Igazad van. De akkor az előbb is ők repültek keletre...Azok Hollandok két C130.
Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Pont otthon leszek, csinálnák pár képött.Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Gondoltam Pápa, az az irány volt, dehat Pápa az a Bakony eleje.Pápán van nagy repülős és helikopteres gyakorlat.
Van Linx Hódmezővásárhelyen?
Ott van az összes...Van Linx Hódmezővásárhelyen?
Eddig a Sándorfalvi úton mentek Dócra, most mé'köll az 5-ös felé kerülni? Ráadásul Balástyáról Dócra vezető út ölég kesköny.
Igen? Hát nem Tata kapja? Na mindegy ám mert pár darab ide oda nem oszt nem szoroz, csak azt hittem Tatat teszik rendbe először.Ott van az összes...
A400Lehet már tudni mik röpködnek be felettem?
Szerintem a balastyai rém miatt, el akarják ilyeszteni.Teljesen érthetetlen minek kell ekkora kerülőt menni. Max arra tudok gondolni hogy van arra egy csatorna híd, de nem hiszem hogy ne bírná el a Lynxet mivel nincs előtte semmilyen tábla ami korlátozná a tömeget, viszont nagyon más okra nem tudok gondolni
Tatán nem lett volna rá ember így oda rakták őket ha balhé lenne akkor a lynxek úgyis ott lennének a Leók mellet...Igen? Hát nem Tata kapja? Na mindegy ám mert pár darab ide oda nem oszt nem szoroz, csak azt hittem Tatat teszik rendbe először.
Az nem, illetve azt nem figyeltem mert egész délután füvet nyirtam, csak a helikopterek nyomták el a traktor hangját mikor jöttek.
Az is körözött arrafele...Az nem, illetve azt nem figyeltem mert egész délután füvet nyirtam, csak a helikopterek nyomták el a traktor hangját mikor jöttek.
Lehet már tudni mik röpködnek be felettem?
Igazad van. De akkor az előbb is ők repültek keletre...

Nincs facem, évekkel ezelőtt letoroltem magam, semmim sincs hal isten csak telegramon.Minden is. Ha van Face-ed, nézd meg a LHPa Spotter Team-et, ők voltak ma bent a bázison. Valószínűleg német NH90-et vagy CH-53-at láthattál.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..