megtanultam átlépni a félelmeken."Vakmerő az,
aki nem fél azoktól a dolgoktól sem, amelyektől kell,
akkor sem fél, amikor kell,
és nem úgy fél, ahogyan kell."
(Arisztotelész)
![]()

megtanultam átlépni a félelmeken."Vakmerő az,
aki nem fél azoktól a dolgoktól sem, amelyektől kell,
akkor sem fél, amikor kell,
és nem úgy fél, ahogyan kell."
(Arisztotelész)
![]()
Ez talán még egyszer bekerül a híres utolsó mondatok közé…megtanultam átlépni a félelmeken.
![]()
Valamikor szombatról vasárnapra virradóan lesz a fórum frissítés. Éjszakai baglyok ne lepődjenek majd meg.
Szerintem jo lett.Valamikor szombatról vasárnapra virradóan lesz a fórum frissítés. Éjszakai baglyok ne lepődjenek majd meg.
A lap legalján a sütik mellett.Hogy a f@szba lehet visszaallitani light theme-re?![]()
Nekem minden funkciógomb pontosan azon a helyen maradt ahol volt.Értesítést is hol mutassa?
Gépen igen, de telefonon nemNekem minden funkciógomb pontosan azon a helyen maradt ahol volt.
Nekem telefonon is ott van minden.Gépen igen, de telefonon nem
Azért, mert Te a dark módot használtad a frissítés előtt is gondolom.Nekem telefonon is ott van minden.
Értesítést is hol mutassa?
Nekem minden funkciógomb pontosan azon a helyen maradt ahol volt.
Nekem telefonon is ott van minden.
Azért, mert Te a dark módot használtad a frissítés előtt is gondolom.
egy state.gov - os linket úgy illesztett be, hogy "Technical Difficulties" ami vagy a fórum miatt van, vagy amiatt hogy most mindenhova kiírták, hogy a demokraták miatt nem megy rendesen semmi mert nem szavazták meg a költségvetést.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..