[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

szoval nalatok vannak szupermagyarok meg azok akik nem azok?
ez mar nekem magos, en azt gondoltam hogy ott csak a zsidozas meg a ciganyozas men.

En azert nyugodtabban alszok hogy 12 F16-al tobb van koztem es a fektelen orosz neoimperializmus kozott.

Hát nekünk anno legnagyobb szövettségesünk az F-16A verziót ajánlotta föl (Gripen áron) szóval nem tudom mik ennek a Romulán F16-nak a képességei. Tudja valaki milyen szintre hozták őket?

Hát nekünk anno legnagyobb szövettségesünk az F-16A verziót ajánlotta föl (Gripen áron) szóval nem tudom mik ennek a Romulán F16-nak a képességei. Tudja valaki milyen szintre hozták őket?

Ha jól tudom akkor az AM/BM Block20 MLU változatra hozták fel a vasakat.

ja meg számoljuk hozzá hogy kb a betonon fognak rohadni a solymok ,mèg az orosz vasat használják gyakorlatoznak a fene nagy tapasztalatuk lesz a románoknak:)

ja meg számoljuk hozzá hogy kb a betonon fognak rohadni a solymok ,mèg az orosz vasat használják gyakorlatoznak a fene nagy tapasztalatuk lesz a románoknak:)
Nem is ez a lényeg. Mert igen, jó gép az F16, csak nem 12 darab. Ennyi gép arra elegendő, hogy ellenőrizd vele a légtért, vagy ha szomszédos országgal háborúba keveredsz, mert valljuk be a környező országoknak sincs sokkal több gépük. De az oroszok ellen önmagában kevés, és ha még el is fogadjuk azt a (szerintem igencsak téves) elképzelést, hogy az orosz gépek teljesen alárendeltek a nyugati társaikkal szemben, akkor is ott van a sok lúd disznót győz elve.

UI: Mielőtt még valaki elkezdené, igen tudom, egy háború esetén a NATO nem csak ebből a 12 gépből állna. Ezt most csak a román légierő gépeire értettem.

• Tetszik
Reactions: tindalos
Majmokat kellene ültetni bele, mert kár azokért az amúgy kiváló pilótákért. Amúgy igen, az orosz esélyek ott kezdődnek, amikor elfogy a kevés román bvr rakéta.

• Tetszik
Reactions: Roni