Nekem nem látszott a video.Csak a csajok topikra céloztam.![]()
"Mellesleg" jó nő van benne , sajnálhatód.Nekem nem látszott a video.

Amúgy a hőkamera pont nem jó azonosításra, hisz a működési elvéből adódóan felsimerhetetlenek rajta az emberi arcok. Alakot felismerni kiváló, de azt megmondani, ogy barát vagy ellenség már nem nagyon alkalmas.Modern Russian thermal imaging sights are high-tech devices designed for round-the-clock operation in all weather conditions. The highly sensitive matrix used allows for the detection and identification of targets at various distances, while the durable aluminum housing can withstand the recoil of high-caliber weapons.
Mi bajuk volt vele?
Még a régi beretta 70/90-el üzemeltetik vegyesen az ARX-et. Nincs olyan sok nekik belőle, ez meg szerintem könnyebb és kevésbé bumszli.Mi bajuk volt vele?
Nem olyan règi fegyver, elmèletben tud mindent amit mostanában kell.
Még a régi beretta 70/90-el üzemeltetik vegyesen az ARX-et. Nincs olyan sok nekik belőle, ez meg szerintem könnyebb és kevésbé bumszli.
Most úgy tűnik a SAFE-ben a románok is rámennek és így méretgazdaságosság miatt lehet jobb a berettának és olcsóbban kapják az olaszok is minth az ARX gyártását folytatnák.
Mág a VSZ-ben sem volt az amit hiányosságként felrósz, pedig ott volt központosítás bőven.Vicces módon lassan mindenki átáll valamilyen AR 15 gyökerű de rövid gázelvételes konstrukcióra - de persze még véletlenül se ugyanarra hogy véletlenül se legyenek csereszabatosak a majdnem ugyanolyan kézifegyverek Európában.
mondjuk így hogy a lőszer jórészt már egyforma és a tárak is azok azért halad valamennyire a dolog.Vicces módon lassan mindenki átáll valamilyen AR 15 gyökerű de rövid gázelvételes konstrukcióra - de persze még véletlenül se ugyanarra hogy véletlenül se legyenek csereszabatosak a majdnem ugyanolyan kézifegyverek Európában.
Na èn meg lassúnak tartom a Bren rendszeresítèsèt nálunk.Még a régi beretta 70/90-el üzemeltetik vegyesen az ARX-et
Ezek sem kapkodják el.SIGről irta anno egy akkoriban felkapott gunguru,hogy a világ legjobb Kalasnyikov változata
Azért az oroszok kezük lábuk össze vissza tennék, ha ilyet tudnanak gyartani.SIGről irta anno egy akkoriban felkapott gunguru,hogy a világ legjobb Kalasnyikov változata
Tervezni terveztek az oroszok is nagyon pöpec dolgokat.Azért az oroszok kezük lábuk össze vissza tennék, ha ilyet tudnanak gyartani.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..