A rendőr eleve nem vizsgál állt “csak úgy” nincsenek ilyen fura hobbijaik bármennyire is meglepő egyeseknek…persze, csak nem 'csak úgy' megmotoz. Nálad is ott volt a tok pl.
A rendőr eleve nem vizsgál állt “csak úgy” nincsenek ilyen fura hobbijaik bármennyire is meglepő egyeseknek…persze, csak nem 'csak úgy' megmotoz. Nálad is ott volt a tok pl.
óó, azért ha unatkozol az EÁP-on...A rendőr eleve nem vizsgál állt “csak úgy” nincsenek ilyen fura hobbijaik bármennyire is meglepő egyeseknek…

Jaahjaaah, hát nálatok arra bibsi földön így megy. Dolgoztam ott többet is mint eleget meg láttam is többet, mint akartam… csak hogy ez meg itt Ausztria. Nagyon nem ugyanazóó, azért ha unatkozol az EÁP-on...![]()
ugyan, az ember mindenhol csak emberJaahjaaah, hát nálatok arra bibsi földön így megy. Dolgoztam ott többet is mint eleget meg láttam is többet, mint akartam… csak hogy ez meg itt Ausztria. Nagyon nem ugyanaz
Aha…ugyan, az ember mindenhol csak ember
bárkiről feltételezheti az ember, hogy terrorpista.

Olyan szemétkupacok az utcán, mint Bp-en egy lomtalanításkor, graffiti hegyek. Jó, biztos ez is tendenciózusan lett videózva.
Hát Párizs jókora része valóban lepratelep lett.Párizs is szép hely:
Ma a 17 kerület is tele volt hasonló szemét hegyekkel. Ott is lehet ilyen képeket készíteni.Párizs is szép hely:
Ma a 17 kerület is tele volt hasonló szemét hegyekkel. Ott is lehet ilyen képeket készíteni.
( Éppen lomtalanítás van. )
Ezek a pedáns németek milyen egy igénytelen nép lett!?
Olyan szemétkupacok az utcán, mint Bp-en egy lomtalanításkor, graffiti hegyek. Jó, biztos ez is tendenciózusan lett videózva.

Mindenhol lehet ilyen képeket készíteni.Párizsban is lomtalanítás volt? Meg Berlinben?
Ezek a pedáns németek milyen egy igénytelen nép lett!?![]()
Az Unter den Linden kicsit mâsképen nèz ki. Ilyen épületek nincsenek a Brandenburgi Kapu környékén.Ezek a pedáns németek milyen egy igénytelen nép lett!?![]()
Nyilván a Brandenburgi klikk vadász húzás, de a video címében viszont eleve szerepel: Armutsviertel. Szegénynegyed. Gondolom valahol Neuköln, Kreuzberg vagy hasonlóan csodás kerületekben vették fel.Az Unter den Linden kicsit mâsképen nèz ki. Ilyen épületek nincsenek a Brandenburgi Kapu környékén.
Ezzel be is fejezem ezt a témát. Mindenki használja az eszét, a Google segit.

Ezek a videók klikkvadászok olyanokra célozva, akik dühöngeni szeretnének, ahogyan látható a fórumon is van erre bőven kereslet. A valóság meg kontextus az lényegében mindegy is, hiszen nem is azért van, hogy ismeretterjesztő legyen, hanem érzelmi alapú szórakoztatás.Az Unter den Linden kicsit mâsképen nèz ki. Ilyen épületek nincsenek a Brandenburgi Kapu környékén.
Ezzel be is fejezem ezt a témát. Mindenki használja az eszét, a Google segit.

Nem kell semmi hormonkezelés, operâció, szakértöi vélemény stb.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..