[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

"Ha egyszerűen azt mondjuk, hogy nem akarunk senkit, akkor az országunk tönkremegy”

És ki ezért a felelős? Miért nem veszik rá az egykor szorgos németet, hogy dolgozzon?
Mert akkor fizetni kéne neki. De mivel fizetni nem akarnak, így marad a bevándorló.
Meg a demográfiai katasztrófa.
Lásd még filippin invázió magyarországon

• Tetszik
Reactions: fip7 and Loken
Egy kilogramm szalonnában 30 000 kalória van.
Szalonna! Ha kell egy kis energia
A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg hentesét, diabetikusát.
Az inkább dietetikus akar lenni.
Es meg kerdeztem most a dietetikust,
Idezem: atlagosan 4000-7000ezer kaloria 1 kilo szalonna fugg mennyire husos mennyi zsirt tartalmaz stb stb :)

A rizs az egyik legjobb szenhidrat forras gyorsan elkeszitheto illetve taplalo is.
fozve is ellal sokaig ha jol van kezelve es csomagolva.
Már bocs, de ez egy nagy butaság, pont az ellenkezője igaz!

A rizst például gombatenyészetek tápanyagaként és keltetőként használják labormunkák során.
A megfőzött rizst a lehető leghamarabb meg kell enni, mert azonnal el kezdenek szaporodni benne a gombák.
Ennek sokáig nincsen látható jele, de ettől még a folyamat zajlik.
Az egy dolog, hogy ha esetleg napokig a hűtőben tárolva semmi bajod nem lett a fogyasztásától (nekem sem szokott bajom lenni tőle), de ehhez jó, rendben levő emésztőrendszerre is szükség van.

A rizst például gombatenyészetek tápanyagaként és keltetőként használják labormunkák során.
A megfőzött rizst a lehető leghamarabb meg kell enni, mert azonnal el kezdenek szaporodni benne a gombák.
Az egy dolog, hogy ha esetleg napokig a hűtőben tárolva semmi bajod nem lett a fogyasztásától (nekem sem szokott bajom lenni tőle), de ehhez jó, rendben levő emésztőrendszerre is szükség van.
Úgy bizony, bár én úgy tudtam, hogy baktérium, és a top5 találat egyike is inkább ezt látszik megerősíteni.
(Vigyázat, tudományos folyóirat! https://sobors.hu/gasztro/meddig-all-el-a-fott-rizs/ )

A kínaiak/ázsiaiak ezért szoktak a tegnap esti rizs maradékból pirított rizst csinálni, az egy maradékmentő fogás igaziból!

Vigyázzatok az állott főtt rizzsel, egy kolléga egyszer beszívta, és eléggé lenullázta egy hétre.

• Tetszik
Reactions: ravenlord

Kesobb irtam higy faszsagot irtam csak mar nem tudtam at irni :oops: