Egyrészt mivel nem ismered a tényeket és a valóságot, akkor maradj csöndben (vagy idézőjelben), másrészt nem vagyok neked papa.Én nem is írtam, hogy ismerem a "tényeket meg a "valóságot", papa.
Ez nem igaz. Visszatértünk az eredeti: nem ismered a tényeket és a valóságot ponthoz.Tényleg? Mikor is támadta meg Izraelt Irán? Ja hogy nem tett olyat, csak fordítva és arra reakcióként támadott... Miről is nyilatkozott Irán? Hogy Izrael illegitim és a cionista rezsimmel van baja, nem a zsidókkal (az iráni parlamentben fajlagosan kb. nagyobb a zsidó képviselet mint Izraelben a muszlim).
A zsidók úgy látszik nem olyan buták mint te, és nem is akarják elpusztítani Iránt.A zsidóktól pedig nemcsak olvashattuk, hanem láthattuk/hallhattuk, hogy mit szeretnének tenni a gázaiakkal (és nagy részét meg is tették, a Nyugat pedig készségesen becsukta a szemét vagy segítette őket benne).
Valahogy nem hiszem, hogy Irán ellen más álmokat dédelgetnének.
Szóval minden nap elpusztítják Iránt mert te mondod? Ekkora baromságot még tőled sem vártam. (Az ígért páncélos összefoglalót igen...)Értem, tehát ha nem mondják, akkor nem is történik a dolog akkor sem, ha csinálják napról napra.![]()
Szerintem az USA nem áll készen egy komoly háborúra, és az iráni társadalom ellenállásása is le lett törve. Lesz egy kis bombázás, és annyi. Azért kössél feláras lemondás/késés biztosítást.Szerintetek lezavarják néhány nap alatt vagy kihúzzák még egy hónapig? Utaznék Dubaion keresztül…

nnnnnna, tipikMost venni kell olajat, vagy shortolni?![]()
Kevés.
Az iráni küldöttek az Egyesült Államokkal Ománban tartott nukleáris tárgyalások első fordulóján felajánlották, hogy a dúsított uránkészletüket – amely becslések szerint elegendő lenne 12 nukleáris bomba elkészítéséhez – átadják Oroszországnak. Emellett Irán akár három évre is hajlandó lenne felfüggeszteni az urándúsítást.
Szerintem meg sok. Maga a tárgyalás.
Csokolom! Idaig arrol volt szo hogy minden olyan allitas hogy iran kepes nuki minosegu urant dusitani az csak haboruparti propaganda. Most meg arrol van szo hogy a mar MEGLEVO 12 toltetre elegendo hasadoanyagot letarolnak mashol?
Az iráni küldöttek az Egyesült Államokkal Ománban tartott nukleáris tárgyalások első fordulóján felajánlották, hogy a dúsított uránkészletüket – amely becslések szerint elegendő lenne 12 nukleáris bomba elkészítéséhez – átadják Oroszországnak. Emellett Irán akár három évre is hajlandó lenne felfüggeszteni az urándúsítást.
Na és?Csokolom! Idaig arrol volt szo hogy minden olyan allitas hogy iran kepes nuki minosegu urant dusitani az csak haboruparti propaganda. Most meg arrol van szo hogy a mar MEGLEVO 12 toltetre elegendo hasadoanyagot letarolnak mashol?
Mindenki tudta, hogy van nekik. Ők is mondták, hogy van nekik. Mivel rosszabb az ő dúsított uránjuk amivel még nem öltek embert, mint a zsidó amivel már tömegesen?Csokolom! Idaig arrol volt szo hogy minden olyan allitas hogy iran kepes nuki minosegu urant dusitani az csak haboruparti propaganda. Most meg arrol van szo hogy a mar MEGLEVO 12 toltetre elegendo hasadoanyagot letarolnak mashol?
Szerintem ne tedd:Szerintetek lezavarják néhány nap alatt vagy kihúzzák még egy hónapig? Utaznék Dubaion keresztül…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..