Én még hétfőn megyek az M1-be magyarázni Iránról, de remélhetőleg aztán lecsitul az egész, mert a saját videómat 3 napja nem tudom kirakni a közel-keleti shitstorm miatt, meg amúgy is ez a balhé annyira kellett, mint szar a zsebbeEgesz nap nyomta az izraeli media hadtest vilagszerte de figyeltem kulon magyar oldalakon Robert C Castel karmester vezetesevel az elerheto osszes platformon a milyen gyenge Iran,ilyen egy precizios tamadas hogy a falon a haloszobaba lovunk mindenki mas sertetlen,bla bla bla...Nem akarok senkit megbantani de van egy posztszovjet tersegi kek sarga zaszlos athallasom,ahol ugyancsak kivalasztott emberek ezrei terelik a hirfogyasztokat az egy igazsag iranyaba...Na itt is ez megy persze ha lehet mondani sokszoros erovel.Persze mikor jon a valasz Iranbol latjuk majd a mashol mar jol megismert szenvedestorteneteket legtobbszor statisztakkal.
Háát nem tudom.../??/
![]()
Colonelcassad
Иранские ресурсы публикуют фотографии якобы сбитого F-35. Раньше это фото не видел. Но пока стоит подождать, возможно монтаж или нейронка. Если фото подлинное, то это первый F-35 сбитый в реальных боевых действиях. Израиль отрицает потерю бортов. Иран заявляет, что за сутки сбил 2 F-35...t.me
Ami az F35 lelövését illeti, az itt megosztott kép egyértelműen AI, semmi köze még a géptörzsnek sem az F35-höz. + ha ilyen trófeájuk lenne, nem az lenne az első, hogy körbefotózzák az egész világnak? Amúgy már a Telegram chatik is megcáfolták ezeket.
Elég sok F15/F16 is részt vett a támadásban, sokkal valószínűbb, hogy egy olyan gépet lőttek le. De addig maradjon csak mese, amíg nincs róla valódi kép.
Ezzel a képpel van egy nagy baj! Az izraeli F-35 ösöknek nincs Dávid csillag felfestve a függőleges vezérsíkjuk alá és közel a hajtómű fúvócsövéhez.
Egyik oldalról egyértelműen látszik, hogy a felségjelzést azt valami óvodás szintű photoshop mester kendácsolta rá alacsony eredményességgel. Maga a gép mérete és arányai sem stimmelnek, túlságosan kicsinek tűnik az egész ez egy F-35-nek, miközben ha tényleg lezuhant volna, akkor nem maradt volna meg így egészben a törzs és csak a szárnyak estek volna le. Ami viszont biztosan elárulja, az a farkasfogazott fúvócső hiánya a hajtóműnél, ami minden egyes F135-ön megvan. Az egész kép inkább tűnik egy összedobott makettnek, amiben gyorsan tüzet gyújtottak, mintsem valódi gépnekSzerintem ez egy kamu foot. Sem a gep alakja sem a szine festese sem a felsegjelzes nem stimmel.