[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
OFF:
97ea1a9e3203a808af0b32d5c2efc7b3.jpg

legolooters02.jpg

legolooters04.jpg

:D
Minden fosztogató fehér. :) Mint az közismert a való világban.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
Hát én ezt nem így látom. Még ha nyer is Trump, bár már ebben sem vagyok biztos, az sem lesz egy óriási vereség a demokratáknak, mert látszik, hogy hosszútávon működik a kreténekre való építés és a nép teljes elbutítása. Amit most látnak és tapasztalnak az a jövő. Ha marad ez a kétpárti demokráciásdi, aminek valójában semmi köze a demokráciához, és én nem látok rá esélyt sem, hogy ez a rendszer változni fog, akkor amit most látnak az a jövő. Ez a demokraták szép új szélsőliberális világa.

Ha pedig a nép próbálna meg rendet tenni akkor mi lenne? Ki lesz a rendpártiak oldalán? A rendőrség? Melyik amelyiket most oszlatták fel, vagy az a kb hatvan riot police akik egyszerre felálltak egy hete és leszereltek, vagy azok akiket addig majd kirúgnak, ellehetetlenítenek, feloszlatnak? Esetleg a nemzeti gárdisták akik két zumbázás között olyan cukin térdepelnek a tüntetők előtt?

Ha itt valaki szopni fog akkor az a normális amerikai. Múlt héten írtam, hogy az az érzésem hosszútávon a fehérek menekülni fognak majd onnan mint most dél-afrikából, és ezt a gondolatot minden nap megerősítik bennem az olvasott hírek.
Az már szopott.
 

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 756
4 685
113
Ijesztő, hogy még ezt is el lehet adni, mint racionális lépést. Ingyenpénz ígéretével csitítani a zavargókat nem új dolog, de a szabadrablás engedélyezése igazán forradalmi ötlet.
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 349
113
"A minneapolisi önkormányzat feloszlatja a rendőrséget - jelentette be vasárnap Lisa Bender, a városi tanács elnöke.
Bill de Blasio, New York város demokrata párti polgármestere vasárnap bejelentette: csökkenti a rendőrség költségvetését, s az összeget a városban élő afroamerikaiak szociális helyzetének javítására fordítja. Hasonló döntést hozott pénteken Los Angeles szintén demokrata párti polgármestere, Eric Garcetti is, aki 250 millió dollárral csökkenti a rendőrség költségvetését, s a felszabaduló pénzt szintén a feketék és más kisebbségek helyzetének javítását szolgáló programokra fordítja."


Erre már szavak nincsenek.
Gondolom, azok a latinok meg menjenek a fenébe, akik egy bőröndnyi cuccal érkeztek az USA-ba és egy-két évtized alatt felépítettek egy egzisztenciát. Tudom a módszer amivel ez sikerült néhány feketének ismeretlen: kemény munka. Mondjuk a latinok nincsenek is kint fosztogatni, így nem kapnak majd a dodóból.
 

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 867
5 137
113
Gondolom, azok a latinok meg menjenek a fenébe, akik egy bőröndnyi cuccal érkeztek az USA-ba és egy-két évtized alatt felépítettek egy egzisztenciát. Tudom a módszer amivel ez sikerült néhány feketének ismeretlen: kemény munka. Mondjuk a latinok nincsenek is kint fosztogatni, így nem kapnak majd a dodóból.

Még a végén tényleg Mexikóhoz akar majd tartozni pár állam.
Totális teljes agybaj.
 
  • Tetszik
Reactions: Lord Gazember

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 771
3 199
113
Meg importból ment csak a dolog ráadásul, talán emiatt volt annyi hibás tacepaó... :D
..
Ki a faszom készítette ezt a riportot? Normális ez? Már már beleadja szerencsétlen kis tacskók szájába a forradalmat. Idióta!
Volt olyan megszólaló akiről azt hittem, hogy nő. A másik meg sarlókalapácsos pólóban és korából kiindulva fogalma sincs semmiről. Eszem megáll!
Mi az a fészbuk oldal amiről beszélt a sálas "ember"?
 
  • Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 795
25 389
113
Ki a faszom készítette ezt a riportot? Normális ez? Már már beleadja szerencsétlen kis tacskók szájába a forradalmat. Idióta!
Volt olyan megszólaló akiről azt hittem, hogy nő. A másik meg sarlókalapácsos pólóban és korából kiindulva fogalma sincs semmiről. Eszem megáll!
Mi az a fészbuk oldal amiről beszélt a sálas "ember"?

Valami fészbuk oldal.., csapás vagy valami ilyesmi:
https://kuruc.info/r/6/213468/
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
ÉÉÉÉéééééssss ahogy várható volt a bolsevik felszabadítóktól nekik ez nem elég. A teljes rendszert akarják.
EZ9kFQ_U0AEwZ9P

EZ9kFQ_VAAAJ_S8

EZ9kFQ_UEAE_CQr
Ide jutottak. Már a '68asok is szörnyülködve gondolnak vissza arra mifaszt is kreáltak anno, sokan letagadják, másokból liberális pajzson hordozott politikus lett, de a többség nem büszke rá mit tett, 11 unoka és még ki tudja mennyivel fontosabb dolgok elérését követően. Erre most jönnek a buzi, gender terrorista, szerencsétlen, ideológiailag teljesen félkegyelmű ilyenolyanok, és megismétlik, csak eltelt jó pár év, és még jobban érzékenyítettek, és építették le a rendszert. Eszükbe se jut, hogy hová jutnak ekkora BALfaszokkal, mit kockáztatnak, mert teljesen átmosták az agyukat ahogy az egyik videó alatt a BLM baromságokat szétszedő nő is mondja. Kell ide egy Agora szintű pofára esés, hogy a fehér, amerikai faj szétrúgja a seggüket, és talán rend lesz. Csak az erős államhatalom menthetné meg Amerikát és Európát, ami látva a szenátusban és a kongresszusban ill. az EPben lévő baromállatokat (tisztelet a kivételnek ott és Európában!), nem vagy nagyon lassan és sok, sok áldozattal fog menni. De menni fog. Több a normális ember, mint a nem normális. Mint a vírus, mind a felforgatás az szervezett, és mivel az USA kezdte a kereskedelmi háborút Kína ellen, nem csodálkoznék, ha ugyanazon hasznos idióták lennének külföldről irányítva, mint a bolsevikok voltak 1917ben. A végét ismerjük: NO bukott, de sikerült az egyik legrégebbi monarchiát szétverni. Most az egyik legrégebbi demokrácia van soron. Sajnos, mi is meg fogjuk szenvedni, ha a vírus le is cseng, a riot véget ér, a helyzet nagyon lassan fog visszatérni a régi kerékvágásba, ha egyáltalán visszatér.

Egyet értek azokkal, hogy Trump tényleg kivárásra tervez. Igazából T1G alapok vannak kint is, de szerintem ahogy itthon, ott se lesz ez elég, max még a demokrata államokban is republikánus áttöréshez. Ahogy Arnie miatt bukták Kaliforniát anno, lesz itt még pár meglepetés. New York mindent egy lapra tett fel, de szerintem ott is bukik a demokrata párt. Nagy Trump győzelem lesz itt novemberben, mert látva, hogy se az orosz kémkedés, se a koronavírus hülyeség nem jött be, miért éppen a riot jönne be Trump ellen?

Sokan nem szeretik, én se bírom a stílusát, de ha azt kell nézni, hogy hosszú távon mi a jó Amerikának, a full érzékenyítő, totál agyament liberális baromság nem.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
https://mandiner.hu/cikk/20200608_trump_reagalt_colin_powell_kijelenteseire
"...Az amerikai elnök Twitter-oldalán válaszolt az őt ért vádakra. Azt írta: „Szánalmas interjút adott Colin Powell a hírhamisító CNN-nek. Ő a hivatali ideje alatt gyenge volt és mindenkinek mindent eladott – ami rossz volt az USA-nak. A »tömegpusztító fegyverek« ügyében is szintén teljesen tévedtek, és tudjátok, mibe került nekünk ez a hiba? Szomorú! Csak negatív kérdéseket tettek fel. ...”"
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
Oroszország szeretettel várja őket, elférnek, hatalmas területek állnak lakatlanul, nincsenek feketék, csak meg kell tanulniuk oroszul.
Ezt viccnek szántam
Nézd, Katalin alatt csak úgy jöttek Oroszországba a zsidók, franciák, latinok, németek, hollandok, tehát ez nem légből kapott ötlet lenne. A legjobb példa volt a sokszínűségre ott sokáig Odessza és Szentpétervár. Aztán jöttek a bolsik, a többi közismert. Iszonyat mennyiségű francia tulajdont államosítottak 1918 után a szovjetek.
 
T

Törölt tag 008

Guest
...Még a végén tényleg Mexikóhoz akar majd tartozni pár állam.....
Kartelháborúhoz? Kizárt.
Senki sem fog sehova csatlakozni. USA egyben marad. A demcsik 19-re lapot húztak. Azt hitték Trump földbe tapossa őket és ők lehetnek az ártatlanok. nem ez történt. A demcsi államokat lezúzták, és káoszba taszították, a repek meg egész jól vannak.

Le fog csengeni 1-2 hét alatt és utána ordenáré nagy Trump győzelem jön.
 

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 867
5 137
113
Kartelháborúhoz? Kizárt.
Senki sem fog sehova csatlakozni. USA egyben marad. A demcsik 19-re lapot húztak. Azt hitték Trump földbe tapossa őket és ők lehetnek az ártatlanok. nem ez történt. A demcsi államokat lezúzták, és káoszba taszították, a repek meg egész jól vannak.

Le fog csengeni 1-2 hét alatt és utána ordenáré nagy Trump győzelem jön.


Legyen igazad.
 
S

Shektor11

Guest
Ez a megoldás, feloszlatni a minneapolisi rendőrséget!! Jó utat a káoszba!!!

Zseniálisan csinálják. Hogyan csináljunk minél nagyobb káoszt, hogy aztán tetszés szerint alakítsunk ki egy új világrendet?
1. Enyhe törvények
2. Jutalmazzuk a bűnözést, lsd. börtönbiznisz
3. Építsük le a rendfenntartó szerveket
4. Kreáljunk minél nagyobb szegénységet gazdasági válságokkal
5. Folyamatosan provokáljuk a társadalom különböző tagjait

"Ordo Ab Chao"
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
Azért van választék. Több európai ország van ahova mehetnének, és valószínűleg be is fogadnák őket. Az USA elég fiatal nemzet, a fehérek többsége szerintem tisztában van vele, hogy az ősei honnan jöttek. Kiknek voltak írek, skótok stb a felmenői. Mehetnek vissza oda ahonnan elindultak.
NYELVEK!
A britek kiestek, még rosszabb a helyzet ott, mint az USAban. Dél-Afrika kiesett pár éve. Ausztrália detto. Írek mindjárt USA szinten kreténségben. Izland hideg. Oroszország orosz. Kína kommunista. Távol-Kelet kupleráj, tisztelet a kivételnek. Japán nem fogad be tömegeket. Új-Zélandon reng a föld és az túl kicsit a fehéreknek. Mi marad? Ha levonjuk azon országokat ahol nincsenek bevándorlók, nincs nem normális liberális vagy szoci kormányzat, nem nácik, és még van infrastruktúra is, csak KKE marad. Polákok és mi. Mind a magyart, mind a lengyelt szokni kellene, de nem reménytelen. Ha 100 év se kellett, és a degenerált liberalizmus, jó sok szocializmussal elérte azt, hogy megforduljon a kivándorlás. :)
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 474
85 324
113
Gondolom, azok a latinok meg menjenek a fenébe, akik egy bőröndnyi cuccal érkeztek az USA-ba és egy-két évtized alatt felépítettek egy egzisztenciát. Tudom a módszer amivel ez sikerült néhány feketének ismeretlen: kemény munka. Mondjuk a latinok nincsenek is kint fosztogatni, így nem kapnak majd a dodóból.
Azok a fehérek akik most el vannak nyomva, ők is egy bőrönddel érkeztek, vagy még azzal sem. :(
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány
T

Törölt tag 2577

Guest
Kartelháborúhoz? Kizárt.
Senki sem fog sehova csatlakozni. USA egyben marad. A demcsik 19-re lapot húztak. Azt hitték Trump földbe tapossa őket és ők lehetnek az ártatlanok. nem ez történt. A demcsi államokat lezúzták, és káoszba taszították, a repek meg egész jól vannak.

Le fog csengeni 1-2 hét alatt és utána ordenáré nagy Trump győzelem jön.
Hát, ezt a verziót aláírnám.