[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

http://www.bbc.com/news/world-europe-41148332

Egy Jimmy F. nevű holland fiatalember egy nap eldöntötte, hogy hős lesz. A terve az volt, hogy a Telegram nevű üzenetküldő alkalmazást használva beférkőzik az európai ISIS szimpatizásnok közé, majd elegendő adat összegyűjtése után jelenti őket a hatóságoknak. Hamar össze is hozta a sors egy ígéretes célponttal: a Spanyolországban élő Ayoub szemlátomást tervezett valamit, azonban arról panaszkodott, hogy a fokozott terrorkészültség miatt egyelőre jegelni kell a dolgot. Jimmy F úgy próbálta meg kinyerni belőle a támadás helyét és idejét, hogy elárulta: maga is tervez valamit, és a nagyobb hatás kedvéért össze kellene hangolniuk a támadásokat. Ayoub azonban nem állt kötélnek, még azután sem, hogy Jimmy elküldött egy képet a "pisztolyáról", ezért végül megadta a saját akciójának célpontját, ami Rotterdam volt.

Aznap este lefújtak egy koncertet a városban terrorveszélyre hivatkozva, néhány órával később pedig már a rendőrség kopogtatott egy Jimmy F. nevű holland fiatalember ajtaján. A rendőrségi közlemény szerint a spanyol hírszerzés tippje vezetett el a támadást tervelő terroristához.

Sose értettem ezeket a terroristákat. Ha komoly akciókat akarnék végrehajtani én biztos nem a tömegbe hajtanék, meg baltával hadonásznék. Nagysebességű személyvonatokat siklatnék ki, hidroglóbuszokat mérgenzék meg, 400KV-os vezetékek tartóoszlopait dönteném ki, orrba-szájba nyomnám az AMFO-t mindenhova és ezek még csak az egyszerűen elvégezhető primitív akciók. Ha az ISIS komolyan be akarna kopogtatni az jobban fájna.

Sose értettem ezeket a terroristákat. Ha komoly akciókat akarnék végrehajtani én biztos nem a tömegbe hajtanék, meg baltával hadonásznék. Nagysebességű személyvonatokat siklatnék ki, hidroglóbuszokat mérgenzék meg, 400KV-os vezetékek tartóoszlopait dönteném ki, orrba-szájba nyomnám az AMFO-t mindenhova és ezek még csak az egyszerűen elvégezhető primitív akciók. Ha az ISIS komolyan be akarna kopogtatni az jobban fájna.
A nyugati eletmoddal van bajuk. Ezert tamadnak koncerttermeket, setaloutcakat, bevasarlokoztpontokat stb.
Az kiepitett infrastruktura Allah szerint is jo dolog. Azt nem bantjak. :)

A nyugati eletmoddal van bajuk.
Az kiepitett infrastruktura Allah szerint is jo dolog. Azt nem bantjak. :)
Valóban. Miért is bántanák. Ha így jönnek továbbra is a " migránsok, - meg ahogy egyes állítások szerint még készülnek ( pl 2020-ig 60 millió Afrikából.nagyrészt Európába) - már pár év múlva is az ô felügyeletük alatt lehet.

• Tetszik
Reactions: zeal
Valószínűleg többünknek is feltűnt már nem csak neked, hogy ezek egy elég gyatra színielőadások.
Gondolom többünknek lennének ötletei is de minek adjunk tippeket.
A hitet azt ugyan Allah parancsa szerint terjesztik de a terrortámadásokat biztosan nem az ő utasításai alapján tervezik meg és a célpontokat is más jelöli ki nekik.
Remélem érted mire gondolok. :rolleyes:

Svédországban startolt Aurora-17 hadgyakorlat, 19 ezer svéd katona, plusz amerikai és többi NATO országok részvételével. Nem véletlenül az orosz-fehérorosz hamarosan kezdődő nagyszabású hadjátékhoz van időzítve... De a legérdekesebb talán a legendája: orosz utasszállító vészjelzés leadása után leszáll stratégiai fontosságú Gotland szigeten.....és, micsoda meglepetés...vagyis nem is rossz ötlet! ....repcsiből kiszáll 300 db állig felfegyverzett orosz deszantos / szegények...gondolom a raktér is tele lenne velük/ és villámgyorsan elfoglal a sziget legfontosabb pontjai.... Hmmm.... indul az invázió! A folytatást találjátok majd ti! :)

Svédországban startolt Aurora-17 hadgyakorlat, 19 ezer svéd katona, plusz amerikai és többi NATO országok részvételével. Nem véletlenül az orosz-fehérorosz hamarosan kezdődő nagyszabású hadjátékhoz van időzítve... De a legérdekesebb talán a legendája: orosz utasszállító vészjelzés leadása után leszáll stratégiai fontosságú Gotland szigeten.....és, micsoda meglepetés...vagyis nem is rossz ötlet! ....repcsiből kiszáll 300 db állig felfegyverzett orosz deszantos / szegények...gondolom a raktér is tele lenne velük/ és villámgyorsan elfoglal a sziget legfontosabb pontjai.... Hmmm.... indul az invázió! A folytatást találjátok majd ti! :)
Az a baj hogy kiismerték az orosz módit. :)
Luganszkban meg Donyeckben is az akasztotta meg a dolgot hogy az ukránok ráugrottak a reptérre, Krímben simán benyalták a dolgot. De szerintem nem maguktól jöttek rá.

Ha ténylegesen harci körülményekre kerülne sor akkor a 19 ezer viszonylag jól fizetett katona vagy a puritánabb körülményekhez szokott misa kerülne e ki győztessen?

Ha ténylegesen harci körülményekre kerülne sor akkor a 19 ezer viszonylag jól fizetett katona vagy a puritánabb körülményekhez szokott misa kerülne e ki győztessen?
Ez nagyban függ a kiképzettségtől és a felszereltségtől is. Az hogy valaki puritánabb körülményekhez szokott jelenthet előnyt, de nem döntő jelentőségűt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.