Ja, hogy Nixon, bocs, a szovegkornyezetbol ugy vettem le, hogy Izraelben, ezert nem ertettem

Koszi.
Ja, hogy Nixon, bocs, a szovegkornyezetbol ugy vettem le, hogy Izraelben, ezert nem ertettem

Milyen nyelven van, nem görög, nem cirill egészen, hébernek meg nem héber.egy legalább ezerötszáz éves keresztény mozaikot tártak fel a régészek Izraelben, ami valamikor egy monostor padlója lehetett:
http://www.foxnews.com/science/2017...old-christian-mosaic-uncovered-in-israel.html
ha jól olvastam, bizánci.Milyen nyelven van, nem görög, nem cirill egészen, hébernek meg nem héber.
Hát persze, gondolhattam volna.ha jól olvastam, bizánci.

Így múlik el a világ dicsősége, az AEGIS miatt fél Oroszország itt hisztizett, most meg jól is jöhetne.
 Persze vannak, akik érdekből, vagy ideológiából bekajálják és rettegnek egy sort.De összehasonlításképp egy másik ígéretük, nem is olyan régről...
https://www.reuters.com/article/us-...ge-if-threatened-by-europe-idUSKBN1DQ007?il=0
Ajánlott útánanézni a takija kifejezésnek, és a az Utazók bizalma c. iszlám törvénygyűjteménynek.
 Viszont, a NAÜ szerint az "atomalkut" eddig még betartották, szóval... Az, hogy szavakban fenyegetőznek, semmit nem jelent önmagában.Szerintem sem... ott a fenyegtozes az olyan mint itt a "jo reggelt"... egyszeruen neha mondani kell ha mas emberrel talakozol, kulonben hulyenek neznek.Muszlimban akkor, ha ló legel a sírján...Viszont, a NAÜ szerint az "atomalkut" eddig még betartották, szóval... Az, hogy szavakban fenyegetőznek, semmit nem jelent önmagában.
Ez igaz, de az hogy rettegsz egyaltalan nem jelenti, hogy nem kozeleg a haboru. Tudod, uldozesi maniasnak lenni nem garancia arra, hogy senki sem uldoz.Az oroszok hisztije is műhiszti. Ellenségkép, ami segít összekovácsolni és a kormány mögé állítani a népet+jó indok a hadikiadások növelésére, a hadiipar finanszírozására (és a pénzlenyúlásra), amit így könnyebben elfogadnak az emberek. Az amcsik is pont ezt csinálják amúgy, csak náluk meg az oroszok a mumus. Nem is tudom mi lenne velük egymás nélkül...Persze vannak, akik érdekből, vagy ideológiából bekajálják és rettegnek egy sort.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..