Hát vissza lehet menni a közel keletre ott lehet nincs ennyire hideg.
Érkezik a baráti technika.
![]()
![]()
![]()
![]()
Érkezik a baráti technika.
Olyan baráti mint a Szovjetúnió. Azok is páncélosokkal érkeztek.Érkezik a baráti technika.
![]()
![]()
![]()
![]()

A te meg a pár százaléknyi magyarországi liberális-atlantista hazaáruló barátai. Megszálló nem barát, csak a kollaboránsnak.
A Szu is az volt, baráti szövetséges, és ugyan így vigyázott, óvott minket Hk-val! Milyen kedvesek ezek a nagyhatalmak...Az USA a szuverén magyar állam szövetségese, szal gondolkodhatsz azon, hogy te mi vagy!
Pontosan, ugyan ezt érzem sajnos...Olyan baráti mint a Szovjetúnió. Azok is páncélosokkal érkeztek.![]()
A SZU a szuverén magyar népköztársaság szövetségese volt.Az USA a szuverén magyar állam szövetségese, szal gondolkodhatsz azon, hogy te mi vagy!
Nehéz eligazodnod hogy ki kivel van (56).Az USA a szuverén magyar állam szövetségese, szal gondolkodhatsz azon, hogy te mi vagy!
A SZU a szuverén magyar népköztársaság szövetségese volt.
A Szu is az volt, baráti szövetséges, és ugyan így vigyázott, óvott minket Hk-val! Milyen kedvesek ezek a nagyhatalmak...
Nem vitás. A bökkenő ott van, hogy az én szememben minden nálunk erősebb szövetséges az, aki katonákat hoz hozzánk akár csak gyakorlatra is úgy, hogy aztán itt lesznek felejtve... Tudom, tudom, kollaboráns náci-kommunista-antidemokrata vagyok...A SZU egy megszálló hatalom volt.
Nem vitás. A bökkenő ott van, hogy az én szememben minden nálunk erősebb szövetséges az, aki katonákat hoz hozzánk akár csak gyakorlatra is úgy, hogy aztán itt lesznek felejtve... Tudom, tudom, kollaboráns náci-kommunista-antidemokrata vagyok...
Mo szuverenitása már vagy 25 éve zárójelbe van téve. A szovjet kivonulás utáni héten már volt új "pártfogónk" ....Az USA a szuverén magyar állam szövetségese, szal gondolkodhatsz azon, hogy te mi vagy!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..