Járványok, fertőzések (humán)

Várjál pár napot és majd valaki kitalálja, hogy igazából nem is kórház, hanem internálótábor. Mert ugye egyenesen következik, hogy ha egyesek delíriumában Orbán a veszélyhelyzettel a diktatúráját építi, amihez a hadsereget is felhasználja, akkor valahova internálni kell az ellenzékét is.

Elég szép teljesítmény ennyi idő alatt megtervezni, megszervezni és kivitelezni, hogy ebben a lemucsaizott, "a vírus is csak azért nem jön ide mert úgyis éhenhalna" országban ezt össze lehet hozni.

Várós! :)

(Ismét elhatárolódom saját magamtól, de mondom, az IFA platózást nem feledem.)

Ne szépítsd, azt a kerítést és a homoksávot kifejezetten a mobilkórház számára építették oda.
Ha jól látom akkor az a kerítés már a Google Earth-ön 2018 végén ott volt. nem fényképezgetem ki, megtalálod.
Az, hogy ha már ezzel a kerítéssel nem mentél sokra, utána meg már más kifogásod van, azzal meg nem lehet mit kezdeni.

Azért ne gyulladj be előre, hogy téged akarnának leszedni a palettáról! ;)
..
Szerintem, akik ezt globálisan vezénylik, azok nagyvadra mennek! :D

Nem magamat féltem elsősorban, csak rosszul esett. Azt hittem valami külön telken építik a kórházat, de egybetenni egy börtönnel, az durva. Olyan mint mondjuk kuplerájban építeni szentélyt, és ott köttetni házasságot.

Egyébként honnan tudod, hogy nem lesz átjárás? Kitalálják, hogy miattad fertőződött meg x meg y, aztán a gyógyulásod után mehetsz is a szomszédba, a börtönbe. El sem kell hagynod a telepet.
Igen, mint nem rég lehetett itt is olvasni, vagy a korábbi újságcikkekben is, eddig hányszor volt erre példa?

Talán mert az állam saját területe, valószínűleg olyan módon közművesítve, hogy az egy nagyobb "intézményt" elbírjon. Hova rakják, a várostól 5 km-re a pusztába?
Tonna szarral, bu.i jogszabállyal és nagypofájú cégekkel szembesülsz, ha csak úgy, a puszta közepébe tervezel meg bármit rövid határidős építéssel! Ez amit csinálnak g..i jó munka.

Nem magamat féltem elsősorban, csak rosszul esett. Azt hittem valami külön telken építik a kórházat, de egybetenni egy börtönnel, az durva. Olyan mint mondjuk kuplerájban építeni szentélyt, és ott köttetni házasságot.
Mi esett neked rosszul te szerencsetlen? Ha odakerülsz teljesen mindegy ki van a szomszedodban. Mindenbe belekötni ez a lenyeg.

Mi esett neked rosszul te szerencsetlen? Ha odakerülsz teljesen mindegy ki van a szomszedodban. Mindenbe belekötni ez a lenyeg.

Majd ha megérted a hatalom működési mechanizmusait, akkor rájössz, hogy a hatalom hogyan használja fel a válságokat - VILÁGSZINTEN - mielőtt még életbe lépne nálad a belpolitikai reflex - a világ működésének gyökeres átalakítására.

Nézd!
Kurv@'ra semmit nem látunk ebből az egész dologból, csak a rengeteg anomáliát,
meg azt, hogy haptákba vágta magát az egész világ "parancsszóra"!
..
Indiát pl. bezárják és lezárják! Mai hír! 1.4 milliárdnyi lakosságú ország! Nem törődve azzal, hogy bedől a társadalom, gazdaság, minden!
Botokkal suhongattatják, aki nem fogad szót, láthattad, asszem Fennek linkelte!
Úgy, hogy van az országban ~600 influenzás! FELFOGJUK EZT???

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Nem kell mindjárt ennyire nekem esni a hatalomért. Biztos nekik sem fog jól esni.
Nekem aztán jó sok hatalom jutott, betarthatom a "Maradj otthon!" utasítást. Másfél hete még a lépcsőházból se mentem ki, én így gyakorlom azt a hatalmas hatalmat!! :D:p Ja, és aki a koronával szenved egy ágyon, becsövezve, az nem a kerítést nézi (ami ugye más kórházaknál is előfordul), hanem inkább annak örül ha jutott neki lélegeztetőgép meg oxigén.

Már egyébként a stadionok ilyen célra való felhasználása is cinkes, na de a börtön területén belül építeni kórházat az még egy újabb fokozat.

Kerítés a cuccos védelmére is szolgál, ill. az illetéktelenek kívül tartására. Itt milliárdos értékű géppark, felszerelés lesz, és még közben építkeznek a félsorompót és annak akkumulátorját IS lenyúló országban. Ahogy a vicc is mondja a Terminátor kapcsán: Dikkmá, színesfém!

Arra leszek kíváncsi, hogy mikor jön majd valami tróger gmédiás azzal, hogy a rabokkal fognak kísérletezni.

Mielőtt túlkonspiráljátok:

Sorigyuriék szétperelték az országot mert a rabok rosszul élnek
Viktor kiadta, hogy egy mobil börtönnel csillapítani kell a zsúfoltságot (150 fő)
Bejött a kung-flu
És egy böri területén 150 fős mobilkorház létesül.

Összerakjam vagy átlátjátok, hogy kung-flu után ebből böri lesz azért oda tették?

Briatore már túl van a koronavíruson és a kormányokat kritizálja
https://hu.motorsport.com/f1/news/b...aviruson-es-a-kormanyokat-kritizalja/4773165/

Amit mond, az viszont számomra ismerős volt:
"Decemberben lebetegedtem. Nagyon magas lázam volt, fájt a tüdőm, nehezen vettem a levegőt. Mindez tíz napig tartott. A kezelőorvosommal együtt nem értettük, mi történik. Készített röntgenfelvételeket és CT-t, amik kimutatták, hogy a tüdőmön árnyékszerű foltok vannak. Miután a járvány kitört Olaszországban, az orvosom azt mondta, valószínű a koronavírus miatt lehettem beteg. Szerencsére már túl vagyok rajta."