[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Ezt érdemes megnézni, egészen elképesztő.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Újságcímek:

"Volt USA elnök lesétált a színpadról."
"Trumpot a Secret Service eltávolította a színről miután a volt elnököt hangos zajok lepték meg."
"A Secret Service levitte Trupot a színpadról miután elesett."
"A fegyvertűz túlélésével próbál Trump a fekete szavazókra hatni?"

Bárki, bárki, aki azt mondja "demokrácia", hazudik, csal és lop.

Ezt érdemes megnézni, egészen elképesztő.

Újságcímek:

"Volt USA elnök lesétált a színpadról."
"Trumpot a Secret Service eltávolította a színről miután a volt elnököt hangos zajok lepték meg."
"A Secret Service levitte Trupot a színpadról miután elesett."

Bárki, bárki, aki azt mondja "demokrácia", hazudik, csal és lop.
Ez most komoly...? Mert viccnek szar...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Érdekes, hogy a létra a biztonságiak parkolójánál van!

Kb. ez zajlott le náluk a parkolóban:
-Mutasd be az antifa urat a rendőrségi csoportnak :cool:

Háborúra szólít fel Iránnal? "Ha meg akarod ütni az irániakat, akkor keményen ütöd őket" – mondja JD Vance, Trump alelnökjelöltje

"Sokan felismerik, hogy tennünk kell valamit Iránnal - de nem ezeket a gyenge kis bombázásokat" - jelentette ki James David Vance, Ohio állam szenátora és Donald Trump alelnökjelöltje.
Ebben az esetben érdekes lessz ha egyik fő szövetségese Oroszországnak Irán kerül haborúba Izrael-Usa "párossal" hogy félrenéznek-e ha cserébe "ráveszi" az Ukránokat Trump hogy területeket adjanak fel.

• Tetszik
Ez most komoly...? Mert viccnek szar...

A címek a videóból vannak, általam fordítva. Nem vagyok műfordító, de nem ferdítettem, hanem megpróbáltam a korrekt fordítást írni.

Nem véltetlenül tettem oda a végére a véleményem. Negyedévente egyszer belenézek kongresszusi meghallgatásokba. Ezek tényeleg ennyire hülyék. Nyilván nem mindenki, a úgy tűnik, a tömegek számára a valóság másodlagos lett.

Láttunk már hasonló jelenséget a nyugaton, úgy hívták inkvizíció. Aki mást gondol, azt elégetjük.

Volt USA elnök lesétált a színpadról
Kèrdem èn. Lesètál?
Igen. :oops:
Trumpot a Secret Service eltávolította a színről miután a volt elnököt hangos zajok lepték meg
Kèrdem èn. Eltávolította a usss a szinpadról?
Igen.:D
A fülèn átrobogó lövedèk hangja meglepte?
Igen.:rolleyes:
Secret Service levitte Trupot a színpadról miután elesett."
Kèrdem èn.
Az usss levitte a szinpadról?
Igen.:hadonaszos:

Elesett? Őőő. Lapozzunk.

Hmmm.

Kèrdès! Nem állítás.:D

Ha írna egy rappszámot.:rolleyes:

Nincs itt kèrem semmi látnivaló.:D

Az elesèsen kívűl szerintem perelhetetlen a többi.:cool:

A címek a videóból vannak, általam fordítva. Nem vagyok műfordító, de nem ferdítettem, hanem megpróbáltam a korrekt fordítást írni.

Nem véltetlenül tettem oda a végére a véleményem. Negyedévente egyszer belenézek kongresszusi meghallgatásokba. Ezek tényeleg ennyire hülyék. Nyilván nem mindenki, a úgy tűnik, a tömegek számára a valóság másodlagos lett.

Láttunk már hasonló jelenséget a nyugaton, úgy hívták inkvizíció. Aki mást gondol, azt elégetjük.
Nem a forditásra gondoltam :)
A helyzetre értettem amit művelnek ebben a helyzetben. Rálőnek egy volt elnőkre, aki a jelenlegi jelőlt az elnőki posztra, és ezeket írják az esetről csak mert republikánus?

• Tetszik
Irán Trump megölését tervezi – tudták meg nemrég az amerikaiak. Megerősítették a védelmét

A sugar girl-nek szerintem most nagyobb erdeke Trump-ot kicsinalni mint barki masnak mivel ugy nez ki hogy a sugar daddy 4 honap mulva felmondja a "szerzodest". :D

• Vicces
Ha "vótmá" akkor bocs. A mesterlövészeknek a nyilvános (nem kitakart arcú) fotó miatt vége a karrierjüknek, vagy híresek lettek?

• Tetszik