Bellum Acta - Intel, Urgent News and Archives ✝️
Based on Israeli Media the following units have crossed the border into Syria. -Unit 5101 Shaldag -210th Bashan Division: -810th Mountain Brigade -474th Territorial Brigade Golan @KurdishFrontNews
neokohn.hu
www.lemonde.fr
Plusz a világPlusz Szíria...
Lúzerek.![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Aszad utolsó felvonása: Az ellenállás válaszúton Az izraeli különleges erők nemrégiben brutális műveletet hajtottak végre a szíriai Qalamoun régióban (a nemzetközi jog legyen átkozott), célba véve a Hezbollah legnagyobb, erődített helyeken elrejtett rakétakészleteit. Amikor a légicsapások és a...t.me
Valóban csak targeting.
Nem tudom, hogy a kettő ugyanazt mondja e (nem szeretem a podcast-eket),Egy jó kis podcast arról miért veszítenek el szinte minden háborút még a jól felszerelt arab hadseregek is.
Az előadó CIA elemző volt, és kifejezetten a közel-keleti haderők a szakterülete.
Példát vehetnénk róluk...Cuki családi fotók Gázából
![]()
![]()
![]()
![]()
Lövésem sincs ezt hova kellene:
""Egy arab ország (Irak) teljes vezetését felakasztották. És mi csak tétlenül nézzük. Miért? Ki tudja, ki lesz közülünk a következő? Miért nem vizsgálják ki Szaddám Huszein megölését? Amerika egykor még vele szövetségben harcolt az irániak ellen. A barátjuk volt. Cheneynek (USA alelnöknek) személyesen a barátja volt. Rumsfeldnek, a hadügyminiszternek is. De hátba szúrták őt, és felakasztották. Amerika barátainak gondoljátok magatokat, de ettől még egy napon felakaszthat benneteket. Ahogy engem is."
Moammer Kadhafi líbiai elnök szavai az Arab Liga 2008-as damaszkuszi közgyűlésén. A résztvevők többsége kinevette. Aszad is.
De az idő őt igazolta..."

forrásTheodore Herzl Izraelje (1904) és Fischmann rabbi Izraelje (1947)
Theodore Herzl, a cionizmus megalapítója Teljes naplói II. kötetének 711. oldalán azt írja, hogy a zsidó állam területe kiterjed: "Egyiptom patakjától az Eufráteszig".
Fischmann rabbi, a Jewish Agency for Palestine tagja az ENSZ Különleges Vizsgálóbizottsága előtt 1947. július 9-én tett vallomásában kijelentette: "Az Ígéret Földje az Egyiptom folyójától az Eufráteszig terjed, magában foglalja Szíria és Libanon egyes részeit".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..