bejegyeztem a témában a német birodalmi adatot az 1942-es évet tekintve .... 800 millió birodalmi márka ....Van valami adat, hogy mennyi ennek a tartozásnak a jelenértéke?
Meg vannak a dokumentumok amivel alátámasztható a követelés?
bejegyeztem a témában a német birodalmi adatot az 1942-es évet tekintve .... 800 millió birodalmi márka ....Van valami adat, hogy mennyi ennek a tartozásnak a jelenértéke?
Meg vannak a dokumentumok amivel alátámasztható a követelés?
Miért csak a belaruszok felé, az ukánok felé nem lehetnek területi követeléseik?
Már megint az a fránya lengyel korridor....Inkább fordítva várható, mármint, hogy a Lo felé lesznek teruleti kovetelések, ugyanisszerintem nemsokára meg lesz kérdojelezve Sztalin azon dontése, hogy a Bialystoki térség visszakeruljon Lo-hoz. Ugyanis pont ez a térség kúlcsfontosságú oroszok számára a balti államok evágásához, valamint egy szárazfoldi osszekottésre Konigsbergel.

Most volt egy jó kis eszemcserém lengyel ismerősömmel, mostanra már nála is elszabadult a háborús pszichózis.
Az, hogy én felhoztam Trianon-t, vagy a románokat, szlovákokat, az ostoba magyar mindfuck, bezzeg ők nem nacionalisták, hanem végre ismét hatalmas lesz Lengyelország.
Hálát ad a lengyel politikai bölcsességének, hogy mostantól örökre elvágták és Európán kívülre száműzték az oroszokat és ez most már így lesz örökre.
Kérdeztem, hogy ez talán nem mindfuck?
Nem ez nem az, ez az egyedüli realitás.
Amúgy is a mi hibánk, hogy a sosem volt Nagy-Magyaországról ábrándozunk, össze kéne fogni a románokkal.
Ostobák vagyunk, ez a nacionalista mindfuck, ami miatt nem értjük, hogy a románok jók, mert nekik, lengyeleknek az oroszok ellenében szükségük van a balti-lengyel-ukrán-román-török korridorra. Amúgy nem ismeri a román történelmet.
Mondom neki, hogy ostoba kis nacionalista magyar mindfuck-unk ellenére mi legalább rendelkezünk aktív diplomáciával, mi kereskedünk, tárgyalunk mindenkivel, de ti?
Ti lengyelek csináltatok egy full shutdown-t kelet felé, teljesen befagyasztottátok a saját a mozgásotok a sakktáblán abba az irányba.
Mi lesz, ha az EU majd egyszer mégis kibékül az oroszokkal?
Akkor ti ehhez majd hogy vágtok jó képet?
Nincs igazam, amúgy is nagyon súlyos károkat okoztunk nekik ezzel a két befogadott bukott lengyel politikussal és inkább ezzel kellene foglalkoznunk, hogy hogyan hozzuk mi helyre a lengyel - magyar kapcsolatokat.
Amúgy is, ők már egyszer legyőzték a 17. században az oroszokat, ez rajtuk kívül senkinek se sikerült a történelemben!
Kérdeztem, hogy és utána mi történt veletek? Nem tüntetek el kicsit úgy pár évszázadra?
Ja, az más, az a lengyel belső gyengeség miatt volt, de az már nem fog megismétlődni soha többet.
Kérdeztem, hogy és az a lengyel gyengeség az nem épp a folyománya volt a dicső győzelmetek utáni önhittségnek?
Biztos, hogy ez már nem fordulhat elő soha többé?
Közölte, hogy a nacionalizmus rossz dolog, higyjem el, hogy az egyetlen járható út a globalizmus és Trump egy hülye, de sebaj, mert az amerikaiak nélkül is olyan határvédelmet építettek ki az oroszok ellen, amit soha senki se fog áttörni.
Kérdeztem, hogy egy új Maginot-vonal?
Nem, ez jobb!
Ezt elfogadtam, mint komoly érvet...
Ez csupán egy távolról sem reprezentatív egymintás látlelet, de a haveromnál (vezető mérnök, komoly családos ember és nagyon jó kapcsolatai vannak a lengyel légierővel) is kiütközik a huszáros küldetéstudat és az ábrándos naívitás egészségtelen arányú és intenzitású egyvelege.
Sebaj.
És már megint azokra számítanak, akik a 2. VH-ban is kibasztak velük. No probs.. Nem a geopolitikai éleslátásuk miatt szeretjük őket, viszont fasza sajtokat csinálnak.Polska megalomania névvel ismert és ismétlődő jelenség.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..