Azért még lenne itt egy elég szar hír Mózeséknek. Tegnap volt a zsidó újév. Ahogy a mondás tartja,olyan lesz az éved,ahogy kezded. A sófár helyett ma a légó szirénákat fújták arrafelé. Odakozmált a sólet.
Te jobb lenne ha csendben maradnál.
Mit is produkálsz? Áthozod ide is azt a troll stílust, amivel sikerült szétbarmolni az ukrán topikot is.
Nem! Ennyi volt. Hát megírta az iran observer meg a többi.Nem kicsit sok az a 400 hiperszónikus rakéta?
aranyapámEzt nem darabra mérik.
Pontosabban is. De ezzel túllőttek azon, amire reagáltak.
Ezt meg nem hagyhatod megtorlatlanul.
Sz@r az ilyen, de ez a földteke ezen részén ilyen.
Ha igazak ezek a videók, akkor ez a légvédelem gyenge volt.
A robbanófejekben lehetett volna bármi is.

Én teljesen higgadt vagyokaranyapám
kezded elveszíteni a fejed
sztán le kéne higgadni egy kicsit

volt ebben nem kis adag pszichológia isAzért még lenne itt egy elég szar hír Mózeséknek. Tegnap volt a zsidó újév. Ahogy a mondás tartja,olyan lesz az éved,ahogy kezded. A sófár helyett ma a légó szirénákat fújták arrafelé. Odakozmált a sólet.
Ez a hír is most mi?
Micsoda haiku.Azért még lenne itt egy elég szar hír Mózeséknek. Tegnap volt a zsidó újév. Ahogy a mondás tartja,olyan lesz az éved,ahogy kezded. A sófár helyett ma a légó szirénákat fújták arrafelé. Odakozmált a sólet.
Máshol (még) nem láttam. Nagyon remélem, hogy kamu.ez meg van valahol erősítve?
Ezt már hatodszor teszitek be
Az iráni elnök azt nyilatkozta, hogy 'Irán nem akar háborút, de határozottan válaszolni fog minden fenyegetésre'.Máshol (még) nem láttam. Nagyon remélem, hogy kamu.
itt is kezdődik a számháború
Csak sehol nem hipersonic.Nem! Ennyi volt. Hát megírta az iran observer meg a többi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..