Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mind kinai amerikaiak.Hahaha, matekból első Amerika???
HAHAHAHA, ebből egyből tudni, mekoora BS ez az egész lista.![]()
Azért csak a tények kedvéért. Ha dédapja rabszolga kereskedő volt, akkor valószínűleg a dédanyja meg rapszolga akit (több mint valószínű) akarata ellenére megdugott a dédpapa. Nem valószínű, hogy a dédnagymami akár egy fontot (ginit) is élvezett volna abból a 11 millából. Kamala véleményem szerint egy totálisan alkalmatlan jelölt, egy zokni báb akit irányítani fognak, talán még jobban mint az öreg "Benson" elnököt, de speciel az életének ezen a részén turkálni zsákutca.NEM!![]()
IL RUSSO
NO!❌❌❌ Kamala Harris' family has historical ties to the slave trade...and my beautiful Emerald Isle ☘️ Kamala is generally perceived as a black woman. Even Biden recently noted: “I know what black labor is! This is my vice president! Her great-grandfather, Hamilton Brown, an Irishman who...t.me
Kamala Harris családját történelmi szálak fűzik a rabszolga-kereskedelemhez... és az én gyönyörű Smaragd-szigetem
Kamalát általában fekete nőnek tekintik. Még Biden is megjegyezte nemrég:
"Tudom, mi a fekete munka! Ez az én alelnököm!
Dédapja, Hamilton Brown, egy ír férfi, aki Jamaicába emigrált, szerencséjét rabszolgák kereskedelmével szerezte a helyi cukorültetvényeken. Nemcsak gazdag rabszolga-tulajdonos volt, hanem aktívan védte a rabszolgaság rendszerét, elítélve az abolicionistákat. A Brit Birodalom végül 1833-ban betiltotta a rabszolgaságot, és kártérítést fizetett az ültetvényeseknek és a rabszolga-kereskedőknek, hogy enyhítsék sérelmeiket. Hamilton Brown 11 millió fontnak megfelelő összeget kapott.
Biztosan hiba
Az a siker titka!Aha.
Olvasom, hogy Vigyori Clingonnét akarja alelnöknek.![]()
Kamala fekete, mert felig indiai, felig jamaikai, de koze nincs az afroamerikaiakhoz, akik let magyarul is "feketéknek" hivunk.NEM!![]()
IL RUSSO
NO!❌❌❌ Kamala Harris' family has historical ties to the slave trade...and my beautiful Emerald Isle ☘️ Kamala is generally perceived as a black woman. Even Biden recently noted: “I know what black labor is! This is my vice president! Her great-grandfather, Hamilton Brown, an Irishman who...t.me
Kamala Harris családját történelmi szálak fűzik a rabszolga-kereskedelemhez... és az én gyönyörű Smaragd-szigetem
Dédapja, Hamilton Brown, egy ír férfi, aki Jamaicába emigrált, szerencséjét rabszolgák kereskedelmével szerezte a helyi cukorültetvényeken. Nemcsak gazdag rabszolga-tulajdonos volt, hanem aktívan védte a rabszolgaság rendszerét, elítélve az abolicionistákat. A Brit Birodalom végül 1833-ban betiltotta a rabszolgaságot, és kártérítést fizetett az ültetvényeseknek és a rabszolga-kereskedőknek, hogy enyhítsék sérelmeiket. Hamilton Brown 11 millió fontnak megfelelő összeget kapott.
Biztosan hiba
Tucker Carlson támogatja Noahide törvényeit, majd elmondja Ari Shaffirnak, hogy olvasta a Talmudot, és ez "nagyon érdekes".![]()
Intel Slava
Tucker Carlson endorses Noahide Laws, then tells Ari Shaffir he's been reading the Talmud, and it's "very interesting."t.me
Aztán meg fű alatt jól kitömi őket pénzzel meg fegyverrel. Függetlenűl a kéviselőház és a szenátus összetételétől, az aktuális évtizedtől, meg az elnök pártjától, mindig elsődleges szempont volt Izrael fegyverzése és pénzelése nekik. A többi csak mese.Viszont nyíltan elutasítja a cionistak támogatását, ne feledd. Az nagy ritkaság manapság Amerikában.
Te mirol beszelsz?Aztán meg fű alatt jól kitömi őket pénzzel meg fegyverrel. Függetlenűl a kéviselőház és a szenátus összetételétől, az aktuális évtizedtől, meg az elnök pártjától, mindig elsődleges szempont volt Izrael fegyverzése és pénzelése nekik. A többi csak mese.
Mivel nyáron rendezték,és pont akkor volt a gyapot szezon.A neggerek hol vannak?![]()
Szóval te azt mondod, hogy a bűn öröklődik és te is hibás vagy a felmenőid által elkövetett bűnökért.NEM!![]()
IL RUSSO
Biztosan hiba
Ha kicsit is gondolkodnál, rengeteg példát találnál erre. Sőt államokkal, népcsoportokkal kapcsolatban is.Szóval te azt mondod, hogy a bűn öröklődik és te is hibás vagy a felmenőid által elkövetett bűnökért.
Milyen beteg dolog valakit azért kárhoztatni vagy megítélni mert 150 éve valamelyik felmenője olyan volt amilyen/ azt tett amit?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..