Nincs ezzel azért gond, mki azt a zászlót enelje a magasba, ahová tartozik. Csak magyarként nekem a magyar zászló bántóan hiányzik onnan, ami meg fent van ahhoz nekem nincs közöm.Ha a székely zászlóval tele lehet aggatni a Parlamentet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs ezzel azért gond, mki azt a zászlót enelje a magasba, ahová tartozik. Csak magyarként nekem a magyar zászló bántóan hiányzik onnan, ami meg fent van ahhoz nekem nincs közöm.Ha a székely zászlóval tele lehet aggatni a Parlamentet...
Ó, hát nekem is sok minden hiányzik ebből az országból.Nincs ezzel azért gond, mki azt a zászlót enelje a magasba, ahová tartozik. Csak magyarként nekem a magyar zászló bántóan hiányzik onnan, ami meg fent van ahhoz nekem nincs közöm.
Amikor korábban láttam, akkor a magyar zászló a másik bejárat felett volt. + az eu zászló is.Ez Budapest???
Milyen zászló hiányzik a Városházáról??
Még az Uniós, mi.....
![]()
A másik tippem ez lett volna, hogy puszta figyelmetlenségből (rosszindulatot nem is feltételezve.....) lemaradt a képről...Amikor korábban láttam, akkor a magyar zászló a másik bejárat felett volt. + az eu zászló is.![]()
Ez Budapest???
Milyen zászló hiányzik a Városházáról??
Még az Uniós, mi.....
![]()
Egy izraeli Kneszet-meghallgatáson több mint egy tucat, 20 és 45 év közötti nő vallomásai kerültek napvilágra, akiket kisgyermekként szexuálisan bántalmaztak és sátánista vérrituálékban való részvételre kényszerítettek ultraortodox zsidó közösségek tagjai.
Az évtizedeken át tartó szörnyű bántalmazás magában foglalt nemi erőszakot, kínzást, éheztetést, macskák és kutyák állatáldozatát, valamint a menstruációs vér kényszerített fogyasztását.
A túlélők arról számoltak be, hogy drogozták, megcsonkították őket, és vérrituálékban és bibliai szertartásokban, például Izsák megkötözésében való részvételre kényszerítették őket, amelyet gyakran rabbik és vallási vének végeztek.
Számos panasz ellenére a legtöbb esetet a hatóságok figyelmen kívül hagyták vagy eltussolták
Minden vallásnak vannak elborult vadhajtásai. Sajnálatos.
Ez az ország fővárosa...
Minden vallásnak vannak elborult vadhajtásai. Sajnálatos.
És a hibbant keresztény szekták, vagy a tömeges öngyilkolósok, a szarin gázosok? Stb, stb.Sajnos.
Csak akkor nem kell megsértődni a vérvádon például.
Vagy azon amikor leírják az igazságot, hogy a zsidók Istene az maga a sátán, és a zsidó vallás egy sátánista vallás. (Még akkor is, ha a hívők nagy része sem tud erről)
És a hibbant keresztény szekták, vagy a tömeges öngyilkolósok, a szarin gázosok? Stb, stb.
Nem ismerem Pestet. Egy prájd cikk volt ezzel illusztrálva. Megmondom őszintén, ha kint a magyar a másik három rongy mellett, az is zavar. Akkor inkább azt vegyék le és Budapest Demszky féle román zászlóját tegyék ki mellé.Amikor korábban láttam, akkor a magyar zászló a másik bejárat felett volt. + az eu zászló is.![]()
A székely zászlót párhuzamba állitani az ukrán és a nem is tudom kik jelképével azért nem járja szerintem, már bocs...Ha a székely zászlóval tele lehet aggatni a Parlamentet...
Már bocs, de személy szerint hadd döntsem már el, hogy nekem melyikhez van több közöm: az EU-hoz inkább.A székely zászlót párhuzamba állitani az ukrán és a nem is tudom kik jelképével azért nem járja szerintem, már bocs...
Mindháromról ha külön-külön kellene beszélni annak magyar vonatkozásairól azért azt megnézném.
Bocs. A "székely lobogó esete" konkrétan benne van az alaptörvényben:A magyar állam törvényhozásának épületén meg olyan zászló legyen, akiket képvisel.
Az megvan, hogy az a 'román' zászlót 1873-ban fogadta el Ferenc József és lett a város zászlaja?Nem ismerem Pestet. Egy prájd cikk volt ezzel illusztrálva. Megmondom őszintén, ha kint a magyar a másik három rongy mellett, az is zavar. Akkor inkább azt vegyék le és Budapest Demszky féle román zászlóját tegyék ki mellé.
Ebben nincs semmi zászlóBocs. A "székely lobogó esete" konkrétan benne van az alaptörvényben:
D . cikk
Magyarország az egységes magyar nemzet eszméjétől vezérelve felelősséget visel a határain
kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejl ődését, támogatja
magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket, előmozdítja együttműködésüket egymással
és Magyarországgal .
Ennyike.![]()
Hát perszeEbben nincs semmi zászló![]()
Több mint 20 évvel ezelőtti értelmi szinvonalat prezentáltál, de lelked rajta (nem belpol, mára már történelem-legalább is azt hittem):Egyébként előbb a saját állampolgáraiért vállaljon felelősséget mondjuk.
Ezen lehetne témázni is biztos vagyok benne, hogy több ponton is egyet értenénk. De nem erről votl szó, hanem hogy milyen lobogóknak van helye középületeken.Meg láttuk mennyire is gondolják a D.cikket komolyan...
egy részével nem értettem egyet, azzal viszont igen, hogy csak ott szavazz, ahova az adód fizeted.Hát persze
Több mint 20 évvel ezelőtti értelmi szinvonalat prezentáltál, de lelked rajta (nem belpol, mára már történelem-legalább is azt hittem):
Nem lenne akkora bajom a székellyel sem, ha az EU-s zászló is kint lenne a helyén.Ezen lehetne témázni is biztos vagyok benne, hogy több ponton is egyet értenénk. De nem erről votl szó, hanem hogy milyen lobogóknak van helye középületeken.
Voks2025Hát persze
Több mint 20 évvel ezelőtti értelmi szinvonalat prezentáltál, de lelked rajta (nem belpol, mára már történelem-legalább is azt hittem):
![]()
Ezen lehetne témázni is biztos vagyok benne, hogy több ponton is egyet értenénk. De nem erről votl szó, hanem hogy milyen lobogóknak van helye középületeken.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..