[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ez mind semmi! Valójában a stadionoktól az energiatakarékos közvilágításig mindent ők "erőszakolnak ránk". Szerencsére a szabadságharcban elértük hogy végre a családtámogatásra meg a hadseregre is költhessûnk egy keveset!
Jó vagy whatabout cultureből, de a kisvasutat kifelejtetted.
0h7Tl6nZuK.gif

Tényleg már úgy be vagyunk tagozódva a Germán gazdaságba hogy lassan már egy új tartománya leszünk Németországnak mint Bajoroszág. Az EU szerintem döglődik, ezzel a liberós menekültbefogadós politikával lassú öngyilkosságot követ el. Az Ulippo berakott egy fotót erről az új banyáról aki az új főnök lesz meg a befogadott menekült barátjáról, hát az agyam eldobtam, ez még rosszabb mint a Juncker vót.

• Tetszik
Reactions: b4l4g3 and zsolti
Tényleg már úgy be vagyunk tagozódva a Germán gazdaságba hogy lassan már egy új tartománya leszünk Németországnak mint Bajoroszág. Az EU szerintem döglődik, ezzel a liberós menekültbefogadós politikával lassú öngyilkosságot követ el. Az Ulippo berakott egy fotót erről az új banyáról aki az új főnök lesz meg a befogadott menekült barátjáról, hát az agyam eldobtam, ez még rosszabb mint a Juncker vót.
Rosszabbnak nem lehet rosszabb, de egyhülyeség a két karakter.

Na tessék, tegnap még mindenki örült, ma meg már jönnek a fanyalgók. Ez a csoda is egy napig tartott.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Minek hergelitek egymást ezzel? A társadalom nagy része egyértelműen elutasítaná, Orbánék elugatták hogy nem akarják, az ipar háromnegyede német tehát a nagytőkének nem érdeke.
Mert hülyeség, azt meg szóvá kell tenni. Van aki komolyan úgy gondolja, hogy ez jó lenne, nem mindenki vélekedik úgy mint te, sajnos.

Mert hülyeség, azt meg szóvá kell tenni. Van aki komolyan úgy gondolja, hogy ez jó lenne, nem mindenki vélekedik úgy mint te, sajnos.

Az uniót szándékosan úgy alkották meg, hogy gyakorlatilag ne lehessen kilépni belőle (és úgy, hogy a központosítás, "Brüsszel" vagyis az uniós intézmények, bürokrácia jogköreinek folyamatos terjeszkedése se lehessen leállítható, ez is teljesen tudatosan lett így megtervezve, bár valószínűleg magától is ilyen irányban haladtak volna a dolgok, csak lassabban). Szerintem a brexitből sem lesz a végén semmi, az egész brit politikai osztály szándékosan igyekszik elszabotálni (még Farage sem igazán akarta).
Szóval vagy szétesik mégis valami nagy megrázkódtatás hatására, és akkor nem egy ország fog kilépni, hanem mindenki, vagy haladunk tovább az alapító atyák (no meg gróf Coudenhove-Kalergi) által eltervezett úton. Egy-egy ország nem fog kilépni.

Mondjuk hogy lesz ez a nő egyenlő tárgyalópartnere egy Trumpnak, Putyinnak, Hszinek?
Vajon be fog öltözni az EU-t képviselve valami arab női maskarába ha valami tevezsokéval tárgyal majd?
Mibe fogják nézni ezt a nőt a muszlimok? Semmibe.

"Gazdagabbá tette az életünket" - mesélte Ursula a menekültről akit befogadott az otthonába, majd azt mondta „a gyerekeimnek hihetetlenül tanulságos, hogy láthatják, miken kellett átverekednie magát. Olyan sok menekült akarja megvetni a lábát Németországban, és itt tenni valamit. Ezt a lendületet fel kell vennünk és karolnunk, és akkor sikerül az integráció". Azt is elárulta szerinte mivel kell még Európának többet foglalkoznia: "A menekülteknek joguk van hozzá, hogy megfelelően bánjanak velük. Ez olyasmi, amiről sokat kell még beszélnünk Európában."

Ursula és a menekült barátja.
ursula3.jpg
Van aki kutyát tart, van aki hörcsögöt, neki ez a srác jött be. :)

• Tetszik
Reactions: SilvioD