[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

ennyit az US arktikus képességeiről, fogalmairól...
szánhúzó kutyák állnak a szánon :P :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://www.portfolio.hu/global/202...harapofogoba-szoritott-sziget-sorsarol-811131
""Őszinte, de konstruktív" tárgyalásokat folytatott Grönlandról az Egyesült Államok, illetve Dánia és Grönland, azonban a felek között továbbra is "alapvető nézeteltérés" áll fenn - jelentette ki a szerdai washingtoni találkozó után Lars Løkke Rasmussen dán külügyminiszter a BBC szerint."

• Vicces
Reactions: tomcat1 and zsolti
Keir Starmer egyre idegesebben kapkod ha valaki kritizálja az X-en, most éppen az isteni Eva Vlaardingerbroek vízumát vonhatta vissza

Menjen gumicsónakon egy tucat nigger / homoki majom között és akkor kap házat, szállást, mindent

Idegállapotban vannak, nekem csak annyi jött át ebből a rövid videóból, kb. mint az én közösségemben egy ilyen operatív törzses pillanatkép, aminek lehetne annyi a címe a keretbe fölé hogy "most mi a faszt csináljunk?"

Nem túl vidám percek ezek nekik szerintem.

Idegállapotban vannak, nekem csak annyi jött át ebből a rövid videóból, kb. mint az én közösségemben egy ilyen operatív törzses pillanatkép, aminek lehetne annyi a címe a keretbe fölé hogy "most mi a faszt csináljunk?"

Nem túl vidám percek ezek nekik szerintem.
Én komolyan sajnálom őket.
Tényleg nem érdemelték ezt meg.

https://www.portfolio.hu/global/202...etsegese-katonakat-kuldenek-gronlandra-811119
+Ulf Kristersson svéd miniszterelnök szerdán közölte: Svédország fegyveres katonákat küld Grönlandra Dánia kérésére - írja a BBC."
Itt a dánok helyében már azt is végig kell majd gondolni, hogy a svédek HA és AMENNYIBEN tényleg kenyértörés lesz, kire fognak lőni?

Az amcsikra, vagy rájuk :D ?! Egy jó Gripen E hajtómű, vagy fene tudja, valami egyéb jó amcsi ajánlat, én sűrűn néznék a hátam mögé most dánként :D!

De. Mert látható volt előre, 20 éve, nem pont Grönland konkrétan, de hogy az USA nem egy jótékony önzetlen nagybácsija az EU-nak, az tisztán látszott. Ezek meg serényen mindent megtettek hogy az amcsik kedvében járjanak, tövig leszopták őket, F-35, meg egy tucat másik amerikai fegyverbeszerzés, az EU-s projectek helyett sokszor, elmentek amcsi érdekből lakosságarányosan legtöbb katonát vesztve afgánba, ott vannak baltikumba, epét hánynak az oroszokra, tolják amcsi érdekből a fegyvert az ukiknak, és most beköszönteni látszik a valóság, és pislognak mint karácsonyi ponty a nejlonszatyorban!

De. Mert látható volt előre, 20 éve, nem pont Grönland konkrétan, de hogy az USA nem egy jótékony önzetlen nagybácsija az EU-nak, az tisztán látszott. Ezek meg serényen mindent megtettek hogy az amcsik kedvében járjanak, tövig leszopták őket, F-35, meg egy tucat másik amerikai fegyverbeszerzés, az EU-s projectek helyett sokszor, elmentek amcsi érdekből lakosságarányosan legtöbb katonát vesztve afgánba, ott vannak baltikumba, epét hánynak az oroszokra, tolják amcsi érdekből a fegyvert az ukiknak, és most beköszönteni látszik a valóság, és pislognak mint karácsonyi ponty a nejlonszatyorban!
pont ezekért nem érdemlik meg

• Tetszik
Reactions: Aladeen and zsolti
pont ezekért nem érdemlik meg
Csicska sors az sosem vidám, nem azt kapod ami járna, hanem ami jut. Az hogy mi jut, a zárka menő dönti el. A dánok lehet hogy nem ezt érdemelték, de a menő most így döntött. PONT. Mivel a többi szinten lévő zárka menőnek a saját mögül eddig keményeket éltanulóként beintegető dánok csak a többi csicskával tudnak fellépni, itt pár sistergős pofon ki lesz osztva ha nem lesz gyorsan egyezség, de olyan tudod amit jobbról kapsz, és a bal füled is cseng utána egy hétig, aztán mindenki rájön megint hol a helye, Grönland gazdát vált, és KUSS lesz.

Nagyjából ennyit arról ki mit érdemel, meg kap majd. Lehet szép szóval, meg úgy is ahogy fentebb leírtam.

Segédkeztek az amcsiknak az ojrópai szöveccségesek lehallgatásában...

Csicska sors az sosem vidám, nem azt kapod ami járna, hanem ami jut. Az hogy mi jut, a zárka menő dönti el. A dánok lehet hogy nem ezt érdemelték, de a menő most így döntött. PONT. Mivel a többi szinten lévő zárka menőnek a saját mögül eddig keményeket éltanulóként beintegető dánok csak a többi csicskával tudnak fellépni, itt pár sistergős pofon ki lesz osztva ha nem lesz gyorsan egyezség, de olyan tudod amit jobbról kapsz, és a bal füled is cseng utána egy hétig, aztán mindenki rájön megint hol a helye, Grönland gazdát vált, és KUSS lesz.

Nagyjából ennyit arról ki mit érdemel, meg kap majd. Lehet szép szóval, meg úgy is ahogy fentebb leírtam.
Arról ne is beszéljünk, h a grönlandi bennszülött nőket még a '90es években is tudtukon kívül sterilizálták.

https://www.portfolio.hu/global/202...etsegese-katonakat-kuldenek-gronlandra-811119
+Ulf Kristersson svéd miniszterelnök szerdán közölte: Svédország fegyveres katonákat küld Grönlandra Dánia kérésére - írja a BBC."
Norvégok is.
Ugye, ugye milyen jó is az, ha az ember jóban van a szomszédaival és számíthat rájuk...

Norvégok is.
Ugye, ugye milyen jó is az, ha az ember jóban van a szomszédaival és számíthat rájuk...
Várjuk ki a végét, komolyan mondom!

Nagyon szép is meg jó is, de még egy puskalövés nem dördült el!

Nehogy úgy járjanak a dánok ezzel a sok jóbarát szomszéddal, mint jártak a holland békefenntartókkal a bosnyákok Srebrenyicában.

Ott vannak mint bio díszlet, ez szép is meg jó is, csak tudod arra hogy ha hullik körülöttük a forgács, hogy lőjenek vagy sem, azt a parancsot majd otthonról kapják! Illetve majd ha nem jelképes könnyű fegyverzetű gyalogságot küldenek a norvégok, svédek, hanem odatelepül pár üteg NASAMS, Patriot, ASM fegyverzettel repülő erők, tengók, hadihajók, akkor kell őket TALÁN komolyan venni.

Eddig ez egy nagy fing egy tál lisztbe!

Bocs ha lehúzós a kommentem, de tényleg ezt gondolom!

Nem sokat, egy olyan bő 20 évet késtek vele! Minimum!

• Tetszik
Reactions: Loken
Nem? Német állami vezetők amerikai lehallgatásában buzgón segédkezni, oroszokba beleállni már 2022 előtt is, balti csivava módra csaholni keletre, nyugat felé közben pucsítani mélyen? Hasznos idióták voltak, de már úgy tűnik, nem hasznosak, csak szimplán útban vannak. Lehet intő példa minden kis országnak az ő elmúlt másfél évtizedes külpolitikájuk. Beárazták magukat. Szerintem.