Ki tudja, hogy milyen probléma okozza a képen látható jelenséget?
![]()
Kevés mozgás sok zsíros étel
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ki tudja, hogy milyen probléma okozza a képen látható jelenséget?
![]()
1. nem az oldalsó sínre rakta a lézertHogy miért volt kénytelen közvetlen egymás mögé rakni a hagyományos irányzékot.
Igen, rövid a sín (szerintem ez a legnagyobb hibája a fegyvernek).1. nem az oldalsó sínre rakta a lézert
2. a bren 2-nek rövid a tokja sajnos .
Az elől nem egy PEQ lézer? Mert ha igen akkor jó helyen van! Sztem! Oldalsó sínre lámpa/sima lézer szokott kerülni!Ki tudja, hogy milyen probléma okozza a képen látható jelenséget?
![]()
Az egy DBAL A2 (az USA-ba AN/PEQ-15A néven van rendszeresítve) és pontosan ugyanolyan jó helyen van a jobb vagy bal oldali sínen mint felül, alulra nem szokták rakni.Az elől nem egy PEQ lézer? Mert ha igen akkor jó helyen van! Sztem! Oldalsó sínre lámpa/sima lézer szokott kerülni!
Amelyik sínre rakod ahhoz lövöd be.Az elől nem egy PEQ lézer? Mert ha igen akkor jó helyen van! Sztem! Oldalsó sínre lámpa/sima lézer szokott kerülni!
Igen, rövid a sín (szerintem ez a legnagyobb hibája a fegyvernek).
Tudom, hogy van hozzá.
Akkor orvosolható a probléma.Tudom, hogy van hozzá.
Nem a katona dolga megvenni ezt. Amúgy BREN 3-nál már hosszabb (a tapasztalatok alapján).Akkor orvosolható a probléma.
Ez a katonaira nem megy fel mert egy elem a tok.
Ez a probléma biztosan el fog hárulni, ahogy már ebben a tavalyi cikkben is írták...Nem a katona dolga megvenni ezt. Amúgy BREN 3-nál már hosszabb (a tapasztalatok alapján).
Ez rajtunk miben is segít?Ez a probléma biztosan el fog hárulni, ahogy már ebben a tavalyi cikkben is írták...
https://www.portfolio.hu/global/202...tott-kezifegyvert-itt-van-a-cz-bren-3-692871#
"Hivatalosan is bemutatta a Česká zbrojovka cseh hadiipari konszern a CZ Bren kézifegyver-platform következő változatát, a CZ Bren 3-ast."
Hát, hogy kattints a Portfoliora.Ez rajtunk miben is segít?
Gondolom, hogy itthon is fogják gyártani és valószínűleg mi is rendszeresítjük majd mint fejlettebb verziót. Ettől függetlenül a Bren 2 is maradhatna.Ez rajtunk miben is segít?
Miből gondolod?Gondolom, hogy itthon is fogják gyártani és valószínűleg mi is rendszeresítjük majd mint fejlettebb verziót. Ettől függetlenül a Bren 2 is maradhatna.
Mèrhetetlen optimizmusból.Miből gondolod?
Már látom, ha innen kattintok rá akkor a hírarchívumra mutat...Hát, hogy kattints a Portfoliora.
Ebből még nem következik, hogy mi is veszünk.Már látom, ha innen kattintok rá akkor a hírarchívumra mutat...
Ez lett volna a lényeg egyébként...
" A fegyverplatform fejlesztője, a Česká zbrojovka most új Bren-variánst mutatott be, a CZ Bren 3-ast. A gyártó szerint a fegyvert a felhasználók eddigi tapasztalatai alapján építették tovább, kétfle kaliberben és hatféle csőhosszal lesz elérhető."
Rosszul gondolodGondolom, hogy itthon is fogják gyártani és valószínűleg mi is rendszeresítjük majd mint fejlettebb verziót. Ettől függetlenül a Bren 2 is maradhatna.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..