Hadgyakorlatok magyar részvétellel (Magyarországon és külföldön)

Mindíg szerettem a helikopterezèst, mègha a gyomrom annyira nem is bírta.
Így elötte nem ettem.
Bubis innivaló meg egyenesen tilos az ilyen gyenge gyomrúaknak mint èn.:rolleyes:

Nagyon meg tudja dobni a morált a vègrehajtó állomanyban egy akár 20 perces repülès.(Kivève aki fosik tőle :D )

Kár hogy csak 1 szakasz.

De ahogy nèzem legalább nem spórolták el, ès rendesen vittek cuccot.
Cg-t nem is nagyon láttam mèg ilyen gyakorláson.

Nem 8 fő egy raj egyébként?
Én csak ezt az egy képet látom, a többi nem tölt be, szóval lehet, hogy ott többen vannak.

A helikopteres gyakorlat meg simán lehet egy cél. Az a szakasz mehet, amelyik a legjobban teljesít. Mondjuk Kaposvárott nehéz lecsúszni a dobogóról. :D

Nem 8 fő egy raj egyébként?
Én csak ezt az egy képet látom, a többi nem tölt be, szóval lehet, hogy ott többen vannak.

A helikopteres gyakorlat meg simán lehet egy cél. Az a szakasz mehet, amelyik a legjobban teljesít. Mondjuk Kaposvárott nehéz lecsúszni a dobogóról. :D
Lehet a 8. fènykèpezett. :D

Nem tudom milyen a feltöltöttsèg.
Amikor hallottam róla nem volt fènyes. De most nem tudom.

Lehet ez a cèl, de nálunk ez soha nem volt így.

Nem tudom tőlük vannak e külszolgálatban(asszem tataiak vannak kforban), ès ők az itthonmaradók.

Mindenesetre mind a fotókon, mind a videókban jó sok cucc van náluk. Úgyhogy nem akarták el alibizni a gyakorlatot. Dícsèretes.

• Tetszik
Reactions: bel and borisz
A műveleti tervezéstől a végrehajtásig, a Magyar Honvédség Különleges Műveleti Parancsnokság katonái mindig készen állnak a következő kihívásra...

68245a85523db653207159.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Ocses
Rajszintű éleslövészeten bizonyították felkészültségüket az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár 2. Gránátos Zászlóalj katonái. A sötétben a pontos célzást a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként beérkezett éjjellátó eszközök és éjszakai irányzékok segítették.

68245d0413632041572167.jpg

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Loken and Hortator
Maga az ellátás ha megfelelő az illetmény nem mondható első pillantásra rossznak . Tudjuk már mi volt a baleset oka ?

Bölényroham a Bakonyban

Maszkos, névfelvarró nélküli honvédek és rejtett alvázszámú harcjárművek indították meg a „bölényrohamot”. A hajmáskéri kiképzőbázis területét ellepő Lynxek és Leopardok egész héten összehangolt mozgásokat gyakorolnak, az azonosításukra rendelt területfelmérő drónok ugyanis együttműködésre késztetik a különböző páncélos alakulatokat.

„Az összhaderőnemi végrehajtás lényege a 21. században az, hogy az egyes szakaszok a saját feladatuk mellett rálátnak a többi egység tevékenységére is” – magyarázzák a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár fedésben lévő katonái. A jelenlegi konfliktusok tapasztalataira építve újítják meg eljárásaikat egységeik és az ország védelme érdekében.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bölényroham a Bakonyban

Maszkos, névfelvarró nélküli honvédek és rejtett alvázszámú harcjárművek indították meg a „bölényrohamot”. A hajmáskéri kiképzőbázis területét ellepő Lynxek és Leopardok egész héten összehangolt mozgásokat gyakorolnak, az azonosításukra rendelt területfelmérő drónok ugyanis együttműködésre késztetik a különböző páncélos alakulatokat.

„Az összhaderőnemi végrehajtás lényege a 21. században az, hogy az egyes szakaszok a saját feladatuk mellett rálátnak a többi egység tevékenységére is” – magyarázzák a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár fedésben lévő katonái. A jelenlegi konfliktusok tapasztalataira építve újítják meg eljárásaikat egységeik és az ország védelme érdekében.

Miért fontos kiemelni, hogy "maszkos, névfelvarró nélküli honvédek"?

• Tetszik
Reactions: Kishuszár
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a Lynx-es szászlóaljnál ezek az első kötelélkiképzések amióta itt vannak a lövészpáncélosok.

• Tetszik
Reactions: Kávé
  • Tetszik
Reactions: Loken and Venom85
Mérföldkő a honvédség történetében: először vett részt közös kiképzési foglalkozáson Leopard 2A7HU harckocsikkal és Lynx gyalogsági harcjárművekkel egy tatai harckocsizó tűzpár és egy hódmezővásárhelyi gránátos szakasz.

Az együttműködés kialakítása az első lépés az összfegyvernemi jellegű képességfejlesztés felé. A közös gyakorlatok idén folytatódnak tovább.

68274552d818b322407055.jpg
68274550b2bd0065368592.jpg
6827454d9ff1e656044803.jpg
6827455384578293268623.jpg

Harminchat óra a harctéren: a légi rohamtól a harcárokfoglalásig...