Amerikai különleges alakulatok

US SPECIAL FORCES IN AFGHANISTAN. REAL COMBAT! HEAVY FIREFIGHTS WITH TALIBAN
https://www.youtube.com/watch?v=P2aFSurSVRM

US SPECIAL FORCES IN AFGHANISTAN. REAL COMBAT! HEAVY FIREFIGHTS WITH TALIBAN
https://www.youtube.com/watch?v=P2aFSurSVRM

Heavy fighting :)) Nehezemre esik komolyan venni ezt a sok " special forces"-t a méregdràga felszerelésükkel. 14 ève bénàznak ott, aztàn milyen eredménnyel? Ide-oda kergetnek egy rakàs mezitlàbas kecskepàsztort akiknek a fegyverzete nem olyan szuperdivatos, mint az övék. Ez is mutatja, hogy nem annyira a fegyver a lényeg, henem az ember, aki fogja.
A filmben meg mennek a sötètben làmpàval, hogy jól lehessen őket làtni...
Ok, tudom, ez csak egy film.

aquarell

Ha jobban megnézed akkor afgánokkal dolgoznak együtt akiken nincs éjjellátó de lámpát így is csak épületben használnak.

aquarell

Ha jobban megnézed akkor afgánokkal dolgoznak együtt akiken nincs éjjellátó de lámpát így is csak épületben használnak.

Dudi:
Megnèztem :)) kb.2.32 körül hosszú tömött sorban mennek làmpàkkal egy domboldalon a természet ölében, a vezető sisakjàn még egy led- villogó, vagy hasonló is van.
Inkàbb azt hiszem, ez egy gyakorlat lehet. Erre utal a kamera poziciója is.
Jó éjszakàt!

Azok nem lámpák hanem camlight-ok(angolul light szickként keresd) valószínűleg infra camlight-ok.A videón látható fények 90%-a infra fény.

SEAL az Eagle Resolve 17 gyakorlaton

17881154_288028981636287_1763622346079338496_n.jpg

Így néz ki egy "full gear" modern különleges műveleti katona a terepen, ezek szerint.
Valaki fel tudja sorolni a nagyobb tételeket?
Észak-Szíria
18119289_1467775103274121_2431309334908116509_n.jpg

Ha jól emlékszem kb egy éve,vagy talán több is,hogy voltak ilyen hírek,hogy bizonyos akciókban résztvevő egységek tagjai között sok volt a rejtélyesnek mondott haláleset.Igaz,szerintem eléggé összeesküvés szaga volt.Lehet hogy ez a cikk abból gyűrűzött le hozzánk?Csak mert nekem ez a cikk eléggé kusza.Egyszer azt érzem hogy a két katonát hozza ki felelősnek,néha meg mintha másokat,akik vadásznak rájuk.Bár lehet hogy csak én értelmezem félre.