VÍLÁGOS volt Krisss, tényleg nem vagyok ám annyira hülye - talánArra akar utalni, hogy jelenleg az amúgy mindenkinek (nekem is) kényelmes vármegye/országbérlet rendszer az amúgy sem acélos bevételeket tovább csökkentette és igy nincs pénz fenntartásra sem nemhogy fejlesztésre ---> szolgàltatás minőségének romlása.
A jegyvizsgáló rendszer költsége az szemléletes kiadási példa.
Összességèben a populista intézkedések következményeire akarna rávilágítani.
- mint amilyennek gondolsz!A populizmus káros hatására mutatott rá az a 24.hu cikk, POPULIZMUSSAL, én meg erre mutattam rá, rögtön utána!
Mert hogy a jegyvizsgáló ami oda lett citálva, hogy majdnem annyiba kerül fenntartani ezeket az állásokat mint amennyiért jegyet értékesít a MÁV, bár valóban populizmus miatt IRREÁLISAN olcsósított lett (igen, csak itt miattad leírom még 1x, hogy !TUDOM! hogy 2026-ban egy 10k alatti olyan pl. Pestmegye bérlet, ami még BKV-bérlet is, az NEM REÁLIS, tudom!), populista szar kontextus, és túl egyszerűsítése az egész munkakörnek, azok az emberek NEM CSAK azért vannak ott a szerelvényen, hanem 100 másik okból is, vonatkísérőként IS.
Nos, adva van egyébként akkor az a helyzet hogy irreálisan olcsó a MÁV, ebben megállapodhatunk szerintem, én is látom, kérdés hogy most akkor kell erőltetni a tömegközlekedést? Ha igen, akkor mi vonz be több utast a közösségi közlekedésbe, az olcsóság - jelenlegi helyzet - vagy a magasabb áron de pontosabb, jobb minőség?!
Ezekre én a választ nem tudom, hatástanulmányt, valós számokat, kutatásokat nem láttam. Azt sem tudom mennyire érinti ezt a területet az a forráshiány, amivel pl. az EU direkt azért szopat minket, hogy megbuktassa a Fideszt, vagy mennyi személyesen Lázár Johhny felelőssége ebből.
Csak annyit látok már megint, hogy nem fekete-fehér, hanem SXGA, kurva sok millió színárnyalat.

), aztán láss csodát dugók sem lennének. De valamiért a cucializmus óta nem képes a város normálisan metrót építeni