Járványok, fertőzések

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 048
92 071
113
Elvben mi is indítunk, volt róla szó!
Jövő heten!
Koronavírus: nagy felmérés indul, hogy kiderüljön, mennyire átfertőzöttek a magyarok
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...ljon-mennyire-atfertozottek-a-magyarok-428042
A jövő héten programot indít a kormány, hogy kiderüljön, milyen az ország átfertőzöttsége – mondta el a tegnapi tudományos konferencián Palkovics László innovációs miniszter a tegnapi tudományos konferencián az ATV tudósítása szerint.

A KORMÁNYZATI INTÉZKEDÉSEK ELFOGADOTTSÁGA ÉS BETARTÁSA MAGAS SZINTŰ, A TÁRSADALMI KONTAKTUSOK SZÁMA TELEPÜLÉSTÍPUSONKÉNT KÜLÖNBÖZŐ MÉRTÉKBEN, 70-90 SZÁZALÉKKAL CSÖKKENT.

2020 áprilisában a napi újonnan megerősített és bejelentett esetszám 14 és 210 között ingadozott Magyarországon. Április 21-ig összesen öt olyan nap volt, amikor 100 fölött volt a bejelentett új megbetegedések száma. Az esetek jelentős hányada azonban néhány zárt közösségben, jellemzően kórházi osztályokon, szociális vagy idősotthonokban bekövetkezett fertőzésekhez köthető. A jelenlegi ismeretek szerint ezeken kívül április első felében naponta 7 és 48 közötti megbetegedést jelentettek, leginkább egy-egy háztartáson belül alakulnak ki néhány fős terjedési láncok, amelyek megszakadnak.
 
T

Törölt tag 2822

Guest
Ezt ide is beteszem, gyöngyszem, de a humorba is mehetne igazán.. :D

Trump fertőtlenítőszer oltást javasol, hogy legyőzze a coronavírust és megtisztítsa a tüdőt.
https://www.nbcnews.com/politics/do...fectant-beat-coronavirus-clean-lungs-n1191216

https://9gag.com/gag/a8Gdb1O

Ez a 9gagről van. Rövidebb verzió valami orvos reakcióját mutatja Trump beszéde alatt, amint Trump arról beszél mivel kéne kísérleteznie. :D :D xD

UV fénnyel illetve nem UV, de egyéb nagyon erős fénnyel világítsa meg az emberi testet. Ha van rá mód a bőr alá vinni a fényt! :D
A már említett fertőtlenítőszer is benne van.. :D
 
  • Tetszik
Reactions: blogen

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 048
92 071
113
Az oszakai polgármester szerint a sokat tökölő nők helyett most a férfiaknak kéne bevásárolniuk
A férfiak csak felkapkodják, amiről azt mondták nekik, hogy vegyék meg, aztán már mennek is. Úgyhogy szerintem az volna jó, ha ők vásárolnának, elkerülve az érintkezést másokkal" - mondta, miután kifejtette, hogy a nők "bámészkodnak és mindenről hezitálnak".
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 263
84 294
113
Elég Karácsonyt hallgatni vagy olvasni "eredetiben" és a józan többség rájön, Karácsony = Katasztrófa.
A járvány pusztította BP-i idősotthon állapotáról hetek óta kussol, hazudik, megint kussol, új hazugsággal áll elő, majd kezdi az egészet előről.
Mostanában éppen papírozzák le az esetet, betanítják, hogy ki mit hazudjon, hogy mentse a saját bőrét. Katasztrófa.
Tegnap pakoltam be "haladómédiát" is. Csak elrettentésül. Amúgy mindegyiket olvasom, és sajnos továbbra is úgy látom KGSZ nagyon elqurta, amit most fog megfejelni egy tesztsorozattal, ahol kb. ott fog elfogyni a teszt, amikor a 2. kört kellene csinálni. Értelmetlen. Tegnap milla számú teszt jött be, de kapacitás továbbra is 3,5k.
 
  • Tetszik
Reactions: zztop

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 263
84 294
113
Tegnap pakoltam be "haladómédiát" is. Csak elrettentésül. Amúgy mindegyiket olvasom, és sajnos továbbra is úgy látom KGSZ nagyon elqurta, amit most fog megfejelni egy tesztsorozattal, ahol kb. ott fog elfogyni a teszt, amikor a 2. kört kellene csinálni. Értelmetlen. Tegnap milla számú teszt jött be, de kapacitás továbbra is 3,5k.
Íme itt egy index cikk:

Kórházkiürítés miatt küldték haza félig lebénulva, hamarosan meghalt
https://index.hu/belfold/2020/04/23...felig_lebenult_beteget_fel_nap_mulva_meghalt/

Ebben konkrétan végig arról írnak, hogy balfax kórház, hazaküldte, meghalt szegény. Aztán a végén a cikk megjelenése után (milyen "szokásos véletlen") megjött a kórház válasza:
" Ebben azt írták, hogy a konkrét esettel kapcsolatban a személyiségi jogok miatt részletes tájékoztatást nem adhatnak, azt viszont elmondhatjuk, hogy a beteg hazabocsátása előtt aktív kezelést már nem igényelt. A bent fekvés során a hozzátartozó jelezte, hogy az ápolási osztályon történő elhelyezéstől elzárkózik. Ezt követően bocsátottuk haza."

Szóval, ne Tv2, origózzanak itt a haladófüggetlenobjektív fórumozó kollégák, van elég fakkság a haladófüggetlenobjektív médiában is!
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 928
11 511
113
elvileg Szlovákiában is működik hasonló önkéntes tesztelés. A volumenét nem tudom. @ornagy?

most mar szinte minden korhaznal lehet teszteltetni magad, de eddig csekely az erdeklodes. Viszont hetfotol, ha minden igy marad, es kotelezo lesz az ingazoknak a negativ teszt, akkor bizony be fognak telni az idopontok.
 
  • Tetszik
Reactions: SilvioD

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 928
11 511
113
Szlovakia, apr. 23:

4772!!! teszt (cca1300 tobb, mint az eddigi rekord), osszes 57.421
81 uj fertozes, osszesen 1325
4 uj gyogyult, osszesen 288
1 uj halott, osszesen 15

Nyolc páciens van jelenleg intenzív osztályon, közülük egy személy van lélegeztetőgépen.

Szlovakia, apr. 24:

3840 uj teszt, osszes 61.261
35 uj fertozes, osszesen 1360
67 uj gyogyult, osszesen 355
2 uj halott, osszesen 17
 

Capslock27

Well-Known Member
2017. október 30.
2 596
6 023
113
Off

10 éve azt hallgatjuk, hogy a jó sajtó az mindig ellenzéki. Akkor ez most hogy is van? :rolleyes:
On
.
.
Amit az origo, a "tenyek" ujsagiras cimen muvel, az mindenkeppen verlazito, es a legsötetebb 50-es evek szellemet idezi. Folyamatos karaktergyilkossag, lejaratas, stb. Nyiltan hazudnak, lejaratnak, egyoldaluan az ellenzeki szereplökre gunykifejezeseket aggatnak, es azt addig ismetelgetik, amig mindenkinek beragad. Pl a valasztasok elött rendszeresen sulykoltak Karacsony Gergelyhez az "alkalmatlan polgarmesterjelölt" kifejezest. A Vona fele Jobbiknal allandoan a "szeteses hataran a Jobbik", Vona a "bukott politikus", es hasonlok. A nyilt hazugsagtol sem riadtak vissza, pl amikor Vonat a terry black nevu ratyi azzal vadolta, hogy melegbulikba jar, es ezt annyiszor elmondattak vele, hogy mindenkihez eljutott. Azutan amikor kiderult, hogy ez nem igaz, es a ratyi hazudott, akkor az mar persze egy kis helyreigazito hiren kivul semmi teret nem kapott.
.
De amugy nezd meg az ujsagiras ösi es alapvetö jelmondatat: hallgattasek meg a masik fel is. Na, ez az origo, tenyek, stb szennymediaban kicsit sincs meg. Karacsonyt, Vonat es a többieket elmondja minden hir minden szarnak, buzinak, alkalmatlannak, mindennek, szetesöben vannak, stb, de ök maguk sose kapnak szot, hogy elmondhassak a velemenyuket sajat magukrol. Helyettuk jönnek alfuggetlen elemzök, ifjabbkiszelyzoltanok, alfuggetlen politologusok, akik a fuggetlen szakertö szerepeben tetszelegve azutan megismetlik a fidesz retorikat es meg ra is tesznek egy lapattal.
Letrehoztak egy latszolag fuggetlen hirugynökseg lancolatot, pesti sracok, magyar idök, meg a többi, es ezek ugyanazt a kamu alhirt hordjak körbe, egymast idezve, mintha az egesz orszag minden forrasbol erröl beszelne. "Vona Gabor, a Jobbik bukott politikusa szandekosan elgancsolt egy idös asszonyt az utcan..." ordithatta volna a "tenyekben" gönci gabor, majd miutan mindenki emeszthette az uzenetet, hatasszunettel folytatja halkabban: "...irja az origo a pesti sracok cikkere hivatkozva."
.
Hidd el, nem voltam Vona szimpatizans sosem, de pl Vonat a vegen mar ezert a medias alpari lejaratoakcioert sajnaltam meg. Karacsony Gergelyt muködeset sem ismerem, az is lehet, hogy tenyleg full alkalmatlan, de amit vele is csinal a propagandamedia (Pl:
) az bennem ösztönösen sajnalatot, es ebböl szimpatiat valt ki iranyaba, noha nem vagyok ellenzeki szavazo.

A kormanymediatol amugy is hanyhatnekom van, nem tudom, kinek tunt mar fel a TV2-n a sok alibi fizetett reklam, ami szerintem csak a penzmosasra jo, van valami latszatteljesites, amiert lehet jo nagyot szamlazni es közpenzt kimozgatni. Ilyen az "OTP Fay Andras alapitvany" kamu hirdetesei, amik minden reklamblokkban elmondjak, hogy ha bankban tartod a penzt, azert kamatot kapsz. Ez igen fontos tartalom, jo elmondani naponta 50x, de napi 50 reklamidöt le lehet szamlazni. Vagy jön az az ecsetfeju kreten vegrehajto, ugy nez ki, mint egy rossz focista, aki szinten naponta 20x elmondja, hogy a vegrehajto vegrehajt es muködjön vele egyutt mindenki, mert ö segit. Ez a reklam is netto penzlenyulas szerintem.
Kene meg olyan közpenzes "tarsadalmi celu" reklam is, ami arra hivja fel a figyelmet, hogy erdemes telen vastag cipöt huzni, mert akkor nem fazik az ember laba. :)

Kb ezt gondolom az origorol, a tenyekröl, a TV2-röl, meg a többiröl, azutan teszed, ahova tudod.

On
 

monster

Well-Known Member
2016. február 21.
2 306
10 628
113
Kedves Olvtársak, szakadjatok le lécci a belpol hitvitáról, mert iszonyú unalmas, ráadásul egy légicsapást húztok a fejetekre. Sztem már rajtatok a lézer...

Egyetértek, semmivel nem vagyunk előrébb azzal, hogy sok oldalon keresztül arról olvashatunk, hogy a kormány / ellenzék miért hülye. Tudjuk, hogy mindenki hülye, ezt innen vegyük axiómának, és lépjünk túl rajta.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 617
55 363
113
Az oszakai polgármester szerint a sokat tökölő nők helyett most a férfiaknak kéne bevásárolniuk
A férfiak csak felkapkodják, amiről azt mondták nekik, hogy vegyék meg, aztán már mennek is. Úgyhogy szerintem az volna jó, ha ők vásárolnának, elkerülve az érintkezést másokkal" - mondta, miután kifejtette, hogy a nők "bámészkodnak és mindenről hezitálnak".

Látszik, hogy hâzas ember :)
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 263
84 294
113
.
.
Amit az origo, a "tenyek" ujsagiras cimen muvel, az mindenkeppen verlazito, es a legsötetebb 50-es evek szellemet idezi. Folyamatos karaktergyilkossag, lejaratas, stb. Nyiltan hazudnak, lejaratnak, egyoldaluan az ellenzeki szereplökre gunykifejezeseket aggatnak, es azt addig ismetelgetik, amig mindenkinek beragad. Pl a valasztasok elött rendszeresen sulykoltak Karacsony Gergelyhez az "alkalmatlan polgarmesterjelölt" kifejezest. A Vona fele Jobbiknal allandoan a "szeteses hataran a Jobbik", Vona a "bukott politikus", es hasonlok. A nyilt hazugsagtol sem riadtak vissza, pl amikor Vonat a terry black nevu ratyi azzal vadolta, hogy melegbulikba jar, es ezt annyiszor elmondattak vele, hogy mindenkihez eljutott. Azutan amikor kiderult, hogy ez nem igaz, es a ratyi hazudott, akkor az mar persze egy kis helyreigazito hiren kivul semmi teret nem kapott.
.
De amugy nezd meg az ujsagiras ösi es alapvetö jelmondatat: hallgattasek meg a masik fel is. Na, ez az origo, tenyek, stb szennymediaban kicsit sincs meg. Karacsonyt, Vonat es a többieket elmondja minden hir minden szarnak, buzinak, alkalmatlannak, mindennek, szetesöben vannak, stb, de ök maguk sose kapnak szot, hogy elmondhassak a velemenyuket sajat magukrol. Helyettuk jönnek alfuggetlen elemzök, ifjabbkiszelyzoltanok, alfuggetlen politologusok, akik a fuggetlen szakertö szerepeben tetszelegve azutan megismetlik a fidesz retorikat es meg ra is tesznek egy lapattal.
Letrehoztak egy latszolag fuggetlen hirugynökseg lancolatot, pesti sracok, magyar idök, meg a többi, es ezek ugyanazt a kamu alhirt hordjak körbe, egymast idezve, mintha az egesz orszag minden forrasbol erröl beszelne. "Vona Gabor, a Jobbik bukott politikusa szandekosan elgancsolt egy idös asszonyt az utcan..." ordithatta volna a "tenyekben" gönci gabor, majd miutan mindenki emeszthette az uzenetet, hatasszunettel folytatja halkabban: "...irja az origo a pesti sracok cikkere hivatkozva."
.
Hidd el, nem voltam Vona szimpatizans sosem, de pl Vonat a vegen mar ezert a medias alpari lejaratoakcioert sajnaltam meg. Karacsony Gergelyt muködeset sem ismerem, az is lehet, hogy tenyleg full alkalmatlan, de amit vele is csinal a propagandamedia (Pl:
) az bennem ösztönösen sajnalatot, es ebböl szimpatiat valt ki iranyaba, noha nem vagyok ellenzeki szavazo.

A kormanymediatol amugy is hanyhatnekom van, nem tudom, kinek tunt mar fel a TV2-n a sok alibi fizetett reklam, ami szerintem csak a penzmosasra jo, van valami latszatteljesites, amiert lehet jo nagyot szamlazni es közpenzt kimozgatni. Ilyen az "OTP Fay Andras alapitvany" kamu hirdetesei, amik minden reklamblokkban elmondjak, hogy ha bankban tartod a penzt, azert kamatot kapsz. Ez igen fontos tartalom, jo elmondani naponta 50x, de napi 50 reklamidöt le lehet szamlazni. Vagy jön az az ecsetfeju kreten vegrehajto, ugy nez ki, mint egy rossz focista, aki szinten naponta 20x elmondja, hogy a vegrehajto vegrehajt es muködjön vele egyutt mindenki, mert ö segit. Ez a reklam is netto penzlenyulas szerintem.
Kene meg olyan közpenzes "tarsadalmi celu" reklam is, ami arra hivja fel a figyelmet, hogy erdemes telen vastag cipöt huzni, mert akkor nem fazik az ember laba. :)

Kb ezt gondolom az origorol, a tenyekröl, a TV2-röl, meg a többiröl, azutan teszed, ahova tudod.

On
Akkor Politika ON:
Amit az index, 444, hvg, 24.hu, retekhíradó ujsagiras cimen muvel, az mindenkeppen verlazito, es a legsötetebb 50-es evek szellemet idezi. Folyamatos karaktergyilkossag, lejaratas, stb. Nyiltan hazudnak, lejaratnak, egyoldaluan a kormánypárti szereplökre gunykifejezeseket aggatnak, es azt addig ismetelgetik, amig mindenkinek beragad. Pl a valasztasok elött rendszeresen sulykoltak Tarlós Istvánhoz a "báb polgarmesterjelölt" kifejezest. Az Orbán és a Fidesz 2010 óta "megbukott", Orbán "folyamatosan kezelteti magát Grazban", Orbán a "bukott politikus", es hasonlok. A nyilt hazugsagtol sem riadtak vissza, pl Teller-levél, Hupikék törpikés videó, Orbán veri a feleségét, amivel a média folyton vádolta Orbánt, meg azzal, hogy cigány, és Kósa kurvázik, es ezt annyiszor leírták, hogy mindenkihez eljutott. Azutan amikor kiderült, hogy nem igaz, hazudnak, mint Karigeri, akkor az mar persze egy kis helyreigazito hiren kivul semmi teret nem kapott.
.
De amugy nezd meg az ujsagiras ösi es alapvetö jelmondatat: hallgattasek meg a masik fel is. Na, ez az index, retekhíradó, stb szennymediaban kicsit sincs meg. Orbánt, Kósát es a többieket elmondja minden hir minden szarnak, cigánynak, alkalmatlannak, mindennek, szetesöben vannak, stb, de ök maguk sose kapnak szot, ráadásul le is szarják mit ír, mond vagy reagál róluk bárki, nem vagytok egy súlycsoportban, és nem érdekli őket, hogy a szennymédiában elmondhassak a velemenyuket sajat magukrol. Helyettuk jönnek alfuggetlenobjektív elemzök, ifjabbGáljék, Törökgáborok, alfuggetlen politologusok, akik a fuggetlen szakertö szerepeben tetszelegve azutan megismetlik az ellenzéki retorikat es meg ra is tesznek egy lapattal.
Letrehoztak egy latszolag fuggetlen hirugynökseg lancolatot, 444, 24.hu, rtlklub, index, hvg meg a többi, es ezek ugyanazt a kamu alhirt hordjak körbe, egymast idezve, mintha az egesz orszag minden forrasbol erröl beszelne. "Orbán Viktor, lop, és veri a feleségét ...." ordithatta volna a "retekhíradóban" Jogerős Antónia, majd miutan mindenki emeszthette az uzenetet, hatasszunettel folytatja halkabban: "...irja az 24.hu, index, hvg, egyébfüggetlenobjektív ikkere hivatkozva."

Nem hiszem el, hogy sose voltál Vona szimpatizáns, azt meg hogy soha nem voltál ellenzéki szavazó pláne nem, de ha valaki politikusnak áll, ne lepődjön meg semmin. Karacsony Gergelyt muködeset kezdetek óta ismerem, nemhogy lehet, hanem már elemzőként, sőt Zuglóban bebizonyította, hogy tenyleg full alkalmatlan, nem lepődök meg azon, hogy mennyire védi viszont az ellenzéki média, de Orbán is elment anno az akkor még az akkori kormányért rajongó TV2be (Pl:
,
,
)
és szinte megsajnáltam Svábyt ahogy Viktor feltörölte vele a padlót, noha sose szavaznék ballibre, holmi családi vonal (kitelepítés, föld, bolt elkobzás, szülőt nem engedtek az egyetemre mert nagypapa születési helye USA volt, stb.) okán.

A függetlenobjektív médiától amugy is hanyhatnekom van, nem tudom, kinek tunt mar fel az rtlen a sok tévésjós és szájjallábbal látó médium, mint alibi fizetett reklam, ami szerintem csak a penzmosasra jo, van valami latszatteljesites, amiert lehet jo nagyot szamlazni es akár még Soros pénzt kimozgatni. Nem nézek rtlt, de ezek a barmok azért folyton előkerülnek, de azért emlékszem erre a reklámra a 2002-2010 körüli időszakból, bár pont a videóban elhangzottakat felejtették ki belőle:
.
A retek által a F1 jogainak megszerzését már nem is írom ...

Kene meg olyan közpenzes "tarsadalmi celu" reklam is, ami arra hivja fel a figyelmet, hogy erdemes telen vastag cipöt huzni, mert akkor nem fazik az ember laba. :)

Kb ezt gondolom az indexről, hvgről, 24.huról,, a retekhíradóról, az RTLről, meg a többiröl, azutan teszed, ahova tudod.
OFF.

De tényleg OFF ...
 
W

Wilson

Guest
Kedves Olvtársak, szakadjatok le lécci a belpol hitvitáról, mert iszonyú unalmas, ráadásul egy légicsapást húztok a fejetekre. Sztem már rajtatok a lézer...

Csatlakozom a felhívásodhoz én sem értem miért itt kell a "hitvitákat". lefolytatni,a legutóbbi karantén után egy kis ideig csend volt majd néhányan nem bírtak magukkal és beindult a karigerizés meg a sorosgyurcsányozás illetve a fideszrablózás szerintem ebben a topikban erre semmi szükség,meg vannak erre a megfelelő helyek ezen a fórumon.Szerintem nincs arra szüksége senkinek,hogy újra karantén alá kerüljön ez a topik.
 

Capslock27

Well-Known Member
2017. október 30.
2 596
6 023
113
Akkor Politika ON:
Amit az index, 444, hvg, 24.hu, retekhíradó ujsagiras cimen muvel, az mindenkeppen verlazito, es a legsötetebb 50-es evek szellemet idezi. Folyamatos karaktergyilkossag, lejaratas, stb. Nyiltan hazudnak, lejaratnak, egyoldaluan a kormánypárti szereplökre gunykifejezeseket aggatnak, es azt addig ismetelgetik, amig mindenkinek beragad. Pl a valasztasok elött rendszeresen sulykoltak Tarlós Istvánhoz a "báb polgarmesterjelölt" kifejezest. Az Orbán és a Fidesz 2010 óta "megbukott", Orbán "folyamatosan kezelteti magát Grazban", Orbán a "bukott politikus", es hasonlok. A nyilt hazugsagtol sem riadtak vissza, pl Teller-levél, Hupikék törpikés videó, Orbán veri a feleségét, amivel a média folyton vádolta Orbánt, meg azzal, hogy cigány, és Kósa kurvázik, es ezt annyiszor leírták, hogy mindenkihez eljutott. Azutan amikor kiderült, hogy nem igaz, hazudnak, mint Karigeri, akkor az mar persze egy kis helyreigazito hiren kivul semmi teret nem kapott.
.
De amugy nezd meg az ujsagiras ösi es alapvetö jelmondatat: hallgattasek meg a masik fel is. Na, ez az index, retekhíradó, stb szennymediaban kicsit sincs meg. Orbánt, Kósát es a többieket elmondja minden hir minden szarnak, cigánynak, alkalmatlannak, mindennek, szetesöben vannak, stb, de ök maguk sose kapnak szot, ráadásul le is szarják mit ír, mond vagy reagál róluk bárki, nem vagytok egy súlycsoportban, és nem érdekli őket, hogy a szennymédiában elmondhassak a velemenyuket sajat magukrol. Helyettuk jönnek alfuggetlenobjektív elemzök, ifjabbGáljék, Törökgáborok, alfuggetlen politologusok, akik a fuggetlen szakertö szerepeben tetszelegve azutan megismetlik az ellenzéki retorikat es meg ra is tesznek egy lapattal.
Letrehoztak egy latszolag fuggetlen hirugynökseg lancolatot, 444, 24.hu, rtlklub, index, hvg meg a többi, es ezek ugyanazt a kamu alhirt hordjak körbe, egymast idezve, mintha az egesz orszag minden forrasbol erröl beszelne. "Orbán Viktor, lop, és veri a feleségét ...." ordithatta volna a "retekhíradóban" Jogerős Antónia, majd miutan mindenki emeszthette az uzenetet, hatasszunettel folytatja halkabban: "...irja az 24.hu, index, hvg, egyébfüggetlenobjektív ikkere hivatkozva."

Nem hiszem el, hogy sose voltál Vona szimpatizáns, azt meg hogy soha nem voltál ellenzéki szavazó pláne nem, de ha valaki politikusnak áll, ne lepődjön meg semmin. Karacsony Gergelyt muködeset kezdetek óta ismerem, nemhogy lehet, hanem már elemzőként, sőt Zuglóban bebizonyította, hogy tenyleg full alkalmatlan, nem lepődök meg azon, hogy mennyire védi viszont az ellenzéki média, de Orbán is elment anno az akkor még az akkori kormányért rajongó TV2be (Pl:
,
,
)
és szinte megsajnáltam Svábyt ahogy Viktor feltörölte vele a padlót, noha sose szavaznék ballibre, holmi családi vonal (kitelepítés, föld, bolt elkobzás, szülőt nem engedtek az egyetemre mert nagypapa születési helye USA volt, stb.) okán.

A függetlenobjektív médiától amugy is hanyhatnekom van, nem tudom, kinek tunt mar fel az rtlen a sok tévésjós és szájjallábbal látó médium, mint alibi fizetett reklam, ami szerintem csak a penzmosasra jo, van valami latszatteljesites, amiert lehet jo nagyot szamlazni es akár még Soros pénzt kimozgatni. Nem nézek rtlt, de ezek a barmok azért folyton előkerülnek, de azért emlékszem erre a reklámra a 2002-2010 körüli időszakból, bár pont a videóban elhangzottakat felejtették ki belőle:
.
A retek által a F1 jogainak megszerzését már nem is írom ...

Kene meg olyan közpenzes "tarsadalmi celu" reklam is, ami arra hivja fel a figyelmet, hogy erdemes telen vastag cipöt huzni, mert akkor nem fazik az ember laba. :)

Kb ezt gondolom az indexről, hvgről, 24.huról,, a retekhíradóról, az RTLről, meg a többiröl, azutan teszed, ahova tudod.
OFF.

De tényleg OFF ...
.
.
Igazuk van a tema eszkalalasat ellenzö olvtarsaknak, igy nem reagalok. Ezzel nem azt mondom, hogy egyetertek veled, csak siman nem reagalok.