Úgy jön ide,hogy mindenhol csak gyilkoljátok őket,és boci szemekkel közlitek,hogy mindenki antiszemita.Most ez hogy jön ide? Gázáról van szó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy jön ide,hogy mindenhol csak gyilkoljátok őket,és boci szemekkel közlitek,hogy mindenki antiszemita.Most ez hogy jön ide? Gázáról van szó.
senki (legalább is én pont nem ) aggódik a palesztinokért,,csak véleményem szerint a jelen kialakult konfliktusban (is) ugyanannyira vétkesek a zsidók ,mint a másik fél .. csak erről ugye szokás megfeledkezni .. mert mindennek,mint annak a támadásnak is (amit jómagam is elítélek) voltak kiváltó okai,előzményei.A precedenst hagyjuk, mert az senkit nem érdekel ma.
Ami azt illeti, hogy nem adják fel, azzal nem èrtek egyet, amig nem egy nagy táborba teszik öket. Ha szétszórják öket több arab országba és a befogadó országok felelösek azèrt, hogy ne legyen agresszió, akkor megoldható a probléma. Vsak bele kell fogni.
Magyarként nem értem ezt az aggodalmat a "palesztinokèrt". Semmi közünk hozzâjuk, nekünk mindegy lehet, hogy élnek vagy halnak. Magyar zsidó meg van, régen több is volt, csak ugyebâr azokèrt nem aggódtunk annyira mint ezekèrt a tevehajcsárokèrt
Ha aggœdni akar valaki elnyomott népekèrt, nagy a választék, vannak sokkal szimpatikusabb népcsportok.
Veletek ellentétben ott van utánpótlás bőven.Érdekes. Minden esetre szerintem ne a palesztinokról vegyél példát.
Nem adja nekik ki valahogy pár évtizede ez a módi![]()
Úgy jön ide,hogy mindenhol csak gyilkoljátok őket,és boci szemekkel közlitek,hogy mindenki antiszemita.
Gondolom Hezbollahot akartál írni.senki (legalább is én pont nem ) aggódik a palesztinokért,,csak véleményem szerint a jelen kialakult konfliktusban (is) ugyanannyira vétkesek a zsidók ,mint a másik fél .. csak erről ugye szokás megfeledkezni .. mert mindennek,mint annak a támadásnak is (amit jómagam is elítélek) voltak kiváltó okai,előzményei.
és nem a válaszcsapással van a problémám félre ne értsd, hanem azzal hogy túltolták a biciklit ! pl a csipogós mutatvány az tűpontos volt a zsidók részéről, az szépen felépített,célzott mestermunka volt !! zseniálisan kivitelezve.le is fejezte a Hamaszt rendesen
.. a bombázás válogatás nélkül meg szimplán népírtás,és véleményem szerint ezt felesleges bármilyen köntösbe becsomagolni !
annak meg megint nincs részemről semmi jelentősége,hogypl én is szivesebben laknék egy zsidó szomszéddal,mint egy arabbal,csak próbálok egyik irányba sem elfogult lenni.
szvsz pont az volt az oka, hogy kezdett a hamas számára elfogadhatatlanul jól alakulnisenki (legalább is én pont nem ) aggódik a palesztinokért,,csak véleményem szerint a jelen kialakult konfliktusban (is) ugyanannyira vétkesek a zsidók ,mint a másik fél .. csak erről ugye szokás megfeledkezni .. mert mindennek,mint annak a támadásnak is (amit jómagam is elítélek) voltak kiváltó okai,előzményei.
hezbollahotés nem a válaszcsapással van a problémám félre ne értsd, hanem azzal hogy túltolták a biciklit ! pl a csipogós mutatvány az tűpontos volt a zsidók részéről, az szépen felépített,célzott mestermunka volt !! zseniálisan kivitelezve.le is fejezte a Hamaszt rendesen
Előtte kaptak több módon is figyelmeztetést, hogy hova fog menni a manna.. a bombázás válogatás nélkül meg szimplán népírtás,és véleményem szerint ezt felesleges bármilyen köntösbe becsomagolni !
Akkor most el lett b@szva a népirtás, vagy mégse volt, vagy most mivan?Veletek ellentétben ott van utánpótlás bőven.
El lett,és ez lesz a vesztetek hosszú távon. Bár nekem nem fáj.Akkor most el lett b@szva a népirtás, vagy mégse volt, vagy most mivan?![]()
Rossz a hasonlat, ugyanis a 2. Vh után, nemzetközileg hallgatólagosan is, de nagy egyetértésben, a németeket kollektív bűnösség elve alapján paterolták ki csehországból, és máshonnan is, vagy hurcolták kényszermunkatáborokba, stb.2.VH utân 3 mio sudétanémetet telepitettek ât az akkori NSZK-ba. Kb 25 èvig mèg durcâskodtak, aztán feloszlottak a nèmet lakóssâgban. Mièrt nem menne ez 1,5 mio arabbal?
Mégsem...Jó ötletnek tűnt...
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Izrael a Hezbollahtól lefoglalt összes orosz fegyvert Ukrajnának szándékozik átadni. Sharan Haskel izraeli külügyminiszter-helyettes az ukrán nagykövettel Tel-Avivban folytatott megbeszélésen javasolta a libanoni Hezbollahtól lefoglalt orosz fegyverek Ukrajnába való átadását - Izraeli...t.me
Magyaroknak hasznosak, mert a magyar irodalom és kultúra oszlopos tagjai. Kár, hogy áldozatul esett Radnóti és Szerb azoknak, akik a leghangosabban mondták, milyen magyarok ők.
De amit közölni szerettem volna, hogy sokkal több zsidó származású magyar ember van, akik oszlopos tagjai voltak/vannak a társadalomnak, míg palesztin nem hiszem, hogy sok.
Szerintem alapból is sokkal jobb Izraellel jóban lenni, mint a palesztinokkal, mert az előbbi képes hasznos lenni számunkra, míg az utóbbi támogatása nem ad túl sok mindent.
Aha. Tehát a masszív 2vh közötti antiszemitizmus, a vészkorszak és a holokauszt csakisTalán Samuel Tibiéknek nem kellett volna a honfitarsaikat gyilkolászniuk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..