg nincs még veszve semmisem ha a kettőlövésznél van sátorlap akkor meg vagyunk mentve.(nyomok egy smilét látod e ? )
Meg értettem és nyugodtan tolják csak,türelmesek vagyunk.Legalábbis én és a Családom.
Jó látni, hogy azért ott is haladnak a dolgok.nem hadgyakorlat csak összekovácsolás de ideteszem.
Pedig csak meg kellet volna nézni az utolsó hsz-t...nem hadgyakorlat csak összekovácsolás de ideteszem.
szépen meg volt tervezve már egy ideje. a pk-k is jókJó látni, hogy azért ott is haladnak a dolgok.
ja nemnéztem címsorból kerestem ki a topikot. (nemtudtam hogy volt már későn értem haza kinti melo közbe meg nem netezek)Pedig csak meg kellet volna nézni az utolsó hsz-t...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..