Ez tök jó, csak akkor ne beszéljünk olyan hülyeségeket, hogy Kína plane az oroszok egyenlő fél az amerikaiakkal.Bemegy a helyi kocsmába a falu legerősebb legénye, ráadásul géppuskával a kezében, lekever két pofont Józsi bácsinak, majd megkérdezi, kér még más is? Te ott ülsz a sarokban egy széken egy szál pohárral a kezedben. Beszólnál neki és jelentkeznél?
Bakker tényleg azt várod el, hogy a világvégi szerencsétlen Venezuela miatt indítsanak szankciókat egy olyan ország ellen, aki egymaga többet költ a hadseregre a második világháború óta, mint az utána következő tizenakárhány?
Az EU országai szerintem épp azon agyalnak, hogy milyen kifogásokkal mondjanak nemet Dániának, ha az USA tényleg ráteszi a kezét Grönlandra. 100% biztos vagyok benne, hogy nem fognak semmit sem csinálni. Majd kimagyarázzák, hogy Grönland igazából az utolsó gyarmat, az angolok és franciák is elveszítették a gyarmataikat, ideje, hogy a dánok is lemondjanak róla. Egyébként az is hathatós USA segítséggel történt.
Ide szerintem ne süllyedjünk le, minden oldal pont ugyanezt csinálja. Ennél jobbak vagyunk.Az áldozat... (a jobb oldali képek egy korábbi tüntetésen készültek)
![]()
![]()
Megy a mentegetés, megy a mentegetés. George FLoyd pepitában.
Aztán amikor szóba kerül Mo. biztonsága, akkor az a válasz érkezik, hogy a nato majd megvéd...Na most hogy a regnáló usa elnök fegyverrel akarja elfoglalni grönlandot, emellett eu országok vezetői nyiltan az eu ban levő bázisok jövőbeni sorsáról polemizálnak, illetve a flansziáknál a natóból való kilépés újra asztalon van, és az észak eu s országok lassan parlamenti döntés nélkül is harcba bocsátkoznának az usával, de még a lengyel elnök is nato jövőjét félti...
Lassan az ismert nyugati világ darabokra hullik, de meg januar 10 sincs.

Amúgy te lehet, én nem, nekem tetszik mikor megmutatják a hínárhajú agresszívan hőbörgő torz tüntetôs arcát is az amúgy ártatlan szőke anyucinak!Ide szerintem ne süllyedjünk le, minden oldal pont ugyanezt csinálja. Ennél jobbak vagyunk.
Én nem szoktam ilyet írni. Katonailag és gazdaságilag az USA jóval erősebb Oroszországnál. Kínánál katonailag jóval erősebb, de gazdaságilag már Kína nagyjából lehagyta. Még 20-30 év és katonailag is lemarad. Úgyhogy most kell lépjenek addig amíg ők az erősebbek és a többiek nem mernek lépni semmit ellenük.Ez tök jó, csak akkor ne beszéljünk olyan hülyeségeket, hogy Kína plane az oroszok egyenlő fél az amerikaiakkal.
Az USA nem fogja rátenni a kezét Grönlandra, mert szüksége van Európára és amúgy sem úgy működik az amerikai állam, hogyha az elnök úgy gondolja, akkor hozzácsatol területejet.
Az WU országai meg pont annak sz ellentétén agyalnak amit elképzelsz.
Hát nekem meg nem tetszett a "George Floyd jóravaló családapa" keretezés sem.Amúgy te lehet, én nem, nekem tetszik mikor megmutatják a hínárhajú agresszívan hőbörgő torz tüntetôs arcát is az amúgy ártatlan szőke anyucinak!
És mi van, ha egy kétfrontos háborúba csúszik bele az eu. Keleten az oroszok. Nyugaton az usa. Kinézem Ursulából, hogy akár hadat is üzenjen...Én nem szoktam ilyet írni. Katonailag és gazdaságilag az USA jóval erősebb Oroszországnál. Kínánál katonailag jóval erősebb, de gazdaságilag már Kína nagyjából lehagyta. Még 20-30 év és katonailag is lemarad. Úgyhogy most kell lépjenek addig amíg ők az erősebbek és a többiek nem mernek lépni semmit ellenük.
Most még nagy az EU szája, de ha tényleg sor kerülne az invázióra, becsicskulnának, mint ahogy mindig is teszik az USA-val szemben.
Ursula a deep state embere.És mi van, ha egy kétfrontos háborúba csúszik bele az eu. Keleten az oroszok. Nyugaton az usa. Kinézem Ursulából, hogy akár hadat is üzenjen...
Utánam a vízözön alapon.
És akkor -egy elég nyilvánvalóan hangulatkeltő- fotósorozat miatt, akkor így rendben van?Amúgy te lehet, én nem, nekem tetszik mikor megmutatják a hínárhajú agresszívan hőbörgő torz tüntetôs arcát is az amúgy ártatlan szőke anyucinak!
Nem, de az összképhez jár az örült felakadt szemes agresszív torz ábrázatú tüntizős kép is. Rólam pl. senki nem tudna ilyen képet csinálni, sehol. Focimeccsen, kocsmában sem. Csak mondom...És akkor -egy elég nyilvánvalóan hangulatkeltő- fotósorozat miatt, akkor így rendben van?
Sőt noch dazu leszbi is, akkor egyenesen kár, hogy nem lőtte főbe vki már előbb?
Ursula a deep state embere.
Nincs kulon deep state.De a demokrata deep state-é.
És akkor -egy elég nyilvánvalóan hangulatkeltő- fotósorozat miatt, akkor így rendben van?
Sőt noch dazu leszbi is, akkor egyenesen kár, hogy nem lőtte főbe vki már előbb?
Nincs kulon deep state.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..