[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Akkor csak a felsorolásból maradtak ki.

juttatást a korábbi szabályok szerint folyósítják, ugyanazoknak a fegyveres testületeknek, amelyek legutóbb is részesültek belőle.

És ehhez csapták a határvadászokat meg a tisztjelölteket.
Rendvédelmi testületek köre közé sorolják a büntetés-végrehajtás hivatásos állományát is, tehát a büntetés-végrehajtás dolgozói (börtönőrök stb.) :D

20+ évvel ezelőtt 1 kötelezően kiadott pihenőnap (24 órás szolgálta után), 1 szabadnap (pihenőnap után), +1 szabadság (bármikor/később kivehető) szerdzsóknak.
Sorosoknak csak 1 pihenőnap (nehéz fizikai munkával pihentük ki az őrség fáradalmait).
En csinaltam 24/24 es valtast 2 honapig akkor kerultem korhazba kimerultseggel annyira nem jo buli

Nem ertem ezt kifejtened?:D
A sztori:
Van egy hamburgerező, ahol bántalmazás fennforgása esetén elég annyit bemondani, h Angel Shot koktélt kérnék. A sztori szerint Irgalmas Szamaritánus besétált A Hamburgerezőbe, kért éndzsölsát koktélt, mert az utcán egy fiatal lányt rugdosott valaki. Amúgy Irgalmas Szamaritánus törzsvendég A Hamburgerezőben. És A Hamburgerezőt báncsák és libsiek nevezik egyes médiákok.

Csak szerintem életszerűtlen így elmesélve a sztori?
Ugye ez az Angel Shot koktél arra van kitalálva, ha a bántalmazott nem tud vagy nem mer egyébként máshogy segítséget kérni. Saját magának. De ezt így kirakják, h lehet ilyentet kérni, és a következő héten már jéééé, kérnek is. Mondjuk máshogy.
Irgalmas Szamaritánus nem közbeavatkozik, nem rendőrt hív, nem bemegy a kedvenc hamburgerezőjébe, h "Fiúk, kint rugdosnak egy lányt, gyertek, védjük meg!" vagy "Fiúk, kint rugdosnak egy lányt, lemerült a telefonom, hívjatok rendőrt plíz". Nem. Kér egy Angel Shot koktélt, amitől A Hamburgerezőben mindenki tudja, h bántalmazás esete forog fenn, ezért gyorsan hívnak mentőt.

Még jó, h a mentőknek van elég eszük, h hívnak rendőrt.

Gerillamarketingnek tök jó, de egy csomóan beveszik, és könnyes szemmel adják tovább.

Hát rohadt idegesítő, semmitmondó, összevissza hablatyolás.
Azèrt berakni ide, de eskü felüdülès volt a bedobált reklámokat hallgatni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jöjjön be.
"Orbán Viktor kormányfő két mondattal reagált a hírre a Facebook-oldalán: „Újabb nagyszerű esély a békére. És még csak csütörtök van!”"

Örulok neki.

En is lélekben :) (irigyellek)

Minden tisztelem.

Melyik szerv?

Fiatal vagyok de elmondhatom hogy en is,
Párszor mar lőttek ram, próbáltak megkéselni pontosan 7x (hordjatok a mellényt), elütöttek stb. Ja es meg nem vagyok 30 :confused:

Értem.

Akik nyertek, vesztesek álltál irt történelmet nem olvasok sehol.

Általában a győztes

De ott létezik ott vannak a lényeges infok amit egy civil nem fog tudni csak ha egyszer feloldjak a titkosítást

Meg töri könyvekben :D

Ui: jó egészséget es nyugdíjas hosszú évtizedeket kivanok!
Baszki te hol vagy NAV os Mexikóban?