Azért az nem teljesen önkéntes sokszor. Komoly nyomás gyakorlás is van...Akik jelentkeztek a seregbe.
Azért az nem teljesen önkéntes sokszor. Komoly nyomás gyakorlás is van...Akik jelentkeztek a seregbe.
Mondjuk abban van igazságod, hogy már ők se nagyon jelenkeznek.Akik jelentkeztek a seregbe.
Átraktam ide mert elkezdtetek a csecsenekről, a szibériai önkéntesekről meg az orosz gyerekrajzok sorsáról beszélgetni.Kérdezem az adminokat, hogy ezt a témát, most itt kell beszélgetni?
Oké, nekem jó itt is.Átraktam ide mert elkezdtetek a csecsenekről, a szibériai önkéntesekről meg az orosz gyerekrajzok sorsáról beszélgetni.
Saját nyelv elsődleges használata (úgymint: iskolában azt tanulják először), saját törvénykezés, vagy mire gondoltál?Milyen jogokról hadoválsz itt?!?![]()
Csak épp a kisebbségieket inkább toborozzák/sorozzák a húsdarálóba mint többségieket.
A többségiek is el vannak nyomtava: ki állsz a véleményedért akkor kiesel az ablakon
vagy mész a gulágra. Volt aki azért kapott több évet mert a gyereke olyat rajzolt ami a hatalomnak nem tetszett. Milyen jogokról hadoválsz itt?!?![]()
Akarják betiltani, de nem tiltják be, de nem tudják pontosan a demokratikus dolgok miatt.És mi a baj ezzel ? Ki az, aki a csecsenekért, a tádzsikokért, és hasonlókért könnyeket ejt ?
Az ablakból kiesés az 90-es évekbeli maffiamódszeres gyilkosság, amit a politikusok, az oligarchák, a titkosszolgák, a katonatisztek, és hasonlók között csinálnak. Nem pedig a falusi kisember esik ki a hatodikról.
Németországban tök nyíltan akarják betiltani az AfD-t, vagy az demokratikus dolog ? Olyan is volt, hogy a kislány leírta, hogy "Szereti Németországot", erre az osztályfőnöke feljelentette, és ugyan semmi törvénybe ütközőt nem találtak a rendőrök, azonban attól még bekerült a bűnügyi nyilvántartásba, ami mind a továbbtanulásnál, mind az álláskeresésnél egyértelmű problémát fog jelenteni.
És Kanadában meg ötletként bedobták, hogy a hatalomnak nem tetsző netes kommentért életfogytiglant lehessen kapni.
A Nyugaton is vannak simán buta dolgok, vagy ezek beleférnek ?
köszönjük ... úgy kellett ez ide, mint egy darab fehér kenyérÁtraktam ide mert elkezdtetek a csecsenekről, a szibériai önkéntesekről meg az orosz gyerekrajzok sorsáról beszélgetni.

Akarják betiltani, de nem tiltják be, de nem tudják pontosan a demokratikus dolgok miatt.
Komolyan gondolom amit irtam. Nem szerep hanem ertekrend. En nem szeretnem hogy az oroszok elfoglaljak vagy csak kontrolaljak is magyarorszagot.Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy ez egy felvett szerep részedről, vagy tényleg ennyit tudsz?
Komolyan gondolom amit irtam. Nem szerep hanem ertekrend. En nem szeretnem hogy az oroszok elfoglaljak vagy csak kontrolaljak is magyarorszagot.
Csak épp a kisebbségieket inkább toborozzák/sorozzák a húsdarálóba mint többségieket. A többségiek is el vannak nyomtava: ki állsz a véleményedért akkor kiesel az ablakon vagy mész a gulágra. Volt aki azért kapott több évet mert a gyereke olyat rajzolt ami a hatalomnak nem tetszett. Milyen jogokról hadoválsz itt?!?![]()
Vehetted volna a fáradságot, és linkeled amit idézel.
Na majd én:
Az eredeti:![]()
„Budapest is a miénk lesz” – jelentette ki Vlagyimir Putyin propagandistája október 23-a után
A szankcionált újságíró szerint „mindenki lesz*rja” az egyszerű ukránokat, csak Moszkva nem.index.hu
Ez meg annak gépi fordított verziója:![]()
Будапешт наш: раздвоение Запада не оставляет Украине ни шанса
Взаимоисключающие сигналы из США несутся с такой скоростью, что про них не успеваешь писать. То The Wall Street Journal сообщает нам, что президент США одобрил... РИА Новости, 24.10.2025ria.ru
https://pastebin.com/raw/jNGpLvY3
Komolyan gondolkodom már azon, hogy az indexet elküldjem a jó kurva anyjába, mert az a szintű szándékos ferdítés, kamuáradat és retardáció ami ukrán tudósítás címen megy már pszichiátriai esetEleg az Index ukran temaju topik olvasasa is ennyi idore...
Na ebben egyetértünkKomolyan gondolom amit irtam. Nem szerep hanem ertekrend. En nem szeretnem hogy az oroszok elfoglaljak vagy csak kontrolaljak is magyarorszagot.
„Budapest is a miénk lesz” – jelentette ki Vlagyimir Putyin propagandistája október 23-a után"
Az esemenyek utan mindig elojonnek az "en nem ugy gondoltam" meg a "en mar akkor is belulrol bomlasztottam a rendszert" tipusu hazugok. Megelozve ezt megkerdezhetnem hogy kik azok azok merik valalni hogy az oroszoknak drkkolnak? Ja a fenti mondat friss es ropogos de NEM UJ. Putyin "Mein Kampf" ban is szerepel. Ez a programja amit lepesrol lepesre meg is valosit.
Szoval ki az aki az oroszoknak drukkol es vele magyarorszag megszallasaert?
koszonom
Komolyan gondolom amit irtam. Nem szerep hanem ertekrend. En nem szeretnem hogy az oroszok elfoglaljak vagy csak kontrolaljak is magyarorszagot.
Mire gondolsz? A tortenelem melyik reszere?Szabad érdeklődnöm, amikor törióra volt, akkor éppenséggel mit csináltál ?
Mire gondolsz? A tortenelem melyik reszere?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..