[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

Vagy 2+6 attól függ hol vagy.
Csak hogy a témánál is maradjunk:
Ha jól emlékszem a német raj 3+6-os kiépítésben tartalmaz DMR-t, meg 2 géppuskát, meg egy támogató fegyvert (CG), a többiek pedig karabélyt visznek.
Szerintem nem véletlenül fogják gyártani a BR-t itt.

A szállitott deszantrajt kivánják 8főnek,a szállitójármű személyzete nélkül.Vagyis a lövészharcjármű 3+8=11fős legyen.
Ezt honnan veszed? Konkrét infó erről még nem nagyon szivárgott ki. Ha kiszivárgott volna, már szűkült volna a járműbeszerzés jelöltjeinek száma.

Ezt honnan veszed? Konkrét infó erről még nem nagyon szivárgott ki. Ha kiszivárgott volna, már szűkült volna a járműbeszerzés jelöltjeinek száma.
Csapattisztek tanulmányaikban,cikkeikben irják,hogy 8fős deszantraj kellene.Nem a vizfej és a politikai bagázs kivánalma ez-de sajnos ők döntenek.
Bradly új változata is döntően azért lesz nagyobb,hogy 8főre tudják emelni a deszantrajt.
Deszantraj=a jármű által szállitott lövészek a járműszemélyzet nélkül.

• Tetszik
Reactions: honved
Ha jól emlékszem a német raj 3+6-os kiépítésben tartalmaz DMR-t, meg 2 géppuskát, meg egy támogató fegyvert (CG), a többiek pedig karabélyt visznek.
Azért várd ki a végét..... még mindig sehol nincs a saját gyártás és a rendszeresítés üteme is finoman szólva gyalázatos.... a kirakat puskákon kivül még mindig az AK van mindenkinek

• Tetszik
Reactions: honved

Rosszul emlékszel

Rosszul emlékszel
Így van.
Közben megtaláltam a képet is:
QFTdpbTZ2xHejhEv6

Meg egy másikat is, amin a kezelők is rajta vannak:
imgres

Nagy airsoftos CQB lehetett, szemvédő, kézvédő mindenkin, de nincs két egyforma ruha ;)
Ezek vaktöltényes fegyverek (AK-63D) a képzősöknél. Ott a cső végén a szűkítő.
Az instruktorok KMD-sek 2015M-ben, a többiek meg bocisok. A szemvédő meg kesztyűk azért indokoltak, mert a vaktöltény is okozhat maradandó sérülést 3-5 méteren belül...

Ezek vaktöltényes fegyverek (AK-63D) a képzősöknél. Ott a cső végén a szűkítő.
Az instruktorok KMD-sek 2015M-ben, a többiek meg bocisok. A szemvédő meg kesztyűk azért indokoltak, mert a vaktöltény is okozhat maradandó sérülést 3-5 méteren belül...

Akár. Az AK gyanús volt a füldugóval, nagyító alatt nem néztem, viszont annyira összevissza volt a felszerelés hogy simán lehetett volna egy akármilyen hétvégi CQB is.

Amúgy az első képen én látom rosszul hogy a gugguló társa sisakjára van támaszva a könyöke..?!

Akár. Az AK gyanús volt a füldugóval, nagyító alatt nem néztem, viszont annyira összevissza volt a felszerelés hogy simán lehetett volna egy akármilyen hétvégi CQB is.

Amúgy az első képen én látom rosszul hogy a gugguló társa sisakjára van támaszva a könyöke..?!
Praktikus, mert nem tud a hallgató így felállni, és a tűzvonalba lépni.... :cool:
Füldugó nélkül nem javaslom...o_O