Mindannyain tudjuk mi szukseg volt erre, (USA-nak ez a velt vagy valos erdeke) ezt folosleges kerdezni, nincs mirol beszelgetni.
A masik tema, meg hogy abszurd lenne parhuzamokat talalni a magyar es a zsido tortenelem kozott szerintem nem helytallo. Sokkal tobb a parhuzam, mint elsore gondolnank. Mindket nep kiemelkedik a kornyezetebol, nagysagrendekkel fejlettebb kulturat hozott letre mint a kornyezete (Mo vs pravoszlavok, Izrael vs arabok) es mindketto folyamatosan ostrom alatt all a korulakok(helotak) alltal, egyedul van, a leteert kuzd. Noha kisebb latszamu mint a kornyezete valahogy megis fennmaradt mindketto, mig sokkal hatalmasabb birodalmak (Asszir,...) meg megszuntek reg. Raadasul napjaink legfontosabb kozeleti kerdeseben (futbalstadionok) is hasonloak: valjuk be, hogy mindket nep futbalja tavol all a vilag elvonalatol.:p
Egy kis különbség azért mégis csak van.Mi magunk hoztunk létre egy nem is akármilyen országot míg Izrael mesterséges a mai napig infúzión élő önmagában valószínűleg életképtelen egy ország.Kiemelkedik kulturálisan, hát legyen ,inkább hallgatok nincs kedvem antiszemita bélyegeket kapni.

Egy kis különbség azért mégis csak van.Mi magunk hoztunk létre egy nem is akármilyen országot míg Izrael mesterséges a mai napig infúzión élő önmagában valószínűleg életképtelen egy ország.Kiemelkedik kulturálisan, hát legyen ,inkább hallgatok nincs kedvem antiszemita bélyegeket kapni.
Ha mi éltünk volna abban az ellenséges környezetben, nekünk se lenne államunk, vagy mi is "wcpapírtnemismerő" muszlimok lennénk.

• Tetszik
Reactions: Pal
Szerintem ez nagy hulyeseg, hogy Mo akadalyozott volna meg EU-s elismerest, az EU sok allama epphogy antiszemita vezetesu (Fro,...) majd pont mi fogunk megakadalyozni egy ilyet... (cikket nem olvastam, csak a lead-et)
Ja jo, felreertettem, szoval az logikus hogy Mo vetozta meg az EU-s elitelest, mar egy oldalon vagyunk.
Ettol a konkret esettol fuggetlenul szerintem tok jo, hogy ma mar csak ugy vetozgathat Mo, gyurcsany alatt mikor volt ehhez eronk?

Kezdodik.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jön a szokásos rizsa...

Kezdodik.
nem tudom mostani e de sokan ezt teszik a hírhez...
kiRqMkjd

A közel kelet egyetlen demokráciájában....

Azért amikor szembe találkoztunk a muszlim hordákkal az ország harmadát elvitték, másik harmada adót fizetett nekik, a harmadik harmadot meg német, olasz, pápai, és lengyel segítséggel védtük.
Szóval ha Árpád annó lemegy izraelig és ott telepedünk le, nem biztos, hogy most ebben a formában léteznénk. Nem lehet hosszútávon körbevéve 20x túlerő ellen harcolni.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Pal
Szóval ha Árpád annó lemegy izraelig és ott telepedünk le, nem biztos, hogy most ebben a formában léteznénk. Nem lehet hosszútávon körbevéve 20x túlerő ellen harcolni.
Amennyiben a nagytestvér évi x milliárd katonai segélyt folyósí,t valamint jelzi a mindenkori fizikai segítségnyújtási szándékot, akkor hosszútávon lehet ezt folytatni bármeddig.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
Azért amikor szembe találkoztunk a muszlim hordákkal az ország harmadát elvitték, másik harmada adót fizetett nekik, a harmadik harmadot meg német, olasz, pápai, és lengyel segítséggel védtük.
Tényleg nem értem mért lovagoltok a magyar történelmi példákon ,ez valami perverzió?Tudod kik hédereltek a törökkel a szétrabolt és teveszarral összekent Budán? Hát a zsidók. Nyugodtan utána lehet járni nem egy utazó leírja részletesen.Sémi ez is az is zsák a foltját.

• Tetszik
Reactions: silurusglanis

A közel kelet egyetlen demokráciájában....
"jamja dzsurnaliszt, allah, jamja dzsurnaliszt,..." -tolem nagyobbat kapott volna, ha en lettem volna az idf-es helyeben. Ki nem allhatom amikor ujsagirok azt hiszik, hogy ok valakik. Az ujsagiro az egyetlen ember a foldon akinek arrol van papirja, hogy semmihez sem ert, de irni barmirol tud... (tisztelet a keves kivetelnek).

Tényleg nem értem mért lovagoltok a magyar történelmi példákon ,ez valami perverzió?Tudod kik hédereltek a törökkel a szétrabolt és teveszarral összekent Budán? Hát a zsidók. Nyugodtan utána lehet járni nem egy utazó leírja részletesen.Sémi ez is az is zsák a foltját.
Zsidok kb .700 eve elnek Mo-n, tehat joval a torokok elott is eltek Mo-n. Es semmi baj sem volt veluk, az szdsz-ig, de Orban mar evek ota dolgozik azon, hogy a magyar jobboldalt visszategye oda, ahol mindig is volt, es ahol az europai jobboldal is van, a filoszemita oldalra. Europaban a marxistak az antiszemitak. Egyszeruen a zsido is csak egy nep a sok kozott, alapvetoen nincs bennuk semmi kulonos, legalabbis nem tobb mint mas nepekben. Koztuk is van sok kocsog meg sok jofej is. Csak egy pelda Weiss Manfred csinalta meg a teljes magyar hadipart a ket VH kozott es zsido volt.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
"jamja dzsurnaliszt, allah, jamja dzsurnaliszt,..." -tolem nagyobbat kapott volna, ha en lettem volna az idf-es helyeben. Ki nem allhatom amikor ujsagirok azt hiszik, hogy ok valakik. Az ujsagiro az egyetlen ember a foldon akinek arrol van papirja, hogy semmihez sem ert, de irni barmirol tud... (tisztelet a keves kivetelnek).
ez a demokrácia és ezért nincs izraelben ;)