Ja amúgy néhány évet lehúztam arrafeléTe is utána nézhetnél Koszovó Poljénak!
Meg annak hogy ki kivel és ki ellen harcolt!
Komolyan honnan van ekkor arcod?
Ja amúgy néhány évet lehúztam arrafeléTe is utána nézhetnél Koszovó Poljénak!
Meg annak hogy ki kivel és ki ellen harcolt!
Komolyan honnan van ekkor arcod?
Nekem erről csak az jut eszembe hogy sokan bátran ki merik jelenteni hogy 10-15 évre ők előre látnak minden esetleges fegyveres konfliktust a térségünkben és emiatt ma még nem kell költeni a seregre mert majd bőven lesz rá idő ha a "nemzetközi helyzet fokozódik".Ahogy olvasom semmi komoly, csak a szokásos szerb kardcsörtetés.
Bár az is igaz, hogy anno tört már ki pár háború a Balkánon hasonló semmiség miatt!
Nekem erről csak az jut eszembe hogy sokan bátran ki merik jelenteni hogy 10-15 évre ők előre látnak minden esetleges fegyveres konfliktust a térségünkben és emiatt ma még nem kell költeni a seregre mert majd bőven lesz rá idő ha a "nemzetközi helyzet fokozódik".
mekkora vérfürdő lesz ebbőlMa kiderűl mekkora a macedón sor a NATO fele. Mondjuk elég sok nyugati megfigyelő van ott ahoz, hogy "jó fele" tereljék a dolgokat, de még voltak meglepetések."szomszédai ... sorban állnak azért, hogy beléphessenek a NATO-ba"...mekkora vérfürdő lesz ebből
Nem lesz ebből semmi. Csak halkan jegyzem meg: Déli áramlat ami elvileg a szeptemberi 17 i Orbán-Putyin találkozó után már minket elérhet. Erre rá tessék egy kis szándékos provokáció. Lehet benne valami? Senki nem akar ott balhét "még"."szomszédai ... sorban állnak azért, hogy beléphessenek a NATO-ba"...mekkora vérfürdő lesz ebből
Na akkor most a legfőbb feladat a Tiszántúl bebiztosítása, mert ha a szerbek feljönnek a Duna-Tisza-közén Kecskemét-Szolnok vonalig, akkor már erre nem lesz idő, sem lehetőség.
Miskolcon kellene kialakítani egy harckocsi zászlóaljat és egy lövészzászlóaljat, kiszolgáló egységekkel együtt, hogy ha a Tiszántúl elvágódik a nyugati országrésztől és Budapesttől, akkor onnan lehessen támogatni Debrecent és a délebbi magyar-román határmenti városokat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..