[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Gondolom, irtó sok fekete szülőorvos van. Azt kívánom nekik, hogy a BIZTONSÁG(unk) érdekében csak azok segítsék a feketéket világra jönni ! :cool:
Azt nem értem, hogy lehet ezt hagyni. Szinte gyerekek mászkálnak usa-ban karabélyokkal az utcán. Arra lennék kíváncsi, hogy az ottani átlagemberek hány százalékának van ebből elege, hogy mindent felgyújtanak meg kirabolnak ott. Várom már a választásokat.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azt nem értem, hogy lehet ezt hagyni. Szinte gyerekek mászkálnak usa-ban karabélyokkal az utcán. Arra lennék kíváncsi, hogy az ottani átlagemberek hány százalékának van ebből elege, hogy mindent felgyújtanak meg kirabolnak ott. Várom már a választásokat.
Tomketnek van valami videóblogja onnan, amikben elég sok olyan képanyag van, amiket nem szoktam megtalálni. Ha neki meg ismerőseimnek hinni lehet, sokan bepöccentek a demokratákra.

• Tetszik
Reactions: jOkA and LMzek 2.0
A tobbsegeben bekes tuntetes eredmenye Kenoshaban, napvilagnal.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">What <a href="https://twitter.com/hashtag/Kenosha?src=hash&amp;ref_src=twsrc^tfw">#Kenosha</a>, Wisc. looks like during the daytime. <a href="https://twitter.com/hashtag/BlackLivesMatter?src=hash&amp;ref_src=twsrc^tfw">#BlackLivesMatter</a> <a href="https://t.co/WBik3pj6o6">pic.twitter.com/WBik3pj6o6</a></p>&mdash; Andy Ngô (@MrAndyNgo) <a href="
">August 25, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ezek a friss fogadási szorzók:
m8ea9ch2fonm1d1nccbd.png

Összefoglalná nekem valaki a dolgot?

Most akkor a srác vélhetően jogosan lőtt?
Nem ismerek minden részletet.
A srác sztem hülye volt. Egyedül bement fegyverrel a csürhe közé.
Utána ott persze betámadták. 3 embert lőtt meg. 1, amit linkeltem jogos volt hisz fegyvert fogtak rá. Ha nem ő lő, akkor őt lőtték volna meg. A másik kettőt nem tudom

• Tetszik
Reactions: Pogány and tarzaan
Nem ismerek minden részletet.
A srác sztem hülye volt. Egyedül bement fegyverrel a csürhe közé.
Utána ott persze betámadták. 3 embert lőtt meg. 1, amit linkeltem jogos volt hisz fegyvert fogtak rá. Ha nem ő lő, akkor őt lőtték volna meg. A másik kettőt nem tudom

A másik kettő is rátámadt, szóval simán nevezhető önvédelemnek. Mondjuk tiszta idióta ez az antifa népség, nekimennek egy fegyveres embernek gördeszkával...

• Tetszik
Reactions: tarzaan and Pogány
Ez rémlik valahonnan...
Na ezt még nem láttam, de hatalmas.

Kurva komoly ahogy a liberális/demokrata oldal támadta, fikázta, mocskolta, lenézte már előre! Szerintem nem kis részben pont ezért nyert, mert túltolták a barmok!

• Tetszik
Reactions: Pogány
Az amerikai demokraták hajlanak arra, hogy aki Donald Trump elnököt támogatja, az vagy náci, vagy gyengeelméjű, ám alábecsülik az amerikai középosztályban felhalmozódott frusztrációt. Trump simán nyerhet rácáfolva a közvélemény-kutatásokra, amelyek szerint igen rosszul áll a szénája.
A hisztérikus, sértődött szavazók dönthetnek a választáson
Tetszik.a cím, mert már eleve egy hazugságot sugall. Igazi ballib médiamanipuláció. Mit is akar jelenteni? Hiszterikus, sértődött fehér középosztálybeli szavazók nem az eszükre hallgatva szavaznak a Demokratákra, hanem logikátlan hisztérikus sértődöttségből leszavaznak Trumpra.

Mindezt így beállítani azok után, amilyen hisztérikus, nevetséges BLM tüntetéseket latunk, ahol járókelőket, éttermi vendégeket vegzálnak azzal, hogy ennek a fosztogató, gyujtogato, agresszív mozgalomnak a jelszavait skandálják nevetséges.

Sztem az egyetlen épeszű, józan, megfontolt, megoldás ma minden amerikainak Trumpra szavazni. Még annak ellenére is, higy egy pojáca, de a másik oldal sokkal tragikusabb!!!

Ez rémlik valahonnan...
Ugy feküdtem le, hogy Clingonné lesz, úgy keltem hajnalba, hogy 1 órát le se vettem a szemem a CNN-ről, amíg be nem húzta!! Qrvanagy győzelem volt!

A másik 2-őt is feltehetően ő lőtte le, vagy ez nem bizonyított?
https://www.bitchute.com/video/mX86sKf7V413/
Hosszabb videó. Földre kerül ott megtámadják, ütik gördeszkával és akkor lő rá a 3 emberre, egyiknél pisztoly is van. Az, hogy mivel kezdődött az egész és miért kergetik nem tudom.
Az első sántikálva elsétál, a második földre kerül és harmadiknak lövi el a fél kezét. Hallatszik, látszik a 3 lövés.