![]()
Indult a Demokraták előválasztásán, de 0%-al elvérzett. Ezek után benyomják kvázi elnöknek. De ha az öreg szenilis Joe ki is húzna 4 évet, 2024-ben már "hivatalból" indulhat elnöknek a csaj, hisz Joe újrázni nem fog.
A Biden - Trump vita komoly lesz.Én Trump helyében Kamalával erőltetném a vitát, hogy világos legyen a szituáció! Ja nem, Trump túl hülye ehhez a nőhöz, Biden legalább azt se tudja hol van!
A Biden - Trump vita komoly lesz.
Oda tényleg chips - cola kell.
Joe a komolyabban debillke és Trump-Alekosz

Ahogy megláttam a videó címét az ugrott be, amikor a Római Birodalom utolsó időszakában már nem is eredeti latinok voltak a császárok, hanem minden jöttment nációból származóak. Obama szülei is máshonnan valók ez a nő is indiai-jamaicai. Nyilván tudjuk, hogy ez a Róma esetében minek volt az eredménye és hova vezetett.
Én Trump helyében Kamalával erőltetném a vitát, hogy világos legyen a szituáció! Ja nem, Trump túl hülye ehhez a nőhöz, Biden legalább azt se tudja hol van!
Róma. Következmény? Vagy hozadék?Ahogy megláttam a videó címét az ugrott be, amikor a Római Birodalom utolsó időszakában már nem is eredeti latinok voltak a császárok, hanem minden jöttment nációból származóak. Obama szülei is máshonnan valók ez a nő is indiai-jamaicai. Nyilván tudjuk, hogy ez a Róma esetében minek volt az eredménye és hova vezetett.
Tudja. El is szólta magátVajon Biden mit szólt hozzá, amikor elmondták neki, hogy Harrist választotta? Csak nehogy a vitán tudja meg!![]()

Ezt most így korán reggel megnéztem és akkorát röhögtem, hogy kiköptem a reggeli kávét a monitorra![]()
![]()
![]()
![]()

Vajon Biden mit szólt hozzá, amikor elmondták neki, hogy Harrist választotta? Csak nehogy a vitán tudja meg!![]()

Ahogy megláttam a videó címét az ugrott be, amikor a Római Birodalom utolsó időszakában már nem is eredeti latinok voltak a császárok, hanem minden jöttment nációból származóak. Obama szülei is máshonnan valók ez a nő is indiai-jamaicai. Nyilván tudjuk, hogy ez a Róma esetében minek volt az eredménye és hova vezetett.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..