Drúzia

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: tomcat1 and fishbed

• Tetszik
Reactions: fishbed
Lúzerek.

Cuki családi fotók Gázából
GejC11xWgAAA4eM
GejC113WQAAJgc_
GejC131WYAA0vc2
GejC137WMAAUpol

Egy jó kis podcast arról miért veszítenek el szinte minden háborút még a jól felszerelt arab hadseregek is.
Az előadó CIA elemző volt, és kifejezetten a közel-keleti haderők a szakterülete.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem tudom, hogy a kettő ugyanazt mondja e (nem szeretem a podcast-eket),
de a téma ugyanaz.

Lövésem sincs ezt hova kellene:
""Egy arab ország (Irak) teljes vezetését felakasztották. És mi csak tétlenül nézzük. Miért? Ki tudja, ki lesz közülünk a következő? Miért nem vizsgálják ki Szaddám Huszein megölését? Amerika egykor még vele szövetségben harcolt az irániak ellen. A barátjuk volt. Cheneynek (USA alelnöknek) személyesen a barátja volt. Rumsfeldnek, a hadügyminiszternek is. De hátba szúrták őt, és felakasztották. Amerika barátainak gondoljátok magatokat, de ettől még egy napon felakaszthat benneteket. Ahogy engem is."
Moammer Kadhafi líbiai elnök szavai az Arab Liga 2008-as damaszkuszi közgyűlésén. A résztvevők többsége kinevette. Aszad is.
De az idő őt igazolta..."

a kínzás mióta bevett eljárás egy ENSZ szervezetnél?

• Dühítő
Reactions: sisimoto
a palesztin iszlám jihad Tulkarmban a Palesztin Hatóság ellen készülődik,
támogatandó a Jenin zlj-at

Lövésem sincs ezt hova kellene:
""Egy arab ország (Irak) teljes vezetését felakasztották. És mi csak tétlenül nézzük. Miért? Ki tudja, ki lesz közülünk a következő? Miért nem vizsgálják ki Szaddám Huszein megölését? Amerika egykor még vele szövetségben harcolt az irániak ellen. A barátjuk volt. Cheneynek (USA alelnöknek) személyesen a barátja volt. Rumsfeldnek, a hadügyminiszternek is. De hátba szúrták őt, és felakasztották. Amerika barátainak gondoljátok magatokat, de ettől még egy napon felakaszthat benneteket. Ahogy engem is."
Moammer Kadhafi líbiai elnök szavai az Arab Liga 2008-as damaszkuszi közgyűlésén. A résztvevők többsége kinevette. Aszad is.
De az idő őt igazolta..."

Ócska,Orosz propaganda !
Méghogy a britek elárulták a szövetségeseiket,vagy megtámadták,megpuccsolták!
Micsoda aljas rágalom!
Mivel sosem volt még ilyen, most sem lesz,legalábbis minket,biztos nem árulnának el,ahogy egyik szomszédunkat sem,nem is értem....
:D

Theodore Herzl Izraelje (1904) és Fischmann rabbi Izraelje (1947)

Theodore Herzl, a cionizmus megalapítója Teljes naplói II. kötetének 711. oldalán azt írja, hogy a zsidó állam területe kiterjed: "Egyiptom patakjától az Eufráteszig".

Fischmann rabbi, a Jewish Agency for Palestine tagja az ENSZ Különleges Vizsgálóbizottsága előtt 1947. július 9-én tett vallomásában kijelentette: "Az Ígéret Földje az Egyiptom folyójától az Eufráteszig terjed, magában foglalja Szíria és Libanon egyes részeit".
forrás
A megvalósulás folyamatban van. Mint az idézetek is mutatják, ez a terv régebbi, mint Izrael állam.