[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
Nekik komoly lépésekre van szükségük nem pedig kis elmozdulásra a nulláról. Teljesen mindegy, hogy 2024-re vagy 2025-re döglenek bele a jelenlegi politikájukba. A beosztott morálján meg lehet javítani, egyszerűen egyértelmű parancsot kell adni nekik. Behozod Alit, 3 elfogja, 3 a helyszínt biztosítja, ha kell ütöd-lövöd vagy flammenwerferrel tömeget oszlatsz, nem olyan bonyolult ha mindenki teszi a dolgát és nem azon agyal helyette, hogy vajon a média látja-e és rasszistázik-e miatta.
Az a baj, hogy max néhány éven belül eljutunk oda, hogy látni fogjuk, nekünk Kelet- Európának teljesen le kell mondanunk Nyugat-Európáról. És erôs határokat és védelmet kiépítenünk nyugat felé. ( írtam errôl korábban.) Egyszerûen szurkolok nekik hogy sikerüljön, de gyakorlatilag jelenleg esélytelenek. Ha a geopolitika változik, és / vagy fellázad a lakosságuk, akkor van esélyük.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Mond, hogy ez lángszórót jelent! :)
hariaka-true-solution-the-world-freedom-can-go-for1h-hans-14196734.png
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://www.karpatinfo.net/cikk/kulfold/2554720-eszre-kell-venni-hogy-invazio-folyik-europa-ellen
"Nem normális, hogy békeidőben katonákra támadnak – értékelte a nagy nyilvánosságot kapott nápolyi esetet Földi László. A polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója kifejtette, hogy nagyon gyorsan rendet lehetne tenni Európában, ha a politika azt hagyná...
...A szakértő kifejti, hogy észre kel venni: invázió folyik Európa ellen. Egyre gátlástalanabbá válik a tömeg, olyan dolgokat is megtesznek, ami hazájukban meg sem fordulna a fejükben – utalt a katonákat ért támadásra Nápolyban...
...Európa elvesztette védekező készségét
Példaként hozta fel, hogy hazánkban az „utcai cirkuszokat” a kormány, óvatosan, de kezeli. Ugyanakkor Európában ennek az ellenkezőjét látjuk, hiszen a rendvédelmi szervek keze meg van kötve, nem vethetik be azt, amire ki lettek képezve.
„Ha végre a politika egy normális stratégia mentén megengedné a szerveknek, hogy intézkedjenek, akkor nagyon gyorsan rendet raknának” – emelte ki. Hozzátéve: ha migránsok azt tapasztalnák, hogy a rendet be kell tartaniuk, akkor lehetne egymás mellett élni...'
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazda...e=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
"A mai huszonéves németek a 12 éve regnáló Angela Merkel kancellársága alatt váltak felnőtté, ezért van, aki úgy gondolja, hogy a 63 éves politikus egy egész generáció nagymamája. A 18-21 éves korosztályban nagyobb a támogatottsága az országos átlagnál...
...A Merkel sikere a fiatalok körében újabb bizonyítéka annak, hogyan tudja kiszélesíteni alapvetően jobbközép támogatói bázisát. A fiatalok többsége szemben az idősebbekkel - pozitívan fogadta, hogy két éve a nyitott kapuk politikáját folytatta az Európára zúdult több százezer bevándorlóval szemben..."


Merkel kettő rétegre alapvetően számíthat
1.) A szavazó joggal rendelkező muszlim/arab és nagyobb részt az egyéb bevándorló több generációs rétegekre is. (Németország lakosságának már elismerten közel negyede bevándorló- azért nem mindenki állampolgár- tehát szavazóképes közülük.
http://hungarian.cri.cn/1321/2017/08/02/134s201658.htm " A német szövetségi statisztikai hivatal augusztus 1-jén hozta nyilvánosságra a lakosság körében szúrópróbaszerűen végzett felmérés eredményét, amelynek alapján Németországban a migráns hátterű vagy származású személyek száma öt egymást követő évben sorra történelmi csúcsot ért el. 2016-ban közel 18,6 millió volt a bevándorlóktól származók száma, ami Németország lakosságának 22,5 százalékát teszi ki...."
Én ehhez még hozzátenném, hogy azt nem hiszem hogy ebben az adatban benne lennének az illegális bevándorlók )
2.) A még éretlen fiatal felnőttekre.
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
Akiről másik kameraállásból kiderült, hogy meg sem rúgta, hanem a nuszrás attól esett el, hogy kitépte magát a jogeszerűen intézkedő rendőr kezéből elveszítette az egyensúlyát és elesett, miközben megpróbált elmenekülni .
Khmm....


Ha tényleg belerúgott volna, akkor eltört volna a lába, mint a példa is mutatja. :D Amúgy a Petra-ügy(ek) is egy érdekes szitu... A nuszrást tényleg nem rúgta fel. Másokat viszont igen. Hogy aztán ezt jogos védelemnek, állampolgári kötelességnek, vagy a "kurvának állok, aztán sírok"(szándékosan ment a tűzvonalba, a munkájából kifolyólag)-szitunak értelmezzük-e, az már mindenkinek a hitétől-meggyőződésétől-értékrendjétől függ.

Üdvözletem!

Qrvakemények ezek az olaszok!!
Videó: Migránsbanda támadt olasz katonákra
Egy csoport migráns támadt rá olasz katonákra Nápolyban, mivel azok le akarták tartóztatni egyik illegális bevándorló társukat.
http://www.hirado.hu/2017/08/10/video-migransbanda-tamadt-olasz-katonakra/

Megfutamodtak a katonák a migránsok elől!!! Ez a jelzés nem volt más, mint az, hogy mostantól tudvalevővé tették a számukra, hogy ők az urai a területeknek!!!
Az a duma a meghátrálásra, hogy a média miatt nem tehetnek ellenük semmit, mert rasszistának minősítené őket, ha az agressziójukra, agresszióval válaszolnának! Baz+, milyen világot élünk, ha ez megtörténhetett??? Vajon, mi jöhet majd ezután, mert már tudatában vannak a migrák annak, hogy semmilyen karhatalom nem léphet fel ellenük??

Az EU?? Mi az az EU, hogy tennie kéne valamit is egy adott tagország esetében, ahol, ha tenne, beleszólna az adott ország belügyébe, amibe az ország katonai védelme is beletartozik? Képtelen vagyok felfogni, hogy a csőd-tömegemberek képtelenek felfogni azt, hogy a regnáló hatalmak a vesztükért dolgozik mindenhol, és csak szopatós duma az, hogy valamivel is fellépnek a területfoglalókkal szemben. Ha valamiben mégis, az még a nagyonkoraszülött, inkubátoros kismoly fingjának nagyságát sem éri el!

Szia cagna. Újra itt?
 
  • Tetszik
Reactions: tindalos and 2ndt

renascentia

Member
2017. augusztus 12.
70
46
18
Németország lakosságának már elismerten közel negyede bevándorló- azért nem mindenki állampolgár- tehát szavazóképes közülük.
http://hungarian.cri.cn/1321/2017/08/02/134s201658.htm " A német szövetségi statisztikai hivatal augusztus 1-jén hozta nyilvánosságra a lakosság körében szúrópróbaszerűen végzett felmérés eredményét, amelynek alapján Németországban a migráns hátterű vagy származású személyek száma öt egymást követő évben sorra történelmi csúcsot ért el. 2016-ban közel 18,6 millió volt a bevándorlóktól származók száma, ami Németország lakosságának 22,5 százalékát teszi ki....".
Nem nevezhető bevándorlónak az, akinek nincs meg az állampolgársága. Ha dolgozókorú, akkor vendégmunkás a megnevezése, azaz vándormunkás, így a bevándorlók létszámába nem számolhatóak bele! Ahogy ezek velük élő leszármazottaik sem, akik szintén nem az adott ország állampolgárai. Bevándorló, vagyis szimplán, ráutaló szókiegészítés nélkül, bevándorlónak az nevezhető, az adott kimutatásnak megfelelően, akinek van joga szavazni.

Azta!!! Rekorddöntések egymást követő években? Naná, mivel egyre többen vannak már, és ennek folyománya, hogy egyre többen is lesznek, ahogy az idő telik. A születési rátájuk alapján, ez természetes folyamat, ami lassan, de biztosan eléri majd előbb azt a kritikus, majd az azt túlhaladó létszámot!
A bevándorlóktól származók száma = bevándorlók utódai. Ez a 22,5%! Hányan vannak a szülők, akiket kötelezően be kell számolni a bevándorlók létszámába? Azaz, mennyi is az a 22,5% + szülők összege? Na, ennyien vannak már összesen a bevándorlók!
 

renascentia

Member
2017. augusztus 12.
70
46
18
Ha tényleg belerúgott volna, akkor eltört volna a lába, mint a példa is mutatja. :D Amúgy a Petra-ügy(ek) is egy érdekes szitu... A nuszrást tényleg nem rúgta fel. Másokat viszont igen. Hogy aztán ezt jogos védelemnek, állampolgári kötelességnek, vagy a "kurvának állok, aztán sírok"(szándékosan ment a tűzvonalba, a munkájából kifolyólag)-szitunak értelmezzük-e, az már mindenkinek a hitétől-meggyőződésétől-értékrendjétől függ.

Tartok tőle, hogy egy ilyen gáncsnál eltört volna a lába! Ha így lenne, akkor a focisták között, rengetegnek lenne a meccsek miatt begipszelve valamelyik lába!
Ha a nuszrást nem rúgta fel, mert nem rúgta fel, de mégis ügy lett belőle, az csakis azért lett így, mert volt vele egy gyerek, akivel felborzolhatták a kétes, hogy értelmes emberek tömegét! Ha másokat tényleg felrúgott, akkor azokkal, miért nem egészítették ki az ellene megírt vádiratot, ami így, ha pert nyert lesz, súlyosabb ítéletet hozható, ha olyan oldali születik, ami nem azt hozza ki, hogy csak az állampolgári kötelességét teljesítette a megtétellel? Ha egy fehér állampolgár társaddal, vagy egy nem azzal, de megegyező bőrszínűvel szemben viselkedsz így, segíted vele a rendőrség munkáját, mert hozzájárultál a menekülő elfoghatóságához! Ha ez az ember már más árnyalatú, vagy zsidó vallású, akkor rasszista vagy antiszemita viselkedésnek fogják tekinteni/minősíteni, ahogy a nuszrásnál is ez van.
Tűzvonal az, ha valamelyik oldalon, az egymás ellen harcolók sorában áll, vagy a kettő között! Petra hátországi területen volt, mivel a védekező csapat mögött filmezte az előtte, azaz a tűzvonalban zajló eseményeket! Tűzvonalba akkor, onnantól került, mikor az országunkra támadók, áttörték a rendőrségi tűzfalat, ami ennek hatására vált csak harctérré! Ha lett volna a rendőrség mögött egy védvonal is még, akkor mondható talán csak, hogy a tűzvonalban filmezett, mert így az a terület is harcmező. De nem volt ilyen!
 
  • Tetszik
Reactions: vilmoci

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
Tartok tőle, hogy egy ilyen gáncsnál eltört volna a lába! Ha így lenne, akkor a focisták között, rengetegnek lenne a meccsek miatt begipszelve valamelyik lába!
Ha a nuszrást nem rúgta fel, mert nem rúgta fel, de mégis ügy lett belőle, az csakis azért lett így, mert volt vele egy gyerek, akivel felborzolhatták a kétes, hogy értelmes emberek tömegét! Ha másokat tényleg felrúgott, akkor azokkal, miért nem egészítették ki az ellene megírt vádiratot, ami így, ha pert nyert lesz, súlyosabb ítéletet hozható, ha olyan oldali születik, ami nem azt hozza ki, hogy csak az állampolgári kötelességét teljesítette a megtétellel?

Akartam írni hosszabban is, de felesleges lenne, tudom. Inkább csak:

http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/09/vadat-emeltek-a-migransokat-megrugo-operatorrel-szemben.html

"A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség szerdán vádat emelt azzal az operatőrként dolgozó nővel szemben, aki tavaly szeptemberben Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg.

A vádirat szerint a vádlott 2015. szeptember 8-án főszerkesztői utasításra jelent meg munkatársával Röszke külterületén az un. Röszke 1 gyűjtőpontnál, hogy egy tévétársaságnak készítsen felvételeket az ott kialakult migrációs helyzetről. Aznap délután 13 óra körül mintegy 1300 migráns tartózkodott a gyűjtőponton a Készenléti Rendőrség felügyelete mellett. Fél kettőt követően mintegy 400 személy a várakozásra kijelölt területről kitört és Szeged irányába indult el. A rendőrsorfal áttörésének időpontjában a vádlott közvetlenül a sorfal mögött állt és azt követően is ott maradt, hogy a menekültek mellette szaladtak el. A felvételek készítése közben vádlott egy fiatal férfit jobb lábbal, egy gyors mozdulattal, talppal lábszáron rúgott, majd egy kiskorú lányt is jobb lábbal, térdmagasságban megrúgott. A vádlott röviddel ezt követően egy gyermeket a kezében tartó férfi felé is rúgott, azonban a rúgás a férfit nem érte el. A férfi ennek ellenére a gyermekkel a kezében elesett, mivel amikor annak érdekében, hogy a gyűjtőpont területét elhagyja, szaladni kezdett, az intézkedő rendőrök egyike megpróbálta őt megfogni és így visszatartani, és a fogásból magát kiszabadító férfi ennek következtében egyensúlyát vesztette.

A vádlott sérülést nem okozó, de erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen levőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki.

Az ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével vádolja. Az ügyészség fokozott felügyelete mellett folyamatban volt nyomozás vizsgálta azt is, hogy vádlott magatartása megvalósít-e más, súlyosabb bűncselekményt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján megállapítható, hogy vádlott cselekménye nem volt alkalmas súlyosabb sérülés okozására, valamint nem merült fel adat arra nézve, hogy a vádlottat az erőszakos magatartás kifejtése során motiválta volna a sértettek származása, migráns volta.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni."



Ha egy fehér állampolgár társaddal, vagy egy nem azzal, de megegyező bőrszínűvel szemben viselkedsz így, segíted vele a rendőrség munkáját, mert hozzájárultál a menekülő elfoghatóságához! Ha ez az ember már más árnyalatú, vagy zsidó vallású, akkor rasszista vagy antiszemita viselkedésnek fogják tekinteni/minősíteni, ahogy a nuszrásnál is ez van.

Ez a része az, amire azt mondtam, hogy mindenki úgy ítéli meg, ahogy a világnézete diktálja. Objektív igazság nincs most sem, csak száraz tények.

Tűzvonal az, ha valamelyik oldalon, az egymás ellen harcolók sorában áll, vagy a kettő között! Petra hátországi területen volt, mivel a védekező csapat mögött filmezte az előtte, azaz a tűzvonalban zajló eseményeket! Tűzvonalba akkor, onnantól került, mikor az országunkra támadók, áttörték a rendőrségi tűzfalat, ami ennek hatására vált csak harctérré! Ha lett volna a rendőrség mögött egy védvonal is még, akkor mondható talán csak, hogy a tűzvonalban filmezett, mert így az a terület is harcmező. De nem volt ilyen!

Azért volt ott, mert odament. Kifejezetten azért, mert migriket akart filmezni. Mert ezért kapta a pénzt. Ha nem ott és azt dolgozott volna, ahol és amit, akkor nem ment volna oda. Ennyi. Ennél többet nem is mondtam.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Na mégegyszer:
Ez az utolsó kép, ebben a környezetben azt fejezi ki, hogy: Élve elégetném Őket. Csak nem leírt szavakban, hanem képi ábrázolással!
Az utolsó kép azt mutatja, hogy mi a flammenwerfer, mert erre vonatkozott a kérdés. A gondolatmenetedre meg válaszolva, Európában jelenleg háború van, csak még nem mondják ki. Ha pedig nyerni akarnak, akkor előbb-utóbb keményebb intézkedéseket is be kell vezessenek, minél később annál keményebbeket. Ez nem jelenti civilek lángszórózását, de az éles fegyverrel tömegoszlatás és százezerszámra kényszerkitelepítés egy valós jövőbeli kép abban az esetben ha valaki rászánja magát a nyugateurópai migránskérdés megoldására.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and vilmoci

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
A vádlott sérülést nem okozó, de erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen levőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki.
Mégis melyik helyszínen tartózkodóban keltette azt a megbotránkozást? Abban amelyik épp áttörte a rendőrsorfalat és ott sem lehetett volna az országban, vagy abban a rendőrben amelyik pont leszarta az egészet, mert kisebb baja is nagyobb vol annál, hogy melyik csaj melyik migránst rúgja.
 
  • Tetszik
Reactions: borisz

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
Mégis melyik helyszínen tartózkodóban keltette azt a megbotránkozást? Abban amelyik épp áttörte a rendőrsorfalat és ott sem lehetett volna az országban, vagy abban a rendőrben amelyik pont leszarta az egészet, mert kisebb baja is nagyobb vol annál, hogy melyik csaj melyik migránst rúgja.


Nekem fogalmam sincs. Bennem utólag sem keltett különösebb megbotránkozást, attól függetlenül, hogy nem igazán tartom helyesnek azt, hogy ha valaki önszántából és szakmailag van egy "forróponton", de nem képes uralkodni magán...
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Nekem fogalmam sincs. Bennem utólag sem keltett különösebb megbotránkozást, attól függetlenül, hogy nem igazán tartom helyesnek azt, hogy ha valaki önszántából és szakmailag van egy "forróponton", de nem képes uralkodni magán...
Ez ugyanolyan védelmi reakció kiölése, mint ami Nyugat-Európában van. Nem rúghatsz bele, kell várj a rendőrre aki nem csinál majd semmit, ha mégis megteszed akkor minimum megbotránkozást keltessz, csak épp azt nem tudni, hogy ki a f*szban.
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
Ez ugyanolyan védelmi reakció kiölése, mint ami Nyugat-Európában van. Nem rúghatsz bele, kell várj a rendőrre aki nem csinál majd semmit, ha mégis megteszed akkor minimum megbotránkozást keltessz, csak épp azt nem tudni, hogy ki a f*szban.

Ő érvelt azzal, emlékeim szerint (de most aztán nem fogom visszakeresni, mert annyira nem érdekel a téma, már csak azért sem, mert nem tudok és nem is akarok igazságot tenni ebben a kérdésben), hogy pánikba esett, vagy mi... Lehetett így is, de akkor szakmailag bukott meg. Ha meg nem így volt és csak a maga védelmére mondta, akkor... Hogy mi az önbíráskodás, meg a jogos védelmi helyzet/közveszély közötti pontos határ... Nos, ez eléggé képlékeny. Ott emberélet nem volt közvetlen veszélyben, szóval... Elvileg jogállamban élünk, vagy mi.
 

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 313
13 346
113
Ez ugyanolyan védelmi reakció kiölése, mint ami Nyugat-Európában van. Nem rúghatsz bele, kell várj a rendőrre aki nem csinál majd semmit, ha mégis megteszed akkor minimum megbotránkozást keltessz, csak épp azt nem tudni, hogy ki a f*szban.

Ez sajna igaz. Engem majdnem kivágtak BA-tól, mikor egy muszlim gyereket elküldtem a kurva anyjába, mert neki ramadan volt, és ő nem tudott dolgozni - egyedül szegecselhettem végig egy teljes framet. Mert ő éhes. Mondom neki, figyu ember, te fizetést kapsz, nyugati ország, ha nem melózol menj haza jelents beteget.
Reakció?
Hívta a főnökséget mert én sértem a vallásában. A Shift leader egyből elkezdi, hogy akkor pakoljak, ő hívja az MPIt és szevasz. Mondom neki akkor sétáljunk fel a központba (Heathrowon voltunk). Na ott azért már le lett rendezve, de NEM SÉRTHETEM MEG A VALLÁSÁBAN (szerencsére elpaterolták mellőlem).
Summa: szopjak ugyanazért a pénzért, ő meg henyél, mert neki ramadan van. És tűrd.
És ha ezt szóvá mertem tenni, majdnem kivágtak.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 784
30 551
113
Ha ramadan van akkor miért nem küldik el szabadságra? Kiveszi a fizetéses szabadságát, a többit meg fizetetlenként, aztán éljen meg valahogy. Gondolom vallási okoból nem jár több fizetett szabadság, ha mégis akkor írasd be, hogy te is muszlim vagy.
 

renascentia

Member
2017. augusztus 12.
70
46
18
Az utolsó kép azt mutatja, hogy mi a flammenwerfer, mert erre vonatkozott a kérdés. A gondolatmenetedre meg válaszolva, Európában jelenleg háború van, csak még nem mondják ki. Ha pedig nyerni akarnak, akkor előbb-utóbb keményebb intézkedéseket is be kell vezessenek, minél később annál keményebbeket. Ez nem jelenti civilek lángszórózását, de az éles fegyverrel tömegoszlatás és százezerszámra kényszerkitelepítés egy valós jövőbeli kép abban az esetben ha valaki rászánja magát a nyugateurópai migránskérdés megoldására.
Ha a képet a környezete -amibe az előzmények is beleértendők!- figyelmen kívül hagyása nélkül nézed!! Csak és csakis akkor jelenti azt, aminek azt te tekinted. Hidd el, hogy a kiemelés soha nem tesz jót az adott valami értelmezésénél. Hagyd azt ott és értelmezd annak megfelelően.
Mivel az EU megteremtésével, de annak előzményei voltak a fegyvertelenítések, a NATO-ba való beerőszakolások, így az adott népek már képtelenek az önvédelemre, mert egyrészt, nincs is már mivel és kikkel azt megtenni, másrészt pedig, a magukra engedett zsoldosok sem engedik meg azt számukra. Igen, zsoldosok, hiszen idegen ország katonái mindazok, akik más országokban teljesítenek itt, csak védelminek álcázott, így behazudott és erőszakos módon a népbe pumpált értelmezéssel azt, akik valójában nem mások itt, mint az elnyomórendszer haderejét alkotók. Könnyíti a jelenlétüket az is, hogy elmondhatják azt is, hogy az itt lévő multijaik védelmét is szolgálják egyúttal. Vagyis, így nem csak a gyártói, kereskedelmi meg banki elnyomás erői tudnak jelen lenni az adott országban, hanem a hazai védőik is legálisnak kierőszakolt módon lehetnek általuk jelen. Ez így nem más, mint megszállás, ami nem látható véráldozattal valósulhat meg, de a következményei sokkalta súlyosabbak annál, mert a humanitárius kinézete miatt, a butaemberből álló csőd-tömegek nem képesek felfogni a történéseket, így annak rájuk ható valódi súlyát sem képesek érzékelni.

Kiket/Kikről gondolod, hogy ki tudnánk erről a területről telepíteni, és azt, miként is lehetne megvalósítani?
Sajna, igencsak szemét, aljas módon fogalmaznak mindazok, akik azt mondják, polgárháborúk fognak kitörni Európa ezen területén, ami nem más, mint az EU Birodalom. Polgárháború a regnáló hatalom ellen menő lakosság által indított harc. Ami lesz, mert LESZ, az az általuk ránk engedett ellenség ellen indított harc, aminek a színtere a saját országunk lesz! Ugye, mikor a törököket kivertük magunk közül, azaz magunkról, azt nem nevezzük polgárháborúnak?
Visszatérve a kitelepítésre. Miként, ha az adott ország ezt nem akarja, mert nem fogadja azokat vissza? vagy olyanok, akikről nem lehetett megállapítani azt, hogy mely ország állampolgára? Őket/Azokat, miként toloncolod ki, és főképp, ezt hova teszed meg? Megszámolható példákról lehet olvasni mára már, hogy ezen indokok miatt képtelenség kibaxni innen őket. Ez a megszabadulás nem fog menni felperzselt területek nélkül, amikben és amiken számolatlanul fognak heverni az áldozatok! Áldozat az is, akiket a Hatalom az adott ország népeire rászabadított, mert nélkülük ez nem valósulhatott volna meg, mivel nem csak közreműködői az eseményeknek, hanem megalkotóik és fenntartóik is egyben!