Mutogatják Jeruzsálemet, miközben:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A szakértők szerint levegőből kaptak le valamiket, vsz sima Doritokat. Most Tel-Aviv jön.

Kimerítés zajlik ....
Ha komolyan gondolják az irániak, akkor tuti. Első körben elárasztják őket olcsóbb eszközökkel, aztán küldik a komolyabb cuccot.
Azért én bízom benne, hogy ez csak egy bosszú a múltkori izraeli akció miatt, és nem lesz folytatás. Ez már túlzottan egyértelművé tenni a 3. világháborút, és adná magát a következő lépcső a távol-keleten.

Asszem ezzel Zelenszkij fegyver és anyagi utánpótlásának is lőttek. Ma lett egy fontosabb front a harmadik világháborúban....
Visszatérve ehhez a topikhoz, ha tényleg ez következne be (amit kétlek), akkor nagyobb összeomlást láthatnánk, mint Afganisztánban. mert az oroszok fixen nem fognak megelégedni egy fegyverszünettel. Vagy egész Novorosszija+Szumi-Csernyigov-Kijev vagy semmi. Nyebenzja is megmondta az ENSZ-ben, hogy itt csak feltétel nélküli megadás lehet.

Ezt viszont Európa nem fogja fixen engedni, főleg a polák-balti vonal, erejükön felül beleállva az ukrán kérdésbe. Láttuk azt 2016 után is, hogy Trump minden igyekezete ellenére sem került oldalvonalra igazán az ukrán kérdés, sőt, írtam már arról eleget. Megvannak azok a kiépített hálózatok/emberek, akik biztosítani fogják az "ukrán ügyet" még akkor is, ha 3 emeletnyi plafon szakad ránk.

On-topiknál maradva pedig én valami mérsékeltebb, főképp proxykra koncentrálódó válaszcsapást tartok jelen helyzetben valószínűnek. Mert ha tényleg háborút akartak volna indítani a perzsák, akkor nem az átlag Autobahn tempóval teperő drónokkal kezdik, hanem a ballisztikusokkal. Megint csak egyet ide-egyet oda pofozkodás, de nem lesz ebből globális háború.

Gyerekek...tényleg közeledik a vég :(
GLFLW0-GWEAAg-Fxz.jpg