RIAT - Royal International Air Tattoo (Fairford, Egyesült Királyság)

o1u1.jpg

6xzv.jpg

vpw8e.jpg

uh4n.jpg

se2yn.jpg

5sdcd.jpg

q1f4.jpg

inrez.jpg

xc5y2.jpg

fcfez.jpg

g8eut.jpg

15ft7.jpg
ntu0.jpg

n8b7.jpg

vcei.jpg

8sg0.jpg

Egyébként épp most kaptam meg a jegyeket az ideire, szombat, vasárnap! :D Tehát folyt. köv! Stay tuned! :D

Egy Ancsa és minimum egy Griff is lesz a statin idén a RIAT-on.
De a Raptort és a Mennydörgést fogom szerte-szana fotózni! :D

Én már háromszor láttam őket. Ne legyenek nagy elvárásaitok, mert nagyon nagyot fogtok csalódni.
Nem látványos a programjuk, inkább kimondottan unalmas. Bármelyik európai csapat jobb náluk.
Csak annyi érdekes van bennük, hogy F-16-ossal repülnek.

Így néz ki egy bemutatójuk, ha nincs izgalmasra megvágva...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: ms07
A RIAT-ra elvileg megyek én is.
Melyik nap? Én idén csak szombatot tervezem, de még bármi lehet, az asszony "állapotától" függ a dolog. De a Thunder Birds miatt mindenképp megyek. Sőt tervbe van Yeovilton is előtte héten. Szervezetten jössz vagy egyénileg?

Melyik nap? Én idén csak szombatot tervezem, de még bármi lehet, az asszony "állapotától" függ a dolog. De a Thunder Birds miatt mindenképp megyek. Sőt tervbe van Yeovilton is előtte héten. Szervezetten jössz vagy egyénileg?
Egyénileg és egyelőre körvonalazódik csak. Egy volt munkatársam már kint van Angliában, ott él kb. 10 km-re a RIAT-tól. Nem csak a RIAT miatt megyek, ha már ott vagyok, akkor megnézek mást is Angliában, de eköré lesz szervezve az esemény.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Egyénileg és egyelőre körvonalazódik csak. Egy volt munkatársam már kint van Angliában, ott él kb. 10 km-re a RIAT-tól. Nem csak a RIAT miatt megyek, ha már ott vagyok, akkor megnézek mást is Angliában, de eköré lesz szervezve az esemény.
Ha kell valami segítség csak szóljatok! Ez az ajánlat áll bárkinek aki tervez erre járni! :D

• Tetszik
Reactions: wolfram