[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Milyen lesz a jövő generációja :

Romániában ilyen :

http://www.maszol.ro/index.php/sport/78254-gyermekek-provokaltak-bukarestben-a-sepsi-osk-szurkoloit

10-11 éves gyerekek!
"Juventus klub gyerekcsapatának játékosai, akik a kapu mögött foglaltak helyet, a második félidőben – mindenki megdöbbenésére – azt kezdték skandálni, hogy Kifele, kifele a magyarokkal az országból! "

A jövő generációja? :D :D A mostaniak nagy többsége is ilyen, de vannak jó arcok is.
10 évesen én is a megba*, ledarálom az összes románt,szlovákot, cigányt ..stb. voltam, nagy skinhead... aztán 21 éves koromban mentőn és tűzoltóautókon ültem Hargita megyében, igaz csak önkéntesként, de akkor is. Az ember változik és igazából nem az idő teszi, hanem a tapasztalatok, lehet, hogy ezek is normálisak lesznek, de tanulhatják ezt a hülyeséget is és akkor ez lesz a norma. Amúgy meg ha 1 inteligensebb románnal találkozol akkor az első percek a puskaporosak, de ha nem provokáljátok egymást, el lehet beszélgetni.

A meccsek pedig mindig ilyenek, a maszol pedig különösen szítja a feszültséget a magyarok felől a románok felé.....

Hát én már román katonáknak meséltem a klasszikus román eredettörténetes viccet is közös iszogatás alkalmával, mégsem verekedtünk össze, ők sem hülyék, mindenhol vannak véres szájú idióták, de mindenki tudja, hogy a békés egymás mellett élés vezet a legjobbra, főleg, hogy még ők is ugyanabba az európai kultúrkörbe tartoznak, aminek a jövőjét a liberóktól és a kiskedvenceiktől féltjük. Én még az Európai Uniót is támogatnám, sőt még a föderális európát is, ha a vezetése nem menne le a gendersemleges WC IQ szintjére és Európáért tevékenykedne.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az EU mellett tették le voksukat a bolgárok.

Lengyelországban is volt tegnap demonstráció. Varsóban menetelt a March for Europe.
C76nIaTXgAAc2if.jpg
C76nIaSX0AAseL3.jpg

C76nIaUXwAAD41O.jpg

• Tetszik
Reactions: panoz
A liberális etnikai kohéziós oktatás hiánya ide vezet.
Ennél liberálisabb már nem is lehetne. Már ha ismernéd az oktatás helyzetét.
Pont ez a disznóól vezetett a tanulók teljesítményének devalválódásához, a kövér, túlsúlyos, kockafejű, nyúlvállú korosztályok kialakulásához.
Az a tény, hogy a cigókat mindenki kerüli, az pont a családból hozott mintáiknak köszönhető, a szülői példaadásnál kéne kereskedni ez ügyben.
Ilyen körülmények közé senki nem adná a gyerekét szívesen, ha valaki nem tud viselkedni, ill neki az a természetes, akkor tartsa meg magának, a saját közegében.

• Tetszik
Reactions: fip7 and plushun
http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=206256&cim=kemelhárítókat_akar_telepíteni_a_nato_bukarestbe

A parlament hozzájárulását kérte Klaus Johannis államfő hétfőn ahhoz, hogy a NATO kémelhárító különítményt alakíthasson Bukarestben.
A katonai alakulat – amelynek létszámáról nem közöltek részleteket – a NATO újonnan alakult, délkelet-európai hadosztály-parancsnoksága mellett fog működni, amelyet tavaly avattak fel Bukarestben, az észak-atlanti szövetség ugyanis maga akar gondoskodni a vezénylési és ellenőrző struktúráival kapcsolatos kémelhárítási teendőkről.

http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=206256&cim=kemelhárítókat_akar_telepíteni_a_nato_bukarestbe

A parlament hozzájárulását kérte Klaus Johannis államfő hétfőn ahhoz, hogy a NATO kémelhárító különítményt alakíthasson Bukarestben.
A katonai alakulat – amelynek létszámáról nem közöltek részleteket – a NATO újonnan alakult, délkelet-európai hadosztály-parancsnoksága mellett fog működni, amelyet tavaly avattak fel Bukarestben, az észak-atlanti szövetség ugyanis maga akar gondoskodni a vezénylési és ellenőrző struktúráival kapcsolatos kémelhárítási teendőkről.

Na mi van, már ők sem bíznak a románokban?

• Tetszik
Reactions: tindalos and zeal