Az, rengeteg. Ez egy nagyon komoly lefejező csapás.
Viszont én ekkora védelmi hibát sem láttam még.
Mert oké, leleményes megoldás, de ha tudom, hogy voltak már mobilbombás támadások, és én potenciális célpont lehetek, akkor a minimum az, hogy néha szétszedem és megnézem a mobilomat/csipogómat.
Te nem ezt tennéd?
Ilyen hibát elkövetni....
És ezek az emberek mind hiányoznak majd a védelemből.
Persze ha egyáltalán Izrael volt.
Lehet a tálibok voltak.

Te nem ezt tennéd?
Találomra ellenőriztetném a 10%-át. Nagyon elkényelmesedtek, konvencionális erő módjára megbíztak a saját ellátási láncukban holott mégiscsak gerillák.
És ezek az emberek mind hiányoznak majd a védelemből.
És olyanok akik a gerincet alkotják. Nélkülük nagyon arabosan fog harcolni a maradék.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
80-100 ezer korul van a kikepzett Hezbollah erok letszama.

Egyreszt serultekrol szol a fama, nem halottakrol, masreszt 5% koruli letszamrol. A vezetoi gerinc biztosan nem ennyi.
Nem mindenki ugyanolyan, nem mindenkinek kell saját közvetlen komm. eszköz. Ez azokat érintette és súlyozottan a mozgalom beiruti szárnyából akikkel közvetlen kapcsolatot kell tartani 0-24.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez komoly figyelmeztetes Irannak is hogy sose lesznek biztonsagban. Aki ilyen muveletre kepes az meg sok mas kellementeln meglepetest okozhat az ellensegnek.

Ez komoly figyelmeztetes Irannak is hogy sose lesznek biztonsagban. Aki ilyen muveletre kepes az meg sok mas kellementeln meglepetest okozhat az ellensegnek.
csak ezzel azt kockáztatja izrael hogy nem nagyon fog tudni fenyegetőzni a jövőbe mert nagy pofonba szaladhat.
még a hamaszal sem végzett de most a hezbolahot rántotta magára.

csak ezzel azt kockáztatja izrael hogy nem nagyon fog tudni fenyegetőzni a jövőbe mert nagy pofonba szaladhat.
még a hamaszal sem végzett de most a hezbolahot rántotta magára.
A hamasz nem igen tényező már.
Ha gyorsan le kell zárni, akkor visszamegy pár dandár és befejezi.
A hezbollah nehezebb dió lesz, ez tény.

A hamasz nem igen tényező már.
Ha gyorsan le kell zárni, akkor visszamegy pár dandár és befejezi.
A hezbollah nehezebb dió lesz, ez tény.
persze pár dd befejezi. amikor kezdődött akkor is pár napot adtatok nekik. egyre szarabb szituba lavirozza magát izrael egy egyre szarabb világpolitikai helyzetbe.
nem szerencsés.