[BIZTPOL] Románia

sajnos mindkettővel egyet kell értsek :/ annyi hogy a cikk ránk azért itt ott nem igaz, sőt
De azért a lényeg sajnos ugyanaz. Nekünk ugyan nincs problémánk pl a hadutengereszetunkel meg a repiparunkal sem még a harcjarmugyartasunkkal sem mert egyik sincsen de mára egy technikailag erkölcsileg lezullott leamortizalodott haditechnikai van és ami még nagyobb probléma hogy még mindig televagyunkvszervilis korrupt dinoszauruszokkal. Sőt láthatóan már növekszik a következő generáció is.

Nem tudom láttad e azt a filmet aminek a címe "ebredesek" volt. Egy öregek otthonába játszódik ahol már jócskán elbutult fel vegetalo oregeken próbálnak ki egy gyógyszert aminek mellekhatasakent visszanyerik értelmi képességüket és teljesen normálisan élnek. Egy darabig mert a hatás elmulik és visszazuhannak oda ahol vtak.

Elnezve a magyar politikai elitet és az azt kiszolgáló katonai felsovezetest cca mi most a mellekhatas alatt vagyunk. Hogy meddig tart ez az állapot senki nem tudja de túl sokáig biztos nem. Ha a politikai vezetés érdeke megszunik akkor ugyanoda fog visszazuhanni ahol volt. Csak akkor lehet érdemi és hosszútávú változásra számítani ha sikerül a fejekben is változás lesz.

Drukkolok de indiánnak lenni tapasztalat

ecbdbdd0d1e91b2702f06acd94be738de9f9b0e05940280f635c3234a3bf57de.jpg

Amúgy, ha már Oláhia, akkor ez nem helyes! Ez már Románia volt, avagy korábban az egyesült fejedelemségek...
Oláhia a Wlachia szóból ered, az pedig Havasalföld. Mivel a wlachokat olahoknak, oláhoknak ejtettük így lettek oláhok.
Igazából semmi sértő nem volt benne, csupán a havasalföldit így mondjuk.

Hátha még jól jön egy kis tudás...

De odaköltözött a nyuszibusz gyár és rendelik az újabb 5 F-16-ost.
ooooooookkkkkkkééééééé

A román államfő újraválasztása után öt nappal:

1. Magas állami kitüntetést kap a román titkosszolgálat vezetője.

2. Jelentősen növelik a szolgálatok költségvetését.

3. Vásárolnak rögtön 5 darab használt F-16-ost, és megrendelnek további 26 használt gépet egy izraeli hadiközvetitő cégen keresztül, mely tételek összköltsége közel 4 milliárd dollár. Közben nincs pénz az árvaházi dolgozók decemberi fizetésére.

Igazi "Bezzegország" :oops:

3. Vásárolnak rögtön 5 darab használt F-16-ost, és megrendelnek további 26 használt gépet egy izraeli hadiközvetitő cégen keresztül, mely tételek összköltsége közel 4 milliárd dollár. Közben nincs pénz az árvaházi dolgozók decemberi fizetésére.

Ez a "gazdasági" model Észak-Koreának is tökre bejött :)

Amúgy, ha már Oláhia, akkor ez nem helyes! Ez már Románia volt, avagy korábban az egyesült fejedelemségek...
Oláhia a Wlachia szóból ered, az pedig Havasalföld. Mivel a wlachokat olahoknak, oláhoknak ejtettük így lettek oláhok.
Igazából semmi sértő nem volt benne, csupán a havasalföldit így mondjuk.

Hátha még jól jön egy kis tudás...
Akkor kapsz igazi tudást. A helyes kifejezés Oláhország.
Sokáig így is hívták hivatalosan és a hülye monarchia engedett a románok hülyeségének, hogy nevezzék őket romának, bár nem tudom mi közük volt hozzá. A lengyeleket mi lengyeleknek hivjuk annak ellenére is, hogy polakozzák magukat.
A románok próbálták a cigány származásukat palástolni, de annyira bénák, hogy a Románia szóban is benne van a roma.
Soha nem fogják elfelejteni, hogy cigányok :D

És ha az oroszoknak össze jön, hogy feldarabolják az oláhkat akkor a megmaradt pöcegödrüket nyugodtan lehet nevezni Oláhországnak, mert ez az igazi megnevezése.

Azért a Románoknál is születnek szép és értékes dolgok...Laura Bretan
(pontosabban ha jól tudom Ő már az USA-ban született, de Román szülőktől)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eredeti seggnyalók.

Egy őszinte román:

"alsóbbrendűek vagyunk a magyarokhoz képest"

Egy olyan ország ami, tőlünk ( román) nyugatabbra fekszik, ebből következik, hogy civilizáltabbak ( magyar) mint mi ( román)"

"Sajnos, ami számunkra a civilizációt jelenti, az Budapesten és Szegeden sokkal inkább látható."

Nem gondoltam volna, de vannak értelmes románok. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Itt egy másik eset (még jó hogy nem Erdélyben, mert ráfogtak volna, hogy szeparatista terrorista akció volt)
https://www.maszol.ro/index.php/sza...alaci-katonai-paraden-a-roman-nemzeti-unnepen
Ez is igazolja , hogy mindig igazam van.

Amikor mondtam, hogy papíron léteznek a románok és a legtöbb "eszközük" amit a wikipedián is hazudnak rohad és nem bevethető, akkor jöttek az ilyen dilettáns román imádó krisz félék és obégattak.

Most persze mélyen hallgatnak főleg az oláh tábornok kijelentése után, de tanulhatnának a hibáikból végre és hallgatnának végre az okosabbakra és nem magyargyűlölőkre mint én.

Ez is igazolja , hogy mindig igazam van.

Amikor mondtam, hogy papíron léteznek a románok és a legtöbb "eszközük" amit a wikipedián is hazudnak rohad és nem bevethető, akkor jöttek az ilyen dilettáns román imádó krisz félék és obégattak.

Most persze mélyen hallgatnak főleg az oláh tábornok kijelentése után, de tanulhatnának a hibáikból végre és hallgatnának végre az okosabbakra és nem magyargyűlölőkre mint én.
Kriss románimádó? Te beteg vagy.

Bocs a fél infóért! Fb dobta ki délelőtt, a magyarbusz infóra emlékszem, hogy ők voltak de most nem találom.
A lényeg: a bukaresti tömegközlekedési vállalat becsődölt, de valami brutális adósággal. Próbáljatok rákeresni, nekem nem megy. DE lesz F16! :D