Visszajelzések és javaslatok

A szürkét még szokni kell, a narancs kib*ssza a szemem, s egy state.gov - os linket úgy illesztett be, hogy "Technical Difficulties" ami vagy a fórum miatt van, vagy amiatt hogy most mindenhova kiírták, hogy a demokraták miatt nem megy rendesen semmi mert nem szavazták meg a költségvetést. Egyelőre ennyi az észrevétel.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Váltás a világos és sötét felület között ugyanúgy lehet, ahogy eddig is:
  • a láblécben balodalt az ecset ikonos gombbal lehet (HTKA Dark vagy HTKA Light felirat az épp aktív színséma függvényében.)
  • a profilodból is átállítható
-----

Mostantól a világos és a sötét felület mögött ugyanaz a sablon van - korábban a világos téma egy másik sablon volt. Szóval ebben egységesítve lett a felület.

-----

Értesítést is hol mutassa?

Nekem minden funkciógomb pontosan azon a helyen maradt ahol volt.

Nekem telefonon is ott van minden.

Azért, mert Te a dark módot használtad a frissítés előtt is gondolom.

Mobilon: bal felső sarok. Konkrétan a hambuger menu ikonon látszik az éresítések darabszáma. Amit kinyitva ott van a harang ikon az értesítések kilistázáshoz.
Desktopon: ugyanott, ahol eddig.

A világos felület eddig ugye más sablont használt, ott lehet máshol volt mobilon, arra így most nem emlékszem fejből.

egy state.gov - os linket úgy illesztett be, hogy "Technical Difficulties" ami vagy a fórum miatt van, vagy amiatt hogy most mindenhova kiírták, hogy a demokraták miatt nem megy rendesen semmi mert nem szavazták meg a költségvetést.

A fórummotor beépített teszt eszköze random state.gov-os meg share.america.gov linkekkel nézve azt kapja vissza válaszként, hogy technical difficulties.

Szóval igen, el tudom képzelni, amit felvetettél: hogy ideiglenesen letiltották, hogy a link birtokában előnézetet lehessen lekérni / generálni. Tehát csak a linket böngészőben megnyitva kapsz tartalmat. Ha valóban így van, akkor gondolom azzal a felkiáltással igazolva, hogy hát épp nincs zseton, ez meg csak viszi az erőforrásokat :)

A hozzászólás szerkesztőfelületen a link ikonnal be tudod szúrni magát a linket - mert úgy nem akar majd előnézeti kártyát generálni belőle a fórum.

• Tetszik
Reactions: endre and nyugger
Nekem tetszik az új kinézet, köszönöm a befektetett munkát.

Lenne két észrevételem:

1. Asztali gép, sötét téma: az új posztokat tartalmazó topikok címének kiemelése most sokkal kevésbé látványos mint régen, ezt kicsit zavaró.
2. A szerkesztő érzésre kicsit akad. A billentyű leütések után van egy érezhető szünet.