[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Egyébként azt sem értem, hogyha egy kertvárosban, kiszökött, randalírozó ebek miatt fut be egy bejelentés az őrsre, oda miért küldtek rendőrt intézkedni és nem állatbefogó/sintér vagy ezek együttes halmazát. Hiszen a rendőr nincs felszerelve állatbefogó felszereléssel. Vagy azért ment a rendőr, hogy kilője az ebeket? Ez esetben, meg nem vadászt szoktak hívni, aki tudja hova kell lőni egy állatnak, hogy ne szenvedjen?

Jó kérdés, tudtommal van animal control.

Az amerikai rendőrök nagyon szeretnek kutyákat (is) agyonlőni, aztán ráfogják, hogy támadott a kutya. Láttam videót, ahol kikötött kutyát lőttek le, mert fostak tőle.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Sima ügy.
Simán lelőttem volna én is.
Hol a gond?
Közterületen, a nyílt utcán támadott meg egy random embert.
Jól tette.

Nem, nem. A zsaru egy gigapénisz volt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát igen próbálkozhatott volna először paprika sprével vagy figyelmeztető lövéssel, esetleg rúgással - ököllel, de sajnos az USA-ban így vannak képezve a zsaruk. A legkissebb ellenük irányuló agresszióra is eltúlzott válaszreakció. Meg a fele biztos fegyverbuzi is....egyébként az is furcsa, hogy egyedül volt. A testkamerája lesz az egyetlen bizonyíték a védelmében egy fegyverhasználati ügyben.
Mondjuk a gazdi is hülye volt, ha a kutya ennyire territoriális és nem tudja fegyelmezni akkor csak pórázzal engedje ki a házból főleg ha még kerítés sincs.

Nem tudom mit kell ezen kiakadni. A kutya rátámadt a rendőrre. Nem egy gyilokkutya volt, de attól még okozhat sérülést. A rendőr először megállt, nem próbált elfutni vagy fenyegetőleg fellépni, próbálta nyugtatni a kutyát, de a hülye kutya nem vette a lapot.

A kutyatulajdonos felelőssége az eset.

Nem tudom mit kell ezen kiakadni. A kutya rátámadt a rendőrre. Nem egy gyilokkutya volt, de attól még okozhat sérülést. A rendőr először megállt, nem próbált elfutni vagy fenyegetőleg fellépni, próbálta nyugtatni a kutyát, de a hülye kutya nem vette a lapot.

A kutyatulajdonos felelőssége az eset.
A hülye rendőr a hunyó.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
Hol voltak a férfiak?
Nem ismerem az esetet, de ez van amikor "a férfiakat" egy társadalom több évtized alatt általános célponttá teszi.
Persze ilyenkor jó lenne ha ott lennének, de se előtte, se utána, mert az ilyen "férfiak" a rasszista, nőgyűlölő, szexista, meg ne szólaljon mert csak hibás lehet stb kategória.
A leánykáknak azon kellene elgondolkodni, hogy ők milyen szavazók? Lehet, hogy az általuk imádott demokratikus, felvilágosult, haladó, stb vezetés több évtizedes munkálkodásának érezték az eredményét! Egy ország ahol egy visszaeső fegyveres bűnöző nemzeti hős lesz, ott ezzel is számolni kell! Egyébbként ez lesz egy országban, ha a libsi, feminista, woke, stb elszabadul! Ebben az országban megvádolhatnak szexuális zaklatással egy "férfit" csak azért, ha megdicsér egy nőt, hogy milyen csinos, kinyitja előtte az ajtót, stb.
Ki akar itt idegenekért "férfiként" kiállni?

:D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Trump-interju:

Eldőlt, hogy ki lesz az elnök! :) :)

"Egy amerikai történész, Allan Lichtman még az 1980-as évek elején kidolgozott egy módszert, amelynek segítségével eddig 20-ból 19 választást sikeresen megjósolt. Megnéztük, hogy mit vár Lichtman és az úgynevezett „kulcsok a Fehér Házhoz” szisztémája a Donald Trump – Kamala Harris-meccsen."

• Hűha
Reactions: Halfdan