Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hammisítvány-propiropi-eznemleheccséges-irániakmaradjanakcsakakapufánál....
Ez így ebben a formában nem igaz....A szunita arab kisebbseg Iranban el van nyomva.
Ez a felsorolas ami amugy igaz is mennyiben cafolja azt hogy iran elnyomja a szunita arabokat?Ez így ebben a formában nem igaz....
De, Irán egy sok nemzetiségű, sok vallású állam, ahol deklaráltan a siíta muzulmán az állam alapvallása és államalkotó hite. Ettől függetlenül azt kijelenteni, hogy Irán elnyomja a vallási és etnikai kisebbségeket, az merész állítás.![]()
Arabs and Persians; Shiites and Sunnis: More Complicated Than You Might Think - GeoCurrents
Uninformed voices in the United States commonly refer to Iran as an “Arab country”—a fundamental error committed even by outlets as respectable as Slate magazine. Few Americans grasp the lines of division between Arab and Persian (or Iranian) culture and society. Iranian-Americans emphasize the...www.geocurrents.info
Nézzük meg akkor Európát, a demokrácia és a sokszínűség bástyáját...csak úgy sorolom...
-katalánok (E)
-baszkok (E+F)
-bretonok (F)
-korzikaiak (F)
-szárdok (I)
-frízek (NL+D)
-welsziek (GB)
-cornwalliak (GB)
.......
-székelyek (RO)
Sok esetben nem csak a nemzeti önazonosságuk megélését nehezítik meg, hanem a vallásgyakorlásukat is....
Jeleztem, EUrópa...akkor mit vetünk mások szemére, amikor talán egyedül Magyarországon van kinyalva a kisebbségek sejhaja....
Iran annyira elnyomja a nala elo arabokat,hogy 1980 81 ben az Iraki tamadas alatt Iran arab lakta teruletei fegyverrel vedtek meg magukat hivatalosan az o felszabaditasukra erkezo Irakiaktol...Pedig akkor eppen az Iszlam koztarsasag talan legvadabb forradalmi idoszakat elte.Azota csak puhult a rendszer.Izrael es Torokorszag viszont nem amator ebben a temaban.Ez a felsorolas ami amugy igaz is mennyiben cafolja azt hogy iran elnyomja a szunita arabokat?
Ehhez kapcsolódóan (lehet mehetne a Közel - Kelet topikba, de szerintem itt is elfér).![]()
US Air Force Deploys F-15C Fighter Jets to Diego Garcia Amid Rising Tensions with Iran
US Air Force Deploys F-15C Fighter Jets to Diego Garcia Amid Rising Tensions with Iranarmyrecognition.com
Mondjuk nem tudom, hogy ez miért ekkora hír.Ehhez kapcsolódóan (lehet mehetne a Közel - Kelet topikba, de szerintem itt is elfér).
![]()
Hírszerzési jelentés: hamarosan átfogó támadás indulhat, küszöbön az újabb pusztító háború
Az Egyesült Államok hírszerzési szervei arról szereztek értesülést, hogy Izrael arra készül, hogy támadást hajtson végre Irán nukleáris létesítményei ellen – tudta meg a CNN.www.portfolio.hu
Mondjuk konkrétan iráni atomerőművet még nem bombázott Izrael ha jól emlékszem. Persze lehet, hogy az én tudásom foghíjas.Mondjuk nem tudom, hogy ez miért ekkora hír.
Mindig is napirenden volt, meg már történt is ilyen a történelemben.
Business as usual
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..