[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Erröl valamit??

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Már nem elérhető. Mi volt benne?

Mégegyszer:

Egyébként egy nagy varsói muszlim.migració ellenes tüntetés.
Azt szerettem volna, hogy más forrásból is meg lehet-e erősíteni.

Mégegyszer:

Egyébként egy nagy varsói muszlim.migració ellenes tüntetés.
Azt szerettem volna, hogy más forrásból is meg lehet-e erősíteni.

Tavaly vagy tavaly előtt volt egy ilyen nagy felvonulás azon néhány száz (talán ezer) magyar is kint volt. Azt nem tudtam, hogy idén is megrendezték.

• Tetszik
Reactions: gergo55
Szombaton megmutattam az öreg német szomszédnak azt a képet amit a múltkor linkeltetek. Amin Abdul 11 gyerek után járó 7700 eurós kifizetés szerepelt a német állam részéről. :) A Stromboli kutya f.x. szerintem ahhoz képest ami az öregben lejátszódott. Azt hiszem leesett neki a tantusz,mondott mindent a nyugdíjáról,meg gyerekeiről,unokáiról. Pedig pár éve még nagyon tisztelte Merkelt.

Szombaton megmutattam az öreg német szomszédnak azt a képet amit a múltkor linkeltetek. Amin Abdul 11 gyerek után járó 7700 eurós kifizetés szerepelt a német állam részéről. :) A Stromboli kutya f.x. szerintem ahhoz képest ami az öregben lejátszódott. Azt hiszem leesett neki a tantusz,mondott mindent a nyugdíjáról,meg gyerekeiről,unokáiról. Pedig pár éve még nagyon tisztelte Merkelt.
Én egy volt berlini kolégának mutatam meg.A reakció az teljesen ugyan az volt mint nálad.

Az nem a határvédelemhez kell. Nem lehet körbelövöldözni a kontinensfoglalókat.
Itt már mindenki jogállam meg demokratizmus.

Igen, sajna erre is b@szunk rá,,,,
De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Simán bevetik a Mi-35-ösöket majd ha megjön a parancs.

De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Nézd, ahonnan jönnek nagy százalékban a migránsok, ott azt nem tudják a népek, hogy Mi-24 D/V vagy Mi-35, de azt igen hogy veszélyes. Ez már egy jó alap.

• Tetszik
Reactions: tonyo and marton
Légy nyugodt nem fogják. Amire használni fogják a közeljövőben egy lehetséges újabb balkáni krizis esetén. Viszont az S-300 as MIG-29 ek beszerzését a hadvezetésnél már egyesek hangukat adták hogy nem lesz ez így jó. A vezérkarban párran új eszközöket szeretnének látni, s nem levedlett technikákat. Amikre a kevés rendelkezésre álló pénzek rámennek.

Ne már hogy a Mi-35 ne legyen már elég bármire... Amúgy én azt a "levedlett" régebbi S-300-at is simán örömmel venném ha nekünk lenne ilyen, mert jelenleg Mistral van, és felújított üzemidő vége felé járó Kub. Mindkettő simán elférne bármelyik V4 országnál a mai napig. A Mig-29 sem annyira szégyellni való, bár tény hogy abban jobban állunk most a Gripennel mint a szerbek.